sizin ne kadarMaşallah
Valla hiç bilmiyorum. En son iki ay önce bakmıştık. Geçen ay sormayı unuttum. Bu haftada gidecem bakıcamsizin ne kadar
Benim bebeğimde böyleydiSelam kızlar 32 haftalık hamileyim ve sanırım bebeğim çok yaramaz. Aşırı derecede rahatsız edici tekmeler. Bazen uyuyamıyorum bile. Artı bide yürürken sanki aşağı doğru baskı yapıyor ve ben yürüyemiyorum. Acıyor mu desem yanıyor mu desem. Sanki her an düşecekmiş gibi oluyor. Normal mi bu. Erken doğum olmasından korkuyorum. Akıntı da çok var. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
maşallah maşallah:)Bizimki :)) 33 hafta olmamiza ragmen bi hafta ileri bide 2.500 kilo olmusuz
Daga dur son haftalarda iicebaski yapacak.. gobegin sekilden sekile girecek agriyacak.. ama doguncada ozliyceksjn :)Selam kızlar 32 haftalık hamileyim ve sanırım bebeğim çok yaramaz. Aşırı derecede rahatsız edici tekmeler. Bazen uyuyamıyorum bile. Artı bide yürürken sanki aşağı doğru baskı yapıyor ve ben yürüyemiyorum. Acıyor mu desem yanıyor mu desem. Sanki her an düşecekmiş gibi oluyor. Normal mi bu. Erken doğum olmasından korkuyorum. Akıntı da çok var. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
Aynen buyutmek icin neler arastirdim :))maşallah maşallah:)
bugün doktora sordum da direk bebege kilo aldıracak bir yiyecek yok düzenli beslen dediAynen buyutmek icin neler arastirdim :))
Yogurt meyve balik et tavuk sut peynir yumurta kuzu kilo aldiriobugün doktora sordum da direk bebege kilo aldıracak bir yiyecek yok düzenli beslen dedi
Aynı süreçlerden geçtim. Bebeğim karnımda çok hareketliydi. Dediğin rahatsızlıkların aynısını yaşadım. Şimdi üç aylık minnoş bir oğlum var. Evham yapıp hamileliğini zehir etme. Keyfini çıkar :)Selam kızlar 32 haftalık hamileyim ve sanırım bebeğim çok yaramaz. Aşırı derecede rahatsız edici tekmeler. Bazen uyuyamıyorum bile. Artı bide yürürken sanki aşağı doğru baskı yapıyor ve ben yürüyemiyorum. Acıyor mu desem yanıyor mu desem. Sanki her an düşecekmiş gibi oluyor. Normal mi bu. Erken doğum olmasından korkuyorum. Akıntı da çok var. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
Aşırı Akıntı olması normal değil hemen bir kadın Doğuma gidin örnek alsınlar mantar falan olmuş olabilirsiniz. Bebeğin aşağıya inmesi için erken bir sıkıntı olabilir bence doktora görünün erken Doğum ihtimaline karşı akciğer geliştirici yaparlarSelam kızlar 32 haftalık hamileyim ve sanırım bebeğim çok yaramaz. Aşırı derecede rahatsız edici tekmeler. Bazen uyuyamıyorum bile. Artı bide yürürken sanki aşağı doğru baskı yapıyor ve ben yürüyemiyorum. Acıyor mu desem yanıyor mu desem. Sanki her an düşecekmiş gibi oluyor. Normal mi bu. Erken doğum olmasından korkuyorum. Akıntı da çok var. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
Ben doğum yaptım benim bebeğimde hareketliydi şimdide hareketli uyku dışında elleri ayakları bi saniye durmuyoHanımlar bebişleriniz ne durumda bende 35 in içindeyim 27 den beri duraksız oynuyor uyumuyor hiç ve cidden cok rahatsz olmuş durumdayım normal düşünemiyorum yani bu kadar enerjiyi nerden buluyor artık hiperaktivitesinden korkmaya başladım kontrollerde kg da alıo o kadar harekete anlamıyorum
Normal bir durum mu peki doktora sordunuz mu?Ben doğum yaptım benim bebeğimde hareketliydi şimdide hareketli uyku dışında elleri ayakları bi saniye durmuyo