Benimde ole HIC durmuo yerindeSelam kızlar 32 haftalık hamileyim ve sanırım bebeğim çok yaramaz. Aşırı derecede rahatsız edici tekmeler. Bazen uyuyamıyorum bile. Artı bide yürürken sanki aşağı doğru baskı yapıyor ve ben yürüyemiyorum. Acıyor mu desem yanıyor mu desem. Sanki her an düşecekmiş gibi oluyor. Normal mi bu. Erken doğum olmasından korkuyorum. Akıntı da çok var. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
Cadi kac kilo nasil gidiyobende 27 haftaligim hareketleri çok yavaş .
doktoruma sordum sıkıntı yok dedi.
her hamilelik değişik demek ki.
sizin önceden sakindi sonra mi çok hareketlendi
Yani şimdi oldu diyemem başından beri hareketli ama kaç haftadır hiççç durmuyor. Neresiyle tekme attığını bile hissediyorum nerdeyse . Tekme atınca karnım sağ ve sol aynı anda genişliyor herhalde biri başı biri ayağı :)))bende 27 haftaligim hareketleri çok yavaş .
doktoruma sordum sıkıntı yok dedi.
her hamilelik değişik demek ki.
sizin önceden sakindi sonra mi çok hareketlendi
Selam kızlar 32 haftalık hamileyim ve sanırım bebeğim çok yaramaz. Aşırı derecede rahatsız edici tekmeler. Bazen uyuyamıyorum bile. Artı bide yürürken sanki aşağı doğru baskı yapıyor ve ben yürüyemiyorum. Acıyor mu desem yanıyor mu desem. Sanki her an düşecekmiş gibi oluyor. Normal mi bu. Erken doğum olmasından korkuyorum. Akıntı da çok var. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
Normal mi hastaneye gitmem gerekir mi
1 kilo olmuş teyzesi.Cadi kac kilo nasil gidiyo
ay maşallah ya.Yani şimdi oldu diyemem başından beri hareketli ama kaç haftadır hiççç durmuyor. Neresiyle tekme attığını bile hissediyorum nerdeyse . Tekme atınca karnım sağ ve sol aynı anda genişliyor herhalde biri başı biri ayağı :)))
Bizimki :)) 33 hafta olmamiza ragmen bi hafta ileri bide 2.500 kilo olmusuz1 kilo olmuş teyzesi.
simdilik sıkıntı yok çok şükür
MaşallahBizimki :)) 33 hafta olmamiza ragmen bi hafta ileri bide 2.500 kilo olmusuz