Köfteler Anne Köftesi-Tat Salça Sponsorluğunda

Jestini severim senin :KK74: Ellerine sağlık ahretligim, tarif, sunum,sen her şey çok güzel :KK51: Yarışmada bol şanslar :KK60:

Herkese Merhaba:KK68:

Anne elinin değdiği herşey ne kadar da güzelleşir değil mi ?Anne elinden çıkan yemek dünyanın en lezzetlisidir.

Allah tan yaşayan annelerimize uzun sağlıklı ömür ,benim gibi annesi bu dünyadan göçmüş ve gerçek bir melek olmuş annelerimize rahmet ,geride kalan evlatlarina sabırlar diliyorum.

Anne elinden tüm dünyaya tutunur insan, o eli bir bıraksa bir ömür yutkunur insan.💓
O yüzden hayatta iken bol bol tutun o elleri.

Tarifim anne köftesi
Eki Görüntüle 2674503
Malzemeler :
💓500 Gr kıyma
💓1adet yumurta
💓1adet rendelenmiş soğan
💓2 dis sarmısak
💓Yarım çay bardağı ekmek içi
💓1 tatlı kaşığı salça
💓1 çay kaşığı kırmızı toz biber
💓1 çay kaşığı pul biber
💓Yarım çay kaşığı karabiber
💓 Yarım çay kaşığı kimyon
💓Yarım demet maydanoz
💓Ve tuz

Tüm malzemeleri derin bir kaba koyup güzelce yoguruyoruz.Yogurdumuz kiymamizi dinlenmek üzere biraz buzdolabında bekletiyoruz.
Eki Görüntüle 2674506
Bekleme süresinden sonra ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp köftemizi sekillendiriyoruz.
Ardından dört beş yemek kaşığı yağ koyduğumuz tavamizda kızartıyoruz.
Eki Görüntüle 2674508 Eki Görüntüle 2674513
Eki Görüntüle 2674514
Ve köftelerimiz hazır ,deneyeceklere afiyet olsun 🤗.

@Canfeb seni seviyorum her yaşın birbirinden daha güzel,daha sağlıklı,daha huzurlu olsun.💓
Eki Görüntüle 2674515 Eki Görüntüle 2674516 Eki Görüntüle 2674517 Eki Görüntüle 2674518 Eki Görüntüle 2674521
Anne köftesi candır ellerine sağlık bol şans güzelcim :KK60:

İnşallah busefer 1. Lige götürür seni kuzucum ellerine sağlık balim katilsaydim yapmayı düşündüğüm tarifti♥️harika olmuss🥰

Harşka olmuş ellerine sağlık olsun,anne köfte bambaşka bana görede :cry: rahmetli annemde çok güzel yapardı köfteyi.
Bir an daldım gittim özlüyorum yokluğunu çok hissediyorum her zaman

Harşka olmuş ellerine sağlık olsun,anne köfte bambaşka bana görede :cry: rahmetli annemde çok güzel yapardı köfteyi.
Bir an daldım gittim özlüyorum yokluğunu çok hissediyorum her zaman
Çok teşekkür ederim ablacım 🙏.
Nurlar içinde yatsın annecigin,özlenmez mi bende çok hissediyorum hala bazen birşey oluyor ay annemi arayayım da soyliyeyim bunu diyorum sonra kendime geliyorum birden 😔.
Mekanları cennet olsun .

Çok teşekkür ederim ablacım 🙏.
Nurlar içinde yatsın annecigin,özlenmez mi bende çok hissediyorum hala bazen birşey oluyor ay annemi arayayım da soyliyeyim bunu diyorum sonra kendime geliyorum birden 😔.
Mekanları cennet olsun .

Aynısı bendede oluyor,sonra bir duruyorum nedense yok artık diyorum giti diyorum.
Amin inşallah canım benim mekanları cennet olsun hepsinin :dua:

Gerçekten anne köftesi gibi yoktur. Ah canım annem, çok özledim :dua:
Ellerinize sağlık süper görünüyor :KK51:

10-11 ekim Evlilik yıl dönümü 🥰🥰
Anne köftesi on nurmara bende çok severim
Ellerine sağlık 😊😊
Çok özel bir günde evlenmisiniz cinku o gün benim doğum günüm :rolleyes: :KK15:.
Nice seneleriniz olsun canım sağlıklı,huzurlu.🙏
Teşekkür ederim.☺️

Back
X