Anne karnında aşırı hareket

Gozunaydin canim cok cok hareketli bir cocugun olacak kesin. Cunku benim iki kizimda karnimda bir saniye durmazlardi kipir kipir ve simdide oyleler kipir kipir bir saniye oturmuyorlar

Kıpır kıpır bir minnak geliyor demek ki.. kaç kez bu sebeple hastaneye gittim bilmiyorum. Gayet zamanında doğdu hiç telaş etmeyin ama doğduğundan beri kıpır kıpır. 4 aylıkken kalktı oturdu, 6 aylık emekledi, 9 aylık yürüdü, şimdi de durmak bilmiyor. Yeni nesil aceleci sanırım.

Hareketli olmasından korkmayın.Benimki de gece kudurudu tam uyuyacagım başlardı eşime derdim bu gece uyumayacak sanırım diye.Gerçekten de öyle oldu dogunca aynı satatlerde uyanırdı.
Bir de çocuk ters duruyorsa çok hareketlendiği zaman dönermiş dogum pozisyonu alırmış.

Benim bebeğimde böyleydi
39 haftalık doğdu
Şimdi 50 günlük hala aşırı hareketli
Endişelenecek bir durum yok tadını çıkar :)

Benim cadi gece hareket eder uyutmazdi simdi sukur dogdu gene uyutmuyo : (

Daga dur son haftalarda iicebaski yapacak.. gobegin sekilden sekile girecek agriyacak.. ama doguncada ozliyceksjn :)

Maşallah kız :) Boşver tepiklesin.

Her an düşecekmiş hissi bebek artık büyüdüğü ve aşağı doğru indiği için normal. Ben de zamanında afedersiniz kukumdan çıkacak gibi hissediyordum. Doktor normal demişti.

Sağlıkla al kucağına

Aynı süreçlerden geçtim. Bebeğim karnımda çok hareketliydi. Dediğin rahatsızlıkların aynısını yaşadım. Şimdi üç aylık minnoş bir oğlum var. Evham yapıp hamileliğini zehir etme. Keyfini çıkar :)

Aşırı Akıntı olması normal değil hemen bir kadın Doğuma gidin örnek alsınlar mantar falan olmuş olabilirsiniz. Bebeğin aşağıya inmesi için erken bir sıkıntı olabilir bence doktora görünün erken Doğum ihtimaline karşı akciğer geliştirici yaparlar

Yaaaaaa ne kadar sevimliiiii Maşallahhh ona Darısı benim başıma artık bizim daha çok erken ama ben bazen gece yatarken elimi koyunca pıt pıt bi hareket hissediyo gibiyim bu bebekle alakalı olamayadabilir ama o bile o kadar güzel ki

Hanımlar bebişleriniz ne durumda bende 35 in içindeyim 27 den beri duraksız oynuyor uyumuyor hiç ve cidden cok rahatsz olmuş durumdayım normal düşünemiyorum yani bu kadar enerjiyi nerden buluyor artık hiperaktivitesinden korkmaya başladım kontrollerde kg da alıo o kadar harekete anlamıyorum

Ben doğum yaptım benim bebeğimde hareketliydi şimdide hareketli uyku dışında elleri ayakları bi saniye durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…