Iş bulamadım arıyorum ama yokBüyücek,hemen büyüyorlar zaten biliyorsun. Yıllar cok cabuk geciyor kursun gibii. Ailen de değişecek insallah. Bizimkilerin kafa yapisinin değişmesi biraz zaman aldi ama biz kizkardesimle cok sorun yaşadık cok çektik babamizdan.. eski kafalar iste. Ağlamak iyidir gözyaşları şifadır. Ama çokta uzme kendini sen,oje sür,bulmaca çöz,biraz gez.. gerci havalar soguk.is bulmana karisiyorlardi galiba .o ne oldu peki??
InşaAllah kuzumhiç merak etme çocuğu babasına gönder küçük ayrıntılarla seni yıpratmalarına izin verme
Sana demiştim gene tekrarlıyorum
Su akar yolunu bulur cancağızım
Insallah bulursun karışmazlar dimiIş bulamadım arıyorum ama yok
Çocuğa bakmayız diyorlar ama paraya da ihtiyaçları varInsallah bulursun karışmazlar dimi
Cocuk zaten okula baslicak dimi . Aslinda internetten birseyler satsan guzel olmazmiÇocuğa bakmayız diyorlar ama paraya da ihtiyaçları var
Çocuk anaokuluna gidiyor zaten hiç bütçem yok hiç tek kuruşum bile yokCocuk zaten okula baslicak dimi . Aslinda internetten birseyler satsan guzel olmazmi
Bende iflah olmadim gerçi cok farkli seylerle karşılaştım internette, eşimde kapadı simdi.yine issizim ve param yok .Yeni kapadı.. Esimden almaya sinir oluyorum bazen ,erkekler bazen laf söylüyor biliyorsun. Yani seni cok iyi anliyorum genelde cebimde sadece sigara parasi olur 11 tl o kadar. Bazen o bile olmaz.Bu nasil oluyor ya buda bir sans meselesi ha isin olur paran yoktur mesela.Çocuk anaokuluna gidiyor zaten hiç bütçem yok hiç tek kuruşum bile yok
Oğlumu gonderirsem hayatta göstermezler şimdilik iyi davraniyorlar ama orada hiç huzur bulamaz ziyan olurCanım konularını hep üzülerek okuyorum cok üzülüyorum sana ve yavruna. Aılen çocugu ıtıp kakıyor istemiyorlar sana da aynısını yapıyorlar . Sığınma evıne gitsen daha iyi olur mu acaba diye düşündüm bilmiyorum . Yada çocugu babasına ver artık o daha cok küçük ve ezılmesı uzulmesı ıstenmemesı cok uzucu onun için yanı babasına gitnek istiyor diyorsun demek kı orada daha rahatAilene cok kızıyorum gercekten boyle olmamaları lazım Allah yardımcın olsun.
Ama ailenin yanında da ziyan oluyor çocuk ben en çok çocuğa üzülüyorum sen en azından yetıskınsın ustesınden gelırsın ama o gelemez. Hem bır baba cocuguna ne kadar kötu davranabılır kı. Senın aılen de bence sana cocugu aldıgın için tepkılıler onun için sana tavır alıyorlar. Kendıne bır iş bulsan duzen kursan oyle alsan çocugu biliyorum zor bende anneyım ama başka bi çözüm gelmıyor aklıma.Oğlumu gonderirsem hayatta göstermezler şimdilik iyi davraniyorlar ama orada hiç huzur bulamaz ziyan olur
Eski esim çocuğu alınca geri verir mi sizce ?Bide eski kocam sizce oglunu umursuyor mu ?Ama ailenin yanında da ziyan oluyor çocuk ben en çok çocuğa üzülüyorum sen en azından yetıskınsın ustesınden gelırsın ama o gelemez. Hem bır baba cocuguna ne kadar kötu davranabılır kı. Senın aılen de bence sana cocugu aldıgın için tepkılıler onun için sana tavır alıyorlar. Kendıne bır iş bulsan duzen kursan oyle alsan çocugu biliyorum zor bende anneyım ama başka bi çözüm gelmıyor aklıma.
Valla hiç umursamasa hiç almaz diye düşünüyorum illa ki umursar. Görmek istemese almaya gelmez adam hayatını yolunu çizmiş zaten senle niye derdi olsun en fazla sana nıspet falan yapar o kadar. Çocugu zaten sıkılıp kendı getırır sana al diye bı zaman sonra. Ailenin düzeleceıne ınanıyorsan bilemem canım .Eski esim çocuğu alınca geri verir mi sizce ?Bide eski kocam sizce oglunu umursuyor mu ?
Oğluma zarar veremezler konuştum artık kabul edeceksiniz dedim 3 4 gündür oğluma birşey yapmiyorlar sadece bana baskı yapiliyor
15 yere form cv yolladım ama cevap.yok sadece sabrediyor ve bekliyorumAyrıca o eski kocan olacak adi herifle görüşen aıle fertlerı bende olsa hepsını bi temiz döverdim. Ne munasebet . Benım kuzenımı yada karsesımı kocası ortada bırakacak aldatacak sövecek sayacak ben o herifle iletisim halınde olacagım bogarım onu be onlar akraban degıl senın düşmanın. Bunları kendıne hırs yap ve iş bulmak için çok çaba goster.
Gondermem vermem eski eşim çocuğu alacam senden ama sen kendin yalvaracaksin al diye dediValla hiç umursamasa hiç almaz diye düşünüyorum illa ki umursar. Görmek istemese almaya gelmez adam hayatını yolunu çizmiş zaten senle niye derdi olsun en fazla sana nıspet falan yapar o kadar. Çocugu zaten sıkılıp kendı getırır sana al diye bı zaman sonra. Ailenin düzeleceıne ınanıyorsan bilemem canım .
Neresı olursa olsun gir calıs hayatım iş seçme sakın şöyle bir durumda . Evdekı baskılı ortamdan kendını kurtar. Biraz toparlar ayrı eve cıkarsın cocugunla . Allah zamanı gelınce herkesın layığını verır merak etme sen .15 yere form yolladık ama cevap.yok sadece sabrediyor ve bekliyorum
Temizlik bakıcı bulaşık vs hepsine başvuru yorumNeresı olursa olsun gir calıs hayatım iş seçme sakın şöyle bir durumda . Evdekı baskılı ortamdan kendını kurtar. Biraz toparlar ayrı eve cıkarsın cocugunla . Allah zamanı gelınce herkesın layığını verır merak etme sen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?