• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne karnindaki bebegime nasil kilo aldiririm

zeytince

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
5
0
1
42
32. Haftamdayim. Dr bebegime 1750 gr dedi. Sizce normalmi. Dr az dedi. Kilo aldirmak icin ne yapabilirim.

ben de aynı seyı dusunuyorum. ben en son dra 27+0 da gıttım o zaman 930 grdı. dr normal dedi ama bana kucuk geldi. bi de 32+0 da gitcez bu haftasonu ıns 2 kg olmustur dıe dusunuyorum.

bana tereyagda yumurta bol meyve ye dediler. öle yapmaya calısıorum. bu ay hergun yumurta meyve pekmez falan yedım bakalım nolcak

protein bakımından bol yiyecekler tüketin arkadaşım karbonhidratlı yiyecekler ne size nede bebeğe faydası dokunur.Haşlanmış yumurta et süt yoğurt yeşillikler hem size güç verir hem bebeğinize kuvvet verir.Pekmez bal türü doğal olan yiyecekleri hergün tüketmeye bakın.Şimdi bunları yapın bir kaç hafta sonra artık doğum söz konusu olduğundan bebeğiniz kilo alımına cevap vermeyecektir.Mümkün olduğunca sıkı tutun. Dr a güvenin.

ben hamılelık boyunca hemen hemen hergun haslanmıs yumurta oglenlerı ayran aksamları da yogurt tukettım. belkı sağlıklı ama kilolu değil. bnece de bu aralar aldı aldı. bundan sonra zaten yavaşlamaya başlıo alımları.

kilosu normal bebek zaten son haftalarda kilo alır ama yinede mercimek ve muz bol tüketin tavsiyem

riskte olsan dr söylerdi merak etme. asıl kilolu olması sıkıntı. tombul bebek doğurmak zor zağlıklı ve az kilolu olsun hemencik doğsun. zaten emzirerek pofuduk hale geliolar hemen. kilolu bebek sezeryan olma ihtimalini yükseltir canım.

haa illa da kilo alsın istiosan yinede, hergün muz yumurta süt ye.

Hepinize cok tesekkur ederim. Ben hamileligimin basindan beri. Hergun 2 yumurta mutlaka et yada balik. Peynir sut zeytin. Hurma. Meyve. Mutlaka tukettim. Kendim 9 kg aldim. Bebek neden minik anlamadim. Plesantamdada problem gormedi. Somdi yediklerimi biraz daha arttirdim. Bakalim ayin 30 unda dr ne dicek.

tamam yazarım cnm. muz da yemeye basladım dunden berı hergun 1 tane yıcem. en az 3,5 dogmasını ıstıorum. zaten usg normalden fazla olcuyor. dogdugunda usg olcumlerının altında olcak. o yuzden ıns alır bebıslerımız

benim gecen hafta 2 kiloydu ben cok su iciyorum yumurta peynir yogurt yiyorum gercekten etkisi var ayrica o kadar cok yememe ragmen 6 kilo aldim yani 4 kilo almis oluyorum:KK48:Belkide insanin vucut yapisindandir bebege ne kadar kan giderse o kadar iyi

Kizlar ben 31+0 da gittim 1400 gramdi. Doktorum kilosu biraz daha fazla olabilirdi ama kesinlikle dert degil dedi. Onemli olan boyu ve kemik gelisimi onda da hic bi sikinti yok dedi.

Sonra benim beslenmemle bi alakasi var mi diye sordum.hic sanmiyorum dedi. Buyuk ihtimal yapisal bi durum. Ki gercekten esim de ben de zayif bebeklermisiz.

Ama zaten arastirdim 31 haftada 1500 gr civarinda oluyor. Cok bi sikinti yok di mi kizlar sizce de?

Iki hafta sonra tekrar gel dedi. Her ne kadar beslenmenle alakasi yok dese de anne yuregi iste baktim ne kilo aldiriyo diye. Pekmek yiyorum her gun bi kasik dogal pekmez. Zaten en bastan beri peynir, yumurta ve sutu cok tuketiyorum.

Bakalim 2 ocak gibi gidicem insallah kilo alimi gerilemez :KK43: zayif olsun onemli degil.oyle takintim yok kilolu olsun diye. Yeter ki saglikli olsun :KK43:

Kizlar ben 31+0 da gittim 1400 gramdi. Doktorum kilosu biraz daha fazla olabilirdi ama kesinlikle dert degil dedi. Onemli olan boyu ve kemik gelisimi onda da hic bi sikinti yok dedi.

Sonra benim beslenmemle bi alakasi var mi diye sordum.hic sanmiyorum dedi. Buyuk ihtimal yapisal bi durum. Ki gercekten esim de ben de zayif bebeklermisiz.

Ama zaten arastirdim 31 haftada 1500 gr civarinda oluyor. Cok bi sikinti yok di mi kizlar sizce de?

Iki hafta sonra tekrar gel dedi. Her ne kadar beslenmenle alakasi yok dese de anne yuregi iste baktim ne kilo aldiriyo diye. Pekmek yiyorum her gun bi kasik dogal pekmez. Zaten en bastan beri peynir, yumurta ve sutu cok tuketiyorum.

Bakalim 2 ocak gibi gidicem insallah kilo alimi gerilemez :KK43: zayif olsun onemli degil.oyle takintim yok kilolu olsun diye. Yeter ki saglikli olsun :KK43:
Evet Yapısalmış anne ve Baba'nın doğum kilosuda etkiliyormuş, genetik bişey sağlıklı olsunda dert değil gerçekten ama elimden geleni yapmak lazım gerisi bebişe bağlı :)

Evet Yapısalmış anne ve Baba'nın doğum kilosuda etkiliyormuş, genetik bişey sağlıklı olsunda dert değil gerçekten ama elimden geleni yapmak lazım gerisi bebişe bağlı :)

Tum annelerin tek duasi tek istegi saglikla kucagina almak yavrusunu.. senin de a kalmis sanirim ne guzel :) saglikla dogar insallah..

ben 32 . hafta da 1800 gr dı . doktor ne düşük ne çok tam orta dedi. zaten bizim canımız ne ki bende eşimde zayıfız o yüzden 2,5 - 2,7 gibi doğarız diye düşünüyorum . :) bir de her gün süt yoğurt ve en az 2 yumurta kesin yiyorum. ona rağmen böyle düşünün artık... şu an 10 kilo aldım .

32+0 da 1800 gram cıktı. cuma gunu kontrole gıttım. normal dedi. 5 hafta once gıtmıstım o zaman 950 gramdı. baya bir toparladı. ıns dıger kontrollerde de duzgun bı sekılde kılo alımı ve saglıgı devam eder.
ben 3900 dogmusum eşim 4200 :KK53: ıns bize benzer tombik tombik doğar :KK45:

Back
X