• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları anne-çocuk eğitimi kurslarına gidenleriniz varmı?

ya kılzar super bişiii acba cocukla gidebiliyormuyuzz ve nasıl basvuracagizzz tarihleri nezaman bve her semtte varmı bu kurs cok guzelmıs ben bakırkoydeyim

arkadaşlar ben acev e katılıyorum.bende oglumdw çok memnun.şu anda 7 ci zep uygulamasını yapıyoruz.zeplerden çok orada paylaşımlarımız sohbetlerimiz hepimiz için hem egitici hem eglenceli oluyor.çocuklarımızla beraber faliyetlerimizi artırdık.tiyatro,sinema,kültürel geziler yapıyoruz.seminerler düzenleniyor.çocuktan tutunda aklınıza gelebilecek her konuda paylaşımlarımız konunun uzmanlarından dinliyoruz.tabi bu arada biz anneler kendimizede sosyal faliyetlerimizi unutmuyoruz.ben katılacak olna bütün annelere tavsiye ederim.bize yeni katılan arkadaşlarımız var.geç kalmış degilsiniz.

şimdi kurslara yazılmanın tam zamanı.dönem başında bulunduğunuz illerdeki halk eğitim merkezlerine giderek eğitimler hakkında bilgi alabilirsiniz.5-6 yaş çocuğu olanlar AÇEP(Anne Çocuk eğitimi proğramı)25hafta,0-6 yaş arası çocuğu olanlar BENıM AıLEM PROĞRAMINA (16 hafta anne, 2 haftada baba toplantısı )tamamen ücretsiz kayıt yaptırabilirler.bu kurslar meslek edindirme amaçlı değildir.eğer kurs verilen yer müsaitse çocuk götürülür.sadece, annelerin yanında duramaz çocuklar(dikatdağılacağından).

bende iki gün önce yazıldım..oğlum 24 aylık henüz tam zamanı diye düşünüyorum ama işte tek sorunum oğlumuda yanımda götürmem lazım bırakıcak kimsem yok malesef:(kreş bölümü varmış isteyen bırakabiliyomuş ama benim oğlum hem küçük hemde korkularım var onu hiç yalnız bırakmadımda:çok üzgünüm:inşallah bende bu kurs sayesinde bu fobimden kurtulurum:tomato:

halk eğitim merkezlerinin yada acev (acep) gibi kuruluşların verdiği anne çocuk eğitimi kurslarına gideniniz varmı? faydasını görüyormusunuz, uygulayabiliyormusunuz? gidenler varsa paylaşımda bulunmaya ne dersiniz:)a.s.

ben başladım şimdiden çok memnunum eğer sizin çevrenizdede böyle imkanlar varsa anasınıfı annelerine tavsiye ediyorum çünkü bizim doğru diye bildiklerimiz yanlış olabiliriyormuş çocuğa yaklaşım,ikna kabiliyet isaatle ders çalıştırma vb alışkanlıklar görülüyor derslerde ilk dersimiz tanışmayla geçti ama biz gönüllü anneler seçildik ve diğer annelere öğretmenlik yapıcaz ilk dersimizde 20 kasım sizlerle paylaşıcam şimdiden sabırsızlanıyorum

ya kılzar super bişiii acba cocukla gidebiliyormuyuzz ve nasıl basvuracagizzz tarihleri nezaman bve her semtte varmı bu kurs cok guzelmıs ben bakırkoydeyim

çocuklar gelmiyor halk eğitim bünyesi altında veriliyor şimdi hemen başvurmalısın haziran sonu (okkullar kapanınca)gibi bitiyor sana ders veriyor öğretmen sende evde çoğununla uygulamalı yapıyorsun haftanın belirli bir günü açep öğretmeni ev ziyaretinde bulunuyor çocukla senin ilişkine bakıyor

kızlar ben gebze darıcada oturuyorum bizim halk eğitimde böyle bir eğitim yok ama yakınlarda olursa gitmek istiyorum mutlaka bilen varsa lütfen yazın kaydirigubbakcemile5

bende merak ediyorum fakat kızım 19 aylık onu kreşe verip yanındada çalışacağım bi iş bakıyorum.açev olabilirmi dedim fakat okul öncesi eğitim olarak değerlendiriliyormuş 5 yaş üstü sanırım.

bahsettiğiniz açec mi eğer öyleyse bende gitmek istiyorum sanırım izmirdede var okumuştum fakat ayrıntılı görüşmedim .eğer kızımıda yanımda götürebilirsem çok ii diye düşünüyorum hem orda arkadaş çevresi paylaşımı eminimki daha güzel olacaktır.

aile eğitimi proğramı nın yaş kapsamı genişletildi arkadaşlar hamileler yada nişanlı, çocuk yapmayı düşünenlerbile katılabiliyor.ergenlik dönemleride eklwendi.bağlı bulunduğunuz il yada ilçe halk eğitim merkezlerine başvurarak eğitimle ilgili bilgi alabilirsiniz.bende yönlendirme yapabilirim.ücretsizdir.

Back