anne karninda ölen bebek belirtileri nelerdir

kaderakyrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
21
6
29
Anne karninda ölen bebeğin en önemli belirtileri nelerdir nasıl hissediliyor öldüğü veya doktorlar tarafından öldüğü söylenen ama hissetmeyen bayanlar o ara içinde neler yasadiniz bende 9 haftalık hamileydim ve bebeğim karnımda ölmüş bugün öğrendim ama ne tür bi değişiklik olduğunu hissetmedim aynı gibi herşey bulanti hafif karın karıncalanması baş dönmesi ama goguslerim ağrısı biraz geçti

Allah sabır versin .hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat versin Rabbim.ben de hep bunu merak ediyorum. benim de arkadaşım 3 hafta karnında ölü bir bebekle yaşamıştı. farketmemişti. ben de bu düşünceden kurtaramıyorum kendimi malesef, sen de kalp atışı falan duyulmuşmuydu, yoksa hiç mi kalp atışı alınmamıştı...

Allah sabır versin .hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat versin Rabbim.ben de hep bunu merak ediyorum. benim de arkadaşım 3 hafta karnında ölü bir bebekle yaşamıştı. farketmemişti. ben de bu düşünceden kurtaramıyorum kendimi malesef, sen de kalp atışı falan duyulmuşmuydu, yoksa hiç mi kalp atışı alınmamıştı...
Bende kalp atışı vardı daha sonra test yapıldı atmıyor dedi ama bugün tekrar gittim bi test daha vermiştim bugün sonucunu aldım bebek kalp atışları geri atmaya başlamış ama biraz zayıf dedi ve cok saskinim ölü dedi kürtaj için gittim yaşıyor dedi 1 hafta bekle dedi kanamanız olmassa bebek gelişir kalp atışları yükselir dedi bende öldüğüne dair hiçbir belirti yoktu hala mide bulantısı vardı öldüğüne inanmamistim tam inandığım zaman geri yaşadığını söylediler

Göğüsler tamamen sönüyor hiç acı olmuyor bulantı azalıyor. ben öyle hissetmiştim terslik olduğunu geçen sene 8 haftalıkken durmuş kalp atımı

benim düşükten önce göğüslerimdeki karıncalı gergin hali gitti, rahatladı, bi de alt bölgemde bir his vardı, o kayboldu. ardından düştü.

Anne karninda ölen bebeğin en önemli belirtileri nelerdir nasıl hissediliyor öldüğü veya doktorlar tarafından öldüğü söylenen ama hissetmeyen bayanlar o ara içinde neler yasadiniz bende 9 haftalık hamileydim ve bebeğim karnımda ölmüş bugün öğrendim ama ne tür bi değişiklik olduğunu hissetmedim aynı gibi herşey bulanti hafif karın karıncalanması baş dönmesi ama goguslerim ağrısı biraz geçti
Ben 32 haftalık bebeğimi kaybettim 1 hafta 10 gün icimde ölü olarak yasamısım rahim kasılmalarını bebek hareketleri sanmısım son gün o kasılmalarda olmayınca doktora gittiğimde öğrenmiştim kalbi atmadıgını malesef bazen anlayamıyosunuz yada bir belirtisi olmuyor

Ya başka bir doktora git yada buradan bir doktora sordum olur mu prg siz.Allah sana bagislasin bebeğini. Et süt balık ceviz yiyor hamileler sende bunları ye.

Ya başka bir doktora git yada buradan bir doktora sordum olur mu prg siz.Allah sana bagislasin bebeğini. Et süt balık ceviz yiyor hamileler sende bunları ye.
Başka doktora gidecem de ordaki doktorlara ulaşamıyorum ben ceviz süt hergün tükettiği şey balık arada sırada çok sevmediğim için yeni tüketmeye başladım

Mrb ben 14. haftada normal rutin kontrollerime gittigimde bebegimin 9.haftada kalbinin durdugunu ogrendim. Hamileligin baslarinda yani 9.haftaya kadar cok siddetli bulanti ve halsizligim vardi. 9.haftadan sonra kesildi.. bende heralde bende boyle olucak sandim. Hatta sevindim bulantilarim bittigi icin. Ama obur turlu herseyi normalde alt karnimda goz seyirmesi gibi atislar oluyodu onlarida bebgin kalp atislari saniyodum. Megerse bebegim 9.haftada beni terketmis. Hic bi belirtim yoktu öldügüne dair. Ne bi kanama nede baska bisey. 5 hafta boyunca karnimda ölü bebek tasimisim ama gercekten bisey hissetmedim. Doktorlar bunun bunye meselesi oldugunu soyluyolar. Bunyem kuvvetliymis

28 haftalık kaybettim karnım taş gibi oldu hareket hiç hissetmedim öldükten sonra bu belirtiler oldu , midem çok bulanıyordu acile gittiğim de ölmüş denildi

Merhaba 2 aylık hamileyim bebek keseye girmemiş bu 3.gebeligim bnm hic mide bulntm olmamıştı ama bunda karnm agriyor özellikle sol kasıgım mide bulantm da var bebek ölmüş olabilirmi

Benimde ilk duydupar sonra duymadilar suan kafam cok karisik kurtaj diyorlar ama aldirmsk istemiyorum beklemek istiyorumm

X