- 18 Şubat 2015
- 7
- 0
-
- Konu Sahibi evli-mutlu
Bu da annenin eşini bebeğinden kıskanması hali sanırımben eşimi bir kaç soruluk teste soktum. . işten geldiğinde bebek kucağımda ilk banamı sarılırsın ona mı ? tarzında sorular. tabi eşim hepsine istemediğim cevabı verdi. bende sinirlendim doğurmamaya karar verdim.. . şaka bir yana eğer gerçekten öyle davranırsa. . bebeğimin uyku saatini onun iş saatine getiricem. . o gelene yakın uyutucam . .
Ayyy hiç düşünmemiştim bu yöndenHep bebise deil ama oncelik hep hep hep bebise canim birde ikincisi dogunca benim pabuc hepten dama heralde
Ilgisi azaliyor ama sevgisi kat kat artiyor canim yasayip goreceksin bunuda sana hep hissettirecekAyyy hiç düşünmemiştim bu yönden
Bakalım , görelimIlgisi azaliyor ama sevgisi kat kat artiyor canim yasayip goreceksin bunuda sana hep hissettirecek
İlgisi azalacağı belli, benim de ona karşı azalacak doğruyu söylemek gerekirse.. Sabahları ne giyeceğini ben düşünüp eline getiremeyeceğim. Çocukla ilgileniyor olacağım muhtemelenIlgisi azaliyor ama sevgisi kat kat artiyor canim yasayip goreceksin bunuda sana hep hissettirecek