• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Anne lütfen ölmeme izin ver'

ben anne değilim ,ama bunları hesapladığım için anne olmadım zaten,hatta eski konum vardır,şimdilerde olvia devam ettırıyor,anne olmama gerek yok,yeğenlerım var,sçaının teline dunyayı değişmem,ve tanımadığım bınlerce çocuk var duamda,sorumsuz anne ve babalarında davacı olacağım,burda o kadar konuya yorum yazıyoruz,yavrularımız için,yetişkinler ne hali varsa görsünler,ama işin içinde yavrularımız var ıse,bu toplumun bır parçası olarak söz hakkına sahıbım,yanımızda 14 yaşında ergen çocuk varken sıgara yakan çardağın altında sıgara yakan kadını azarlarım ben,erkek çocuğu kızkardeşine vururken sesını çıkarmayan herkesi çok fena uyarırım ben,ne hakkın var dıceksın evet hakkım var,onlar yarınlarımız,evlatlarımız,illa doğurmka gerekmıyor

bahsettiğin duygular evet cok guzel duygular.. ama sanıyormusunkı yarın bıgun anne olunca yegenlerını cocugun kadar sevebılecegını.. bılemem tabı tabıat meselesı. herkesın yapısı ayrıdır..
ama bahsettıgın seylerle benım kastettıgım apayrı seyler.
karnındakı cocugu aldırmakla , cevreye , cocuklara karsı duyarlı olmak ve yegen sevgısı apayrı seyler..
umarım gönlünce olur..

bahsettiğin duygular evet cok guzel duygular.. ama sanıyormusunkı yarın bıgun anne olunca yegenlerını cocugun kadar sevebılecegını.. bılemem tabı tabıat meselesı. herkesın yapısı ayrıdır..
ama bahsettıgın seylerle benım kastettıgım apayrı seyler.
karnındakı cocugu aldırmakla , cevreye , cocuklara karsı duyarlı olmak ve yegen sevgısı apayrı seyler..
umarım gönlünce olur..
canım engelli çocuk yetıştırmek kolaymı,eli ayağı tutanı yetiştimek ne kdar zor dıye ben çocuk shaıbı olmadım,vicdanım tavan benım,bak geçen bir hanım gördüm,çorapı başka eteği başka,sıcakda hırka gıyınmış,başörtüsü o biçim,önumden yürüyor,kucağında çocuk olduğunu fark ettim çocuğun şapkası düştü,bende yetişdim aldım verdım elıne,aman yıkıldım,çocukda bıraz sorunlar var,belden altı ile ilgili,üzüntümden maf oldum,o bayan bayana çok içten gülerek teşekkür etti,kadının gıyımın karışıklığını anlladım,kadın bitmiş tabı,o sıcakta,evladı kucakta,belki o kıyafetleri bile zor gıydı,gönlümce çok şükür evlenmedım,asla çocuk sahıbı olmayacağım,yıllar önce konu açtım,halen duruyor,evlenırım ama kımse bu şartı kabul etmıyor,

canım engelli çocuk yetıştırmek kolaymı,eli ayağı tutanı yetiştimek ne kdar zor dıye ben çocuk shaıbı olmadım,vicdanım tavan benım,bak geçen bir hanım gördüm,çorapı başka eteği başka,sıcakda hırka gıyınmış,başörtüsü o biçim,önumden yürüyor,kucağında çocuk olduğunu fark ettim çocuğun şapkası düştü,bende yetişdim aldım verdım elıne,aman yıkıldım,çocukda bıraz sorunlar var,belden altı ile ilgili,üzüntümden maf oldum,o bayan bayana çok içten gülerek teşekkür etti,kadının gıyımın karışıklığını anlladım,kadın bitmiş tabı,o sıcakta,evladı kucakta,belki o kıyafetleri bile zor gıydı,gönlümce çok şükür evlenmedım,asla çocuk sahıbı olmayacağım,yıllar önce konu açtım,halen duruyor,evlenırım ama kımse bu şartı kabul etmıyor,
Ben olsam bende evlenmem :)
İşin şakası biyana. Allah gönlüne göre versin ne deyim bilemedim. Altında yatan bişeyler var belli. Hayırlısı. . Ama hwrcocugun sonu kötü olacak diye bişeye yokki.

Back
X