- 4 Mayıs 2022
- 1.253
- 1.618
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Konu sahibi anne sözü ile boşanan demiş. Sizin sevgiliniz anne kuzusu değil şu aşama da.. yapmasi gerekeni yapıyorbence ana kuzuluğu iki şekilde oluyor biri annesinin kölesi olanlar diğeri de annesiyle arası çok iyi olup karısına sevgilisine de aynı sevgiyi saygıyı hatta daha fazlasını gösterenler. benim sevgilim ne beni annesi karşısında küçük düşürür ne de annesine saygıda kusur eder. ama diğer annesinin kölesi olan erkeklerin gerçekten de değişeceğini çok düşünmüyorum. ama eğer annesiyle arası iyi ve SAĞLIKLI bir ilişkileri varsa sorun olmaz
Asla değişmiyorlar. Hayatınızda öyle biri var sanırım. Neyse ki baştan danıştınız ve geleceğinizi yakmayacaksınız
Yaktım malesef boşanıyorumAsla değişmiyorlar. Hayatınızda öyle biri var sanırım. Neyse ki baştan danıştınız ve geleceğinizi yakmayacaksınız.
Dayim oyleydiArkadaşlar merhaba , illa Kİ çevrenizde şahit olduğunuz anne kuzusu erkekler , kocalar vardır.Bunların düzeldiğine değiştiğine hiç şahit oldunuz mu? Sürekli annesinin lafıyla hareket eden , bu yüzden ayrılan , boşanan tiplerden bahsediyorum zamanla düzelenine hiç şahit oldunuz mu?
26 yaşındasınız, yanıp biten bir şey yok. Ben de sandim 60 oldunuz. Bitsin gitsin kurtulun inşallah.Yaktım malesef boşanıyorum
Keşke kesilseEskiden olsa pişman olurlar derdim şimdi olmazlar diyorum. Bu herifler buluyor bir yolunu , denk getiriyor bir yerden dişine göre birini. Bu da bir hayatta kalma becerisi. Yoksa açından ölürler, karısız kalırlar , soyları kesilir falan.
Kraliyet soylarını devam ettirmeleri lazımmış.Eskiden olsa pişman olurlar derdim şimdi olmazlar diyorum. Bu herifler buluyor bir yolunu , denk getiriyor bir yerden dişine göre birini. Bu da bir hayatta kalma becerisi. Yoksa açından ölürler, karısız kalırlar , soyları kesilir falan.
O mu dedi bunu?Kraliyet soylarını devam ettirmeleri lazımmış.
Üstün olduklarını düşünüyorlarO mu dedi bunu?
Elinde bıçak ve tencere kapağı ile Diriliş Ertuğrul izliyo di mi?Üstün olduklarını düşünüyorlar
Sülalecek gerizekalılar işte anlayın, anlamışsınızElinde bıçak ve tencere kapağı ile Diriliş Ertuğrul izliyo di mi?
Böyle bir oluşumdan canınızı ucuz kurtardığınıza sevinmekten acaba pişman olur mu diye düşünmeye vakit bulamamanız lazım.Sülalecek gerizekalılar işte anlayın, anlamışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?