İnternette okudum şimdi. Doğum sonrası deformasyonlara yapılıyormuş. Bana sporla sıkılaşmak bıçak altına yatmaktan daha mantıklı geliyor. Mesela karın germe estetiği yapılınca 2. Doğum şansı olmuyor pek. Karın esnemiyor çünkü.Merhaba kızlar son dönemde anne estetiği diye moda olan estetiklerden yaptıran var mı? Doktor tercihlerinizi sonucu yazar mısınız? İstanbul' da çok doktor var ve birinin övdüğünü diğeri beğenmiyor. Kafası karışıklara yol göstermiş olalım hep birlikte.
Hersey beyinde bitiyor. 46 yasindayim sporla diyetle 17 kilo verdim genc kiz gibi oldumİnternette okudum şimdi. Doğum sonrası deformasyonlara yapışıyormuş. Bana sporla sıkılaşmak bıçak altına yatmaktan daha mantıklı geliyor. Mesela karın germe estetiği yapılınca 2. Doğum şansı olmuyor pek. Karın esnemiyor çünkü.
Var ya yeni ne icatlar cikaracaklarini sasirdilar. Anne estetigi ne ya. Popo karin gobek estetigidir o, dogum yapmayanlar da yapiyor. Ama yok anne estetigi tam moda olup yaptirmalik isim. Ayrica her anne yaptirmali cunku dogumdan oturu sarkmis bir vucut cok "igrenc" degil mi?
Vucuduyla barisik olmayan herkes estetik yaptirabilir ama bunu anne kelimesiyle yan yana kullanmak firsatciliktir.
Ben de bebeğim 8 aylıkken pilatesle Doğum öncesi kilomun 3 kilo altına düşmüştüm. Hiç aklıma gelmedi gerdirme operasyonları.Ben bu tarz şeyleri son çare olarak görüyorum. Baktım oluru yok o zaman araştırırım herhalde.Hersey beyinde bitiyor. 46 yasindayim sporla diyetle 17 kilo verdim genc kiz gibi oldum
Kafaya koyun isteyin yeter ki. Sporla vucut cok guzel sekilleniyor. Dediginiz gibi baktiniz obeziteye gidiyor bu is veya anormal bi goruntu var o zaman tamam.Ben de bebeğim 8 aylıkken pilatesle Doğum öncesi kilomun 3 kilo altına düşmüştüm. Hiç aklıma gelmedi gerdirme operasyonları.Ben bu tarz şeyleri son çare olarak görüyorum. Baktım oluru yok o zaman araştırırım herhalde.
Hımm baktım şimdi...
Doğuran kadını onbin bakımına alıyorlarmış :)
Karın,meme,popo 5 saatlik operasyon...değer mi bilemedim..
karın germe ve meme silikon ameliyatları için bulduğum doktorlar . Serdar Eren, Osman Oymak ,Aylin Karanlık, Hasan Fındık, Nazım Çerkez, Uğur Özdemir. bunları tek tek inceleyip en iyiyi bulmaya çalışacağım. Dikkatimi çeken her doktorla ilgili medyaya yansıyan tek tük de olsa şikayetler var. bakalım hangisinde karar kılacağız. bir de Dr. Marcos var colombia'da onu tek geçerim ama ona ulaşmak zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?