- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi sebebiumut
-
peki kaç kilo doğdu.Benim ilk bebeğim 36dan sonra gelişmedi diyebilirim. Plesenta yaşlanması başlamıştı, artık beslenip gelişemiyordu. 38+2de sezaryenle dünyaya geldi.
36dan sonra gelişmedi. 3.800 53cmdi aşağı yukarı, sonraki 2 hafta çok stresli geçti, baktık gelişmesi durmuş ve risk artıyor alındı.peki kaç kilo doğdu.
boyu ve kilosu yaşıtlarına uygun hale geldi mı?
Çok teşekkür ederim. Umarım sizin gibi bizde atlatırız bu süreci içimi rahatlattiniz.36dan sonra gelişmedi. 3.800 53cmdi aşağı yukarı, sonraki 2 hafta çok stresli geçti, baktık gelişmesi durmuş ve risk artıyor alındı.
Şimdi 3,5 yaşında, uzun ve balık etli çok şükür.
Size de sağlıklı bir doğum diliyorum, inşallah bebeğiniz çok sağlıklı doğar ve tüm stresiniz biter.
Yanitin icin teaekkur ederim haberler iyi gecen hafta 3kilo100 gr oldu yaslanma ve kireclenme artarak devam ediyor fakat kan akisi normale.dondu bebegim sukur 3 kiloyu gordu okuyacaklara tavsiyem bulgur et yumurta protein agirlikli beslenmeleri... bu arada cuma.randevum var suyum epey azalmisti doktorum muayene yaparsam dogumi baslatirim.haftaya muayene edicem.dedi. cuma gidicem bu surecle.ilgili tecruben ve bilgin var mi buarada yavrularini Allah bagislasin insalahBenim ilk çocuğun da da ikincisinde de aynı şeyler söylendi. sezeryana alınacaktım kan akışına falan bakıldı doktor kesinlikle bekle kendiliğinden doğacak diyip haftada bir kontrol gün aşırı da nts dedi. sonuç anne karnında gerilik yaşayan kızım şimdi çok sağlıklı çok şükür ve iki çocuğunda haftasından önce doğdu.Bana tavsiye edilen bil bol yumurta hurma gibi bebeğe yönelik bol proteinli beslenmekti. Doktorunla konuş gerekirse diyetisyenden yardim al ama öncelikle sakın ol.Kizim 3 kilo bile değildi ama çok şükür şimdi gayet iyi
Ciddimisinn yarin bende cantalari arabaya koyayim en iyisi nolur nolmaz :)bebek 3 kiloyu geçti demişlerdi doğunca 2800 olmuştu. önemli olan stresten uzak durmak ve hayırlısıyla kucağına alacağına inanmak kontrole gidip suni sancıyla doğum yaptım. O yüzden herşeye hazırlıklı ol. Ben dogumhanedeyken eşim eve gidip eşyaları aldı.
Merhaba arkadaşlar benzer sorunu bende yaşıyorum nasıl konu açılacağını tam bilmediğim için yorum yapmak istedim. 36+5 haftalığım şuan dört gün önce doktora gittiğimde bebeğimin baş yapısı haftasına uygun bacak ve kolları 32 haftalık gözüküyordu. Aynı durumu yaşayan varmı. Şuan ileri gebelik olduğundan bişey yapamadılar bileğisin olan lütfen yazabilir miMerhaba kızlar;
Beni tanıyanlar bilir bu 2. gebeliğim ve her gebelikte sorunlar yaşamış biriyim. Dün doktor kontrolüm vardı. Ağır gribal enfeksiyon geçirdiğim için işi erken bırakıp evde dinlenmeye geçmiştim. Lakin bebeğin gelişimi normal seyrediyordu sonraki kontrollerde bebekte gelişim geriliği başladı kontroller haftada 1e indirildi. Erken doğum riskine karşı zaten dinlenmem soylenilmisti. Beslenmeme ve dinlenmeme dikkat etmeme rağmen gerilik artmaya devam etti. Son kontrolde önce sezeryan alabiliriz dendi. Bebeğin solunumu, suyu, plesenta, kan dolaşımı kontrol edildi. Kontroller yapılınca haftada 2 nts, ve takibe devam denildi. Aranızda bunu yaşamış tecrübeli anneler var mı yorumlayabilecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?