• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne estetiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi hb02
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hb02

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
21
3
16
47
Merhaba kızlar son dönemde anne estetiği diye moda olan estetiklerden yaptıran var mı? Doktor tercihlerinizi sonucu yazar mısınız? İstanbul' da çok doktor var ve birinin övdüğünü diğeri beğenmiyor. Kafası karışıklara yol göstermiş olalım hep birlikte.

Merhaba kızlar son dönemde anne estetiği diye moda olan estetiklerden yaptıran var mı? Doktor tercihlerinizi sonucu yazar mısınız? İstanbul' da çok doktor var ve birinin övdüğünü diğeri beğenmiyor. Kafası karışıklara yol göstermiş olalım hep birlikte.
İnternette okudum şimdi. Doğum sonrası deformasyonlara yapılıyormuş. Bana sporla sıkılaşmak bıçak altına yatmaktan daha mantıklı geliyor. Mesela karın germe estetiği yapılınca 2. Doğum şansı olmuyor pek. Karın esnemiyor çünkü.

Son düzenleme:
Ne yani anne olmadan yapabileceğimiz bişey değil mi bu :-)
En iyisi netten bakim cahillik başa bela :KK55:

İnternette okudum şimdi. Doğum sonrası deformasyonlara yapışıyormuş. Bana sporla sıkılaşmak bıçak altına yatmaktan daha mantıklı geliyor. Mesela karın germe estetiği yapılınca 2. Doğum şansı olmuyor pek. Karın esnemiyor çünkü.
Hersey beyinde bitiyor. 46 yasindayim sporla diyetle 17 kilo verdim genc kiz gibi oldum

Var ya yeni ne icatlar cikaracaklarini sasirdilar. Anne estetigi ne ya. Popo karin gobek estetigidir o, dogum yapmayanlar da yapiyor. Ama yok anne estetigi tam moda olup yaptirmalik isim. Ayrica her anne yaptirmali cunku dogumdan oturu sarkmis bir vucut cok "igrenc" degil mi?

Vucuduyla barisik olmayan herkes estetik yaptirabilir ama bunu anne kelimesiyle yan yana kullanmak firsatciliktir.

Karnım pelte gibi, memeler hak getire zaten küçüklerdi şimdi süt sonrası sönmüş balona benziyorlar :)
Afedersiniz kıçım çocuğu hala doğurmadım sanıyor öyle bir genişlikte ki, halbuki doğurdum 6 ay oldu.

Ama hala ümidim var. Sporla falan hallederim diye düşünüyorum. Çocuk doğurdum diye bıçak altına yatmak bana ters ;)

Anne estetiği, kombine yöntemlerle doğum sonrası vücut estetiği problemlerine çözüm yöntemidir. Tekrar doğum yapmak istemeyen veya vücut problemlerinden rahatsız olan anneler için birebir :KK9:

Var ya yeni ne icatlar cikaracaklarini sasirdilar. Anne estetigi ne ya. Popo karin gobek estetigidir o, dogum yapmayanlar da yapiyor. Ama yok anne estetigi tam moda olup yaptirmalik isim. Ayrica her anne yaptirmali cunku dogumdan oturu sarkmis bir vucut cok "igrenc" degil mi?

Vucuduyla barisik olmayan herkes estetik yaptirabilir ama bunu anne kelimesiyle yan yana kullanmak firsatciliktir.

Helal :rapci:

Hersey beyinde bitiyor. 46 yasindayim sporla diyetle 17 kilo verdim genc kiz gibi oldum
Ben de bebeğim 8 aylıkken pilatesle Doğum öncesi kilomun 3 kilo altına düşmüştüm. Hiç aklıma gelmedi gerdirme operasyonları.Ben bu tarz şeyleri son çare olarak görüyorum. Baktım oluru yok o zaman araştırırım herhalde.

Ben de bebeğim 8 aylıkken pilatesle Doğum öncesi kilomun 3 kilo altına düşmüştüm. Hiç aklıma gelmedi gerdirme operasyonları.Ben bu tarz şeyleri son çare olarak görüyorum. Baktım oluru yok o zaman araştırırım herhalde.
Kafaya koyun isteyin yeter ki. Sporla vucut cok guzel sekilleniyor. Dediginiz gibi baktiniz obeziteye gidiyor bu is veya anormal bi goruntu var o zaman tamam.

Valla anne estetigini bilmem de bir tanidigim basenlerinden ve popodan 3kilo yag aldirdi. Operasyondan birkac gun sonrada acip bize gosterdi o etleri varya simsiyah olmus. Kadin yerinden kalkamiyor. 10 gun kimildamadan yatmis 15.gunden itibaren baskasinin koluna girmesiyle kalkabildi. Sonrasinda sonuc guzel olsa da bu eziyeti cekmeye degmez bence.

Aslında doğumda çok kilo alıp sonrasında verilen kilolarla birlikte sarkmaların sporla çözümlenmemesi halinde karın, meme ve gerekiyorsa diğer işlemelerin tek ameliyatla yapılması. Arkadaşlardan karın germe be meme operasyonlarını yaptıranlar oldu ama ayrı zamanlarda yaptırdıkları için hepsi bir arada ağrı çok oluor mu onu merak ediyorum. 7-8 saat süren bir operasyon. Bu işte ehil doktorlar kimler. Bunların cevabını verecek olan varsa.

karın germe ve meme silikon ameliyatları için bulduğum doktorlar . Serdar Eren, Osman Oymak ,Aylin Karanlık, Hasan Fındık, Nazım Çerkez, Uğur Özdemir. bunları tek tek inceleyip en iyiyi bulmaya çalışacağım. Dikkatimi çeken her doktorla ilgili medyaya yansıyan tek tük de olsa şikayetler var. bakalım hangisinde karar kılacağız. bir de Dr. Marcos var colombia'da onu tek geçerim ama ona ulaşmak zor.

karın germe ve meme silikon ameliyatları için bulduğum doktorlar . Serdar Eren, Osman Oymak ,Aylin Karanlık, Hasan Fındık, Nazım Çerkez, Uğur Özdemir. bunları tek tek inceleyip en iyiyi bulmaya çalışacağım. Dikkatimi çeken her doktorla ilgili medyaya yansıyan tek tük de olsa şikayetler var. bakalım hangisinde karar kılacağız. bir de Dr. Marcos var colombia'da onu tek geçerim ama ona ulaşmak zor.

Merhaba siz ne yaptınız son durumunuz nedir, ben cahit vuralın germe konusunda çok iyi olduğunu duydum sürekli gidebileceğim dr araştırırken.. kesinlikle görüşmeye değer diye düşünüyorum. Not : yazılarını okuyanlar bilir bir şeylere kola yikma olmayan 4 senedir estetiğe vakit harcayan biri olarak algıma güvenerek yazıyorum bu sitenin ne kadar faydasını gördüysem pozitif şeyleri de paylaşmak duyarlılık gereğidir diyorum. Bunları da alt bilgi olarak belirtmek istedim.
Sevgiler

Back