Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32.haftaKacinci haftanda yani 2 kiloydu strong57
Evet Yapısalmış anne ve Baba'nın doğum kilosuda etkiliyormuş, genetik bişey sağlıklı olsunda dert değil gerçekten ama elimden geleni yapmak lazım gerisi bebişe bağlı :)Kizlar ben 31+0 da gittim 1400 gramdi. Doktorum kilosu biraz daha fazla olabilirdi ama kesinlikle dert degil dedi. Onemli olan boyu ve kemik gelisimi onda da hic bi sikinti yok dedi.
Sonra benim beslenmemle bi alakasi var mi diye sordum.hic sanmiyorum dedi. Buyuk ihtimal yapisal bi durum. Ki gercekten esim de ben de zayif bebeklermisiz.
Ama zaten arastirdim 31 haftada 1500 gr civarinda oluyor. Cok bi sikinti yok di mi kizlar sizce de?
Iki hafta sonra tekrar gel dedi. Her ne kadar beslenmenle alakasi yok dese de anne yuregi iste baktim ne kilo aldiriyo diye. Pekmek yiyorum her gun bi kasik dogal pekmez. Zaten en bastan beri peynir, yumurta ve sutu cok tuketiyorum.
Bakalim 2 ocak gibi gidicem insallah kilo alimi gerilemezzayif olsun onemli degil.oyle takintim yok kilolu olsun diye. Yeter ki saglikli olsun
![]()
Evet Yapısalmış anne ve Baba'nın doğum kilosuda etkiliyormuş, genetik bişey sağlıklı olsunda dert değil gerçekten ama elimden geleni yapmak lazım gerisi bebişe bağlı :)
Amin amin hepimizin ki inşallah :)Tum annelerin tek duasi tek istegi saglikla kucagina almak yavrusunu.. senin de a kalmis sanirim ne guzel :) saglikla dogar insallah..