Eşlerine seslendiler: Lütfen eve dönün

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.692
698
Eşlerine seslendiler: Lütfen eve dönün
fft107_mf4893482.Jpeg

http://www.radikal.com.tr/dunya/esl...r_lutfen_eve_donun-1380767&utm_campaign=dunya
RADİKAL – İngiltere’den 28 Mayıs'ta hac için Suudi Arabistan'a giden, ancak 9 Haziran’dan bu yana haber alınamayan kadınların eşleri, düzenledikleri basın toplantısında eşleri ve çocuklarına seslendi. West Yorkshire bölgesinin Bradford şehrinde yaşayan üç kız kardeş, 2 çocuk annesi Khadija Davud, 5 çocuk annesi Sugra Davud ve 2 çocuk annesi Zohra Davud'un ülkelerine dönmemesi üzerine, polis, IŞİD’e katıldıkları şüphesiyle harekete geçmişti.

Guardian’ın haberine göre, basın toplantısını Sugra Davud’un eşi Ahtar İkbal ve Khadija Davud’un eşi Muhammed Şuaib düzenledi. Gözyaşları içinde eşine seslenen İkbal, “Lütfen benimle bağlantıya geç ve lütfen, lütfen beni ara. Senden haber almayalı sekiz-dokuz gün oldu ve nerede olduğunu bilmiyoruz. Seni özledik. Seni seviyorum. Hepinizi çok seviyorum. Sizsiz yaşayamam” dedi.

201506171322_aile.jpg

Şuaib ise ağlayarak, “Lütfen geri dön ve benimle bağlantıya geç. Sinirli değilim, sinirli değilim, iyi de değilim, lütfen geri dön, her şey normal. Lütfen normal hayata geri dön. Onlar çok küçük çocuklar” sözleriyle eşine seslendi.

İkbal ve Şuaib’in avukatı Bilal Khan, düzenlediği basın toplantısında 12 kişinin de uçakla İstanbul’a geldiği bilgisini verdi. Avukat, İkbal ve Şuaib’in, eşlerinin 12 bilet parasını nasıl bulduklarını sorguladığını da sözlerine ekledi. Polisin kadınların eşlerine, güvenlik gerekçeleriyle tek başlarına Türkiye’ye gitmemelerini tavsiye ettiği de bilgiler arasında.

Böyle şeyleri duyunca elim ayağım titriyor...
Kendin defol git küçücük çocukları savaşın ortasına nereye götürüyorsun :KK43::KK43:

Back