- 30 Ağustos 2008
- 2.993
- 3.868
- Konu Sahibi Buhayatbeni7bitirdi
Konu başlığında yanlışlık olmuş galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EsimimkiHangi soyadiniz daha guzel?
Mrhaba kızlar,
1 sene oluyor boşandığım hala eşimin soyadını taşıyorum. Kızlıksoyadımı geri almak istedim fakat bir dur durak yoktu bana bende daha fazla sorun olmasin diye başvurmadım. Şimdi ise tereddüte kaldım. Sonucta benim ve cocumun soyadı değişik olacak ve bu durum canımızı sıkmazmı? Başına gelen varmı?
Ne olucakkı değişik olabılır soy ısımlerınız.Boşandıgın adamın soy adını tasımaktan ıyıdır bence.Bence kendı soy adınızı tasıyınMrhaba kızlar,
1 sene oluyor boşandığım hala eşimin soyadını taşıyorum. Kızlıksoyadımı geri almak istedim fakat bir dur durak yoktu bana bende daha fazla sorun olmasin diye başvurmadım. Şimdi ise tereddüte kaldım. Sonucta benim ve cocumun soyadı değişik olacak ve bu durum canımızı sıkmazmı? Başına gelen varmı?
Eşiniz değil eski eşiniz.Esimimki
Başınız sağ olsun öncelikle ama böyle bir şey mümkün değil kanunen. Siz istediğiniz takdirde eşinizin kütüğünde kalırsınız ve onun soyadını kullanırsınız. Avukat bile öyle dedi demişsiniz ama yanlış anladınız büyük ihtimalle. Siz eşinizin soyadını kullanmaya devam edin yani istiyorsanız tabi. İlerisi için bir soruna yol açmasın.Evet direk kızlık söy adını veriyorlar.benimde eşim 18 ekim 2019 şehit düştüğü 3. gününde benimde otomatik olarak değişti. Oglumun esimle aynı.
Vatan Sağolsun kesin ben yanlış anlamışım cumku beynim dolu açım çok taze benim yanlış anlamam çok mümkünBaşınız sağ olsun öncelikle ama böyle bir şey mümkün değil kanunen. Siz istediğiniz takdirde eşinizin kütüğünde kalırsınız ve onun soyadını kullanırsınız. Avukat bile öyle dedi demişsiniz ama yanlış anladınız büyük ihtimalle. Siz eşinizin soyadını kullanmaya devam edin yani istiyorsanız tabi. İlerisi için bir soruna yol açmasın.