- 24 Haziran 2015
- 40.148
- 155.257
- 598
Herkese Merhaba
Anne elinin değdiği herşey ne kadar da güzelleşir değil mi ?Anne elinden çıkan yemek dünyanın en lezzetlisidir.
Allah tan yaşayan annelerimize uzun sağlıklı ömür ,benim gibi annesi bu dünyadan göçmüş ve gerçek bir melek olmuş annelerimize rahmet ,geride kalan evlatlarina sabırlar diliyorum.
Anne elinden tüm dünyaya tutunur insan, o eli bir bıraksa bir ömür yutkunur insan.
O yüzden hayatta iken bol bol tutun o elleri.
Tarifim anne köftesi
Malzemeler :
500 Gr kıyma
1adet yumurta
1adet rendelenmiş soğan
2 dis sarmısak
Yarım çay bardağı ekmek içi
1 tatlı kaşığı salça
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı pul biber
Yarım çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım demet maydanoz
Ve tuz
Tüm malzemeleri derin bir kaba koyup güzelce yoguruyoruz.Yogurdumuz kiymamizi dinlenmek üzere biraz buzdolabında bekletiyoruz.
Bekleme süresinden sonra ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp köftemizi sekillendiriyoruz.
Ardından dört beş yemek kaşığı yağ koyduğumuz tavamizda kızartıyoruz.
Ve köftelerimiz hazır ,deneyeceklere afiyet olsun
.
Canfeb
seni seviyorum her yaşın birbirinden daha güzel,daha sağlıklı,daha huzurlu olsun.

Anne elinin değdiği herşey ne kadar da güzelleşir değil mi ?Anne elinden çıkan yemek dünyanın en lezzetlisidir.
Allah tan yaşayan annelerimize uzun sağlıklı ömür ,benim gibi annesi bu dünyadan göçmüş ve gerçek bir melek olmuş annelerimize rahmet ,geride kalan evlatlarina sabırlar diliyorum.
Anne elinden tüm dünyaya tutunur insan, o eli bir bıraksa bir ömür yutkunur insan.

O yüzden hayatta iken bol bol tutun o elleri.
Tarifim anne köftesi
Malzemeler :

Tüm malzemeleri derin bir kaba koyup güzelce yoguruyoruz.Yogurdumuz kiymamizi dinlenmek üzere biraz buzdolabında bekletiyoruz.
Bekleme süresinden sonra ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp köftemizi sekillendiriyoruz.
Ardından dört beş yemek kaşığı yağ koyduğumuz tavamizda kızartıyoruz.
Ve köftelerimiz hazır ,deneyeceklere afiyet olsun

Son düzenleyen: Moderatör: