• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne estetiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi hb02
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar son dönemde anne estetiği diye moda olan estetiklerden yaptıran var mı? Doktor tercihlerinizi sonucu yazar mısınız? İstanbul' da çok doktor var ve birinin övdüğünü diğeri beğenmiyor. Kafası karışıklara yol göstermiş olalım hep birlikte.
Merhaba, aşağıda yazan bütün yorumları okudum bana da bilgi açısından yardımcı olur umudu ile.. fakat yine farklı öneri ve yorumlar yapılmış.
Emin olun! önerdiğiniz bütün süreçlerden geçip son çare bu kombin estetik e ihtiyaç duyan kadınlar var. "Anne estetiği denmesinin nedeni ise bu kombini içerisinde gebelik nedeniyle yırtılan karın kaslarının tekrar toparlanıp birleştirilmesi de var( birçok kadın doğum sonrası göbeğim toparlanmadı diyor ama aslında olan; karın kaslarının ayrilmasi)
BENİM takip ettiğim konu ise; "Anne Estetiği" adıyla devletin bu işlemleri SGK kapsamına alması söz konusu, fakat hala bir bilgi bulamadım, bu detayda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler.

Back