• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne karnında gelişim geriliği

Merhaba
Benim 32.haftada rahim kısalığım başladığı için progestan tedavisine başladım ve ciğer geliştirici 2 doz iğne oldum. 33 hafta kontrolünde rahim kısalığı düzelmeye başlamış ama bebek gelişmesi oldukça yavaşlamış. Şuan 1950 gram ve bir haftada sadece 50 gram almış. Ayrıca bel çevresi da 31 haftalık gözüküyor. Doktor izleme tavsiye etti eğer haftaya düzelmezse perinatologa göndericem dedi. Benzer durumdakilerden mesaj beklliyorum. Selamlar

Merhaba benzer sorun bizde de var 31 haftalık hamileyim bacaklarda gelişim 29 haftalık tespit edildi
Su azalmış perinatoloji gitmemi istedi doktor, ne şehir hastanesnde ne de üniversite hastanesinde randevu bulamadım.
Kaybedecek zamanımız yokken randevu bulamamak berbat.

Özel bir hastane 350 lira muayene 7creti istedi en erken Çarşamba gunu

Merhabalar su an bende ayni durumu yasiyorum 37 haftalik dogum yaptim sezeryanla anne karninda iken karin 34 kol ve bacaklar 32 ile uyumlu idi oyle de dogdu kizim uc haftadir kuvözde hala kilo toparlayamadik cok kotu gunler geciriyoruz tam bir teshiste koyamadilar neden olduguna dair acaba sizin sureciniz nasil gidiyor bebeginiz toparlandi mi kilosu nasil
Şuanda nasıl bebeğiniz acaba?

Şuanda nasıl bebeğiniz acaba?
Belki bazi annelere moral olur,simdi oglum 9 aylik ,daha 35 haftalikken fl ve hl kisaligi dendi tam 7 hafta galiba , ama bebegim sükür saglikli,doktorlar hasta bir bebek olacagini söylediler,stresten erken dogum yaptim,cok agladim,benegim 1980 gr 45 cm dogdu ama Allha sükürler olsun ki,cabuk toparladi,galiba plasentadan iyi besin alamiyordu bebegim,doktorlar cahil bazen.
Ben bu sitede cok dolastim,saatlerle ,uykuya daldigim bile oldu telefon acik kalip,anne karni kapali kutudur,sabrli olup dualar etmek gerekir🤲🏻

Back