Anne neredeyse ağlayacaktım

Iş bulamadım arıyorum ama yok
Canım yanıyor hemde çok 100 tane yorum yapılmış faceden mutlu ol vs diye kimsede çıkıp dememiş ya sen ne zaman boşandın ne ara buldun bu kadını diye

Tuhaf olan kadın hâlâ hiçbirinde ekli değil yorum beğeni vs yapmamış ve kendi sayfasında da paylaşmıyor

Çocuk anaokuluna gidiyor zaten hiç bütçem yok hiç tek kuruşum bile yok
Bende iflah olmadim gerçi cok farkli seylerle karşılaştım internette, eşimde kapadı simdi.yine issizim ve param yok .Yeni kapadı.. Esimden almaya sinir oluyorum bazen ,erkekler bazen laf söylüyor biliyorsun. Yani seni cok iyi anliyorum genelde cebimde sadece sigara parasi olur 11 tl o kadar. Bazen o bile olmaz.Bu nasil oluyor ya buda bir sans meselesi ha isin olur paran yoktur mesela.

Canım konularını hep üzülerek okuyorum cok üzülüyorum sana ve yavruna. Aılen çocugu ıtıp kakıyor istemiyorlar sana da aynısını yapıyorlar . Sığınma evıne gitsen daha iyi olur mu acaba diye düşündüm bilmiyorum . Yada çocugu babasına ver artık o daha cok küçük ve ezılmesı uzulmesı ıstenmemesı cok uzucu onun için yanı babasına gitnek istiyor diyorsun demek kı orada daha rahat Ailene cok kızıyorum gercekten boyle olmamaları lazım Allah yardımcın olsun.

Oğlumu gonderirsem hayatta göstermezler şimdilik iyi davraniyorlar ama orada hiç huzur bulamaz ziyan olur

Oğlumu gonderirsem hayatta göstermezler şimdilik iyi davraniyorlar ama orada hiç huzur bulamaz ziyan olur
Ama ailenin yanında da ziyan oluyor çocuk ben en çok çocuğa üzülüyorum sen en azından yetıskınsın ustesınden gelırsın ama o gelemez. Hem bır baba cocuguna ne kadar kötu davranabılır kı. Senın aılen de bence sana cocugu aldıgın için tepkılıler onun için sana tavır alıyorlar. Kendıne bır iş bulsan duzen kursan oyle alsan çocugu biliyorum zor bende anneyım ama başka bi çözüm gelmıyor aklıma.

Bence cocugun oyincqk götürmesine izin vermeyin bundan sonra orada ayri oyuncaklari olsun :)

Ayrıca o eski kocan olacak adi herifle görüşen aıle fertlerı bende olsa hepsını bi temiz döverdim. Ne munasebet . Benım kuzenımı yada kardesımı kocası ortada bırakacak aldatacak sövecek sayacak ben o herifle iletisim halınde olacagım bogarım onu be onlar akraban degıl senın düşmanın. Bunları kendıne hırs yap ve iş bulmak için çok çaba goster.

Son düzenleme:
Eski esim çocuğu alınca geri verir mi sizce ?Bide eski kocam sizce oglunu umursuyor mu ?
Oğluma zarar veremezler konuştum artık kabul edeceksiniz dedim 3 4 gündür oğluma birşey yapmiyorlar sadece bana baskı yapiliyor

Valla hiç umursamasa hiç almaz diye düşünüyorum illa ki umursar. Görmek istemese almaya gelmez adam hayatını yolunu çizmiş zaten senle niye derdi olsun en fazla sana nıspet falan yapar o kadar. Çocugu zaten sıkılıp kendı getırır sana al diye bı zaman sonra. Ailenin düzeleceıne ınanıyorsan bilemem canım .

15 yere form cv yolladım ama cevap.yok sadece sabrediyor ve bekliyorum

Gondermem vermem eski eşim çocuğu alacam senden ama sen kendin yalvaracaksin al diye dedi
Rabbim oğlumu benden ayırmasın

15 yere form yolladık ama cevap.yok sadece sabrediyor ve bekliyorum
Neresı olursa olsun gir calıs hayatım iş seçme sakın şöyle bir durumda . Evdekı baskılı ortamdan kendını kurtar. Biraz toparlar ayrı eve cıkarsın cocugunla . Allah zamanı gelınce herkesın layığını verır merak etme sen .

Temizlik bakıcı bulaşık vs hepsine başvuru yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…