Çok çokk teşekkür ederimÇok güzel görünüyor ellerine sağlık
Cok mutlu oldum ki teşekkür ederimEllerine sağlıkk blosum herşeyiyle mükemmell
Teşekkür ederim ben de cok severimEllerine sağlık ben çok severim anne keki
Nenem yok olsaydı bir düsünürdümNeden Nene keki yapmadınız?
Ellerine sağlıkYağmurlu bir istanbul akşamından herkese merhaba, mis gibi taze anne kokulu anne keki yaptım sizlere.
Evlenene kadar pek sevmezdim anne kekini ne zaman ki evlendim işte o zaman sevdim meğer keki kek yapan annemin el lezzetiymiş… Ben de annem kadar olamasada bir anne keki yaptım sizlereTabi herkes bu tarifi biliyordur ben adet yerini bulsun diye tarifime geçiyorum
Eki Görüntüle 3328367
Malzemeler:
3 yumurta
1 sb süt
1 sb şeker
2,5 sb un
Yarım sb yağ
1er adet vanilin ve kabartma tozu
Hazırlanışı:
Öncelikle yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpıyoruz ardından süt ve yağ. Sıvı malzemeleri bitirdikten sonra kuru malzemelerimizi ekliyoruz iyice kıvamını alana kadar çırpıyoruz.
Önceden ısıtılmış 180derecelik fırına kekimizi atıyoruz. Üstü kızarana kadar pişiriyoruz daha iyi anlamak için kürdan veya çatal batırıp pişip pişmediğini kontrol edebilirsiniz. Ve kekimiz akşam çayına hazır! Afiyet olsun
!!Güzel kabarması için yumurta ve şekerin iyice çırpılması ve ürünlerin oda sıcaklığında olması gerekmektedir.
Eki Görüntüle 3328371
️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
Eki Görüntüle 3328376
Eki Görüntüle 3328377 Eki Görüntüle 3328378 Eki Görüntüle 3328379 Eki Görüntüle 3328380 Eki Görüntüle 3328381 Eki Görüntüle 3328383 Eki Görüntüle 3328384 Eki Görüntüle 3328385 Eki Görüntüle 3328387
Çok teşekkür ederimEllerine sağlık
Çokk çokk teşekkür ederimBaşarılarçok güzel gözüküyor ellerine sağlık
Çok teşekkür ederim ablacımÇok güzel olmuş ellerine sağlık olsun,tam anne keki olmuş başarılar diliyorum yarışmada.
Rica ederim canımcım,ellerine sağlık olsunÇok teşekkür ederim ablacım
Çok teşekkür ederimKakao katılmamış kalıpta pişirilmemiş ve üzeri cevizli
Bi de annelerin eli değince bir başka olur
Yarışmada başarılar
Çocuklugumun kekiYağmurlu bir istanbul akşamından herkese merhaba, mis gibi taze anne kokulu anne keki yaptım sizlere.
Evlenene kadar pek sevmezdim anne kekini ne zaman ki evlendim işte o zaman sevdim meğer keki kek yapan annemin el lezzetiymiş… Ben de annem kadar olamasada bir anne keki yaptım sizlereTabi herkes bu tarifi biliyordur ben adet yerini bulsun diye tarifime geçiyorum
Eki Görüntüle 3328367
Malzemeler:
3 yumurta
1 sb süt
1 sb şeker
2,5 sb un
Yarım sb yağ
1er adet vanilin ve kabartma tozu
Hazırlanışı:
Öncelikle yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpıyoruz ardından süt ve yağ. Sıvı malzemeleri bitirdikten sonra kuru malzemelerimizi ekliyoruz iyice kıvamını alana kadar çırpıyoruz.
Önceden ısıtılmış 180derecelik fırına kekimizi atıyoruz. Üstü kızarana kadar pişiriyoruz daha iyi anlamak için kürdan veya çatal batırıp pişip pişmediğini kontrol edebilirsiniz. Ve kekimiz akşam çayına hazır! Afiyet olsun
!!Güzel kabarması için yumurta ve şekerin iyice çırpılması ve ürünlerin oda sıcaklığında olması gerekmektedir.
Eki Görüntüle 3328371
️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
Eki Görüntüle 3328376
Eki Görüntüle 3328377 Eki Görüntüle 3328378 Eki Görüntüle 3328379 Eki Görüntüle 3328380 Eki Görüntüle 3328381 Eki Görüntüle 3328383 Eki Görüntüle 3328384 Eki Görüntüle 3328385 Eki Görüntüle 3328387
Çok teşekkür ederim bizde de öyleydiÇocuklugumun keki
Misafir gelmeden yapmak kimsenin aklına gelmezdi sanırım.Biz de öyleydi.
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar diliyorum.
Çok teşekkür ederimellerine sağlıık basarılar dilerim