Anne & Baba'ya Veda Hediyesi ne olabilir?

eFuLim

sürprizlerle dolu hayat...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
6.349
1.667
198
Veda partimde annemle babama özel bir veda hediyesi almak istiyorum.

Bana fikir olarak yardimci olabilirmisiniz?

ben bu tip özel hediyelerde mutlaka kullandıkça beni hatırlayacağı hep yanında olabilecek bir takı ya da eşya seçerim... dolma kalem, saat, yüzük, bileklik gibi şeyler seçmelisin bence :)

Fikir icin cok tesekkür ederim.
Gecen hafta hall ettim bu hediye olayini.
Ayakta duran fotograf albümü aldim 9 adet.
Birini bana sakladim.
Digerlerine kardesler anne baba ve arkadaslara albüm yaptim.
3er fotograf yapistirdim hep.
Ailece fotograf ben ve o kisi ile birlikte birde tüm torunlarin ve anne babamin bulundugu fotografi koydum.
Umarim begenirler.
Albümler sunlar:

Leporello Colore, 3er-Set - Papeterie - Weltbild.at

ben cok bencilim hihihihi :)
fotorafciya gidip kendimin resimlerini cektirip, annecim babacim sizi cok seviyorum felan yazdirip güzelce süsledim :) büyük güzel bi cerceveye koydum :)

cokmu bencilim ne :)

Şu an aklıma geldi.G örüntülü CD doldururdum.anene ve babama anlatırdım duygularımı

ben cok bencilim hihihihi :)
fotorafciya gidip kendimin resimlerini cektirip, annecim babacim sizi cok seviyorum felan yazdirip güzelce süsledim :) büyük güzel bi cerceveye koydum :)

cokmu bencilim ne :)

Buda hos fikir :)

Şu an aklıma geldi.G örüntülü CD doldururdum.anene ve babama anlatırdım duygularımı

Evet buda süper fikir.
Ama ben konusurken salya sümük aglamaya baslarim cok duygusalim hediyenin hediyelik hali kalmaz :))

Evet buda süper fikir.
Ama ben konusurken salya sümük aglamaya baslarim cok duygusalim hediyenin hediyelik hali kalmaz :))

ayy çok güzel olur valla.ben bunu yapam en iyisi
çok güzel bir anı olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…