• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir sürü insan yazmıştır ama bende yaşamış biri olarak yazıyorum sakın kendi ölüm fermanını imzalarsın bir süre sonra keşke evlenmeseydim dersin inan bana aşk meşk kalmıyor hepsi bitiyor gerçek sorunlarla yüzleşince

Anneni dinlemezsen basini cok vurursun dağa taşa.. Aynı ev ne demek ya hayatini bitirme kendi ellerinle. Esinle ayri bir hayat kurmak varken varken onun anasini babasini sarma başına azicik akilli ol.

Ay
Anneni dinlemezsen basini cok vurursun dağa taşa.. Aynı ev ne demek ya hayatini bitirme kendi ellerinle. Esinle ayri bir hayat kurmak varken varken onun anasini babasini sarma başına azicik akilli ol.
Ay yok ben de biliyorum kndimi asla yapamam. Ne kadar sevsem de yapamam. Ben evlenince evin düzeninş nasıl kurcam diyr endişe ediyorum onun altından hiç kalkamam

4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..

Ay ne farkı vardan başladık bayankonştk mecbur geçti konusu :) ama anne yada babasından birini kaybetmezse ya da acil bakımlık bişey olmazsa bizim şehrimize de gelmeyecekler ailesi sülaleye çok bağlı çıkmıyolatmış çok ısrar etmişler . Yani mahalle şehir bile olmayabilir :)
Ailesi gelmek istemediğinden senin dediğin oldu gibi olmuş, Yanlış anlama ama çok iyi niyetli birine benziyosun, Ailenle tanıştır bu adamı fikirleirini al bence, bana güven vermedi. beni hiç kırmaz benim dediğim olur falan demişsin ya ona da çok güvenme evlenince çok değişiyorlar. Değişmeyende vardır tabi ama senden başka bi kaç kişi daha tanısın onlarda nasıl bir his uyandıracak ona göre evlenme kararı alırsın.

Ailesi gelmek istemediğinden senin dediğin oldu gibi olmuş, Yanlış anlama ama çok iyi niyetli birine benziyosun, Ailenle tanıştır bu adamı fikirleirini al bence, bana güven vermedi. beni hiç kırmaz benim dediğim olur falan demişsin ya ona da çok güvenme evlenince çok değişiyorlar. Değişmeyende vardır tabi ama senden başka bi kaç kişi daha tanısın onlarda nasıl bir his uyandıracak ona göre evlenme kararı alırsın.
Çevremdekiler çok beğeniyo enişte enişte diye geziyo ama bir arkadaşım biraz fıtrat olarak uymadğmızı düşünüyor. Anneme resmni göstermiştim. Beğendi anlattğm özellikleri işini ailesini falan ama ısınamamış resmine bakınca. Ama evlenmek istesem sorn çıkarmaz istedği özellklere sahip annemin de :) babam ister bayılır.

Yaşlı bile olsalar bir arada oturma cok iyi anlassan bile ki baslarda öyle geliyor sonra birsey oldu diyelm seni kiricak birsey söyledi annesi veya babasi ondan sonraki seyler artik gözüne batar ben suan beraberim ailesiyleyiz 7 ay oldu baslarda nisanliyken falan sevdigim kvden resmen aşırı derecede sogudum yok olmuyor keske kabul etmeseydim bir arada oturmayi diyorum cok pismanim o hataya düşme aynı binada olsun eyvallah ona ikna etmeye bak ama bir arada kabul etme bana demislerdi en iyisi bile bir yerden sonra kvlik yapar dinlemedim annemde dedi yapamazsin bak iyi düşün yok dedim birsey olmaz ama bak suan pismanim 7 ayin 6 ayi pismanlik o 1 ayda daha cozme anlama laylom zamani olduğu icin oyle gecti birsey anlamadım neyse uzattim sonuc olarak diyecegim sakin kabul etme canım

Ben şahsen aynı evde yapamam. Ama bir arkadasım vardı evlenirken eşi annemle yaşayabilir miyiz dedi. Arkadasım kabul etti. Kendi annesi gibi benimsedi. Çok memnun şimdi.

Bazı kişiler anne baba hakkını yanlış anlıyor. Anne babaya bakmak eziyet olmasın ya karşıyım ben buna yeni evli olcan istediğin gibi gezmek istersin evde rahat rahat ne öyle evlenir evlenmez bi kavanozun icinde gibi kısıtlanmış bir hayat cok yemek yapmak gerekecek bulasıgı var buyuk oldugu icin eve misafir gelcek bir rahat edemeyeceksin kısmet iyi deme daha neler çıkar ama başta söylemiş sana eger evlenirsen sonra sorun çıkarırsan ben sana demiştim diyecek. Tek kelime edemeyeceksin. Tamam ilerde insanların ne olacağı belli olmaz. Zorunlu kalacaksın belki ilerde ama keyfi olarak simdi evlen aileyle aynı eve cık cok zor bir durum. Ben yurt dısındaym su an turkiyede evimiz var bi tatilde görüyoruz onları onda bile bazı sorunlar cıkıyor gerci bizim aile apartmanı dusun yani onda bile sıkıntı var sen bence iyi dusun

Yaşlı bile olsalar bir arada oturma cok iyi anlassan bile ki baslarda öyle geliyor sonra birsey oldu diyelm seni kiricak birsey söyledi annesi veya babasi ondan sonraki seyler artik gözüne batar ben suan beraberim ailesiyleyiz 7 ay oldu baslarda nisanliyken falan sevdigim kvden resmen aşırı derecede sogudum yok olmuyor keske kabul etmeseydim bir arada oturmayi diyorum cok pismanim o hataya düşme aynı binada olsun eyvallah ona ikna etmeye bak ama bir arada kabul etme bana demislerdi en iyisi bile bir yerden sonra kvlik yapar dinlemedim annemde dedi yapamazsin bak iyi düşün yok dedim birsey olmaz ama bak suan pismanim 7 ayin 6 ayi pismanlik o 1 ayda daha cozme anlama laylom zamani olduğu icin oyle gecti birsey anlamadım neyse uzattim sonuc olarak diyecegim sakin kabul etme canım
Kabul etmicem kaldıramam ben bunu. Ayy yok.. bn kendi evimi nasıl çekip çevircem diye düşünüyorum

asla kabul etmeyın bu zamanda ayni evde oturulmaz. ne demek ya siz evli bir cift olacaksınız. hic düşündünmü gece kalıp iliskiden sonr nasıl duş alcagını?? hic bir iyi yani yok. onlara gelen her misafir sizede gelmiş olacak odana cekılsen bak bak diyecekler gitti kesinlıkle aşkından gebersende kabul etme

Senin ailende yaşlanacak. Eğer neden buysa bi kaç sene sonra 6 kişi mi yaşıcaksınız? Dedeler ninelerde yaşlı onları da alın. Ev üstüne ev olmaz.

Sakın sakin kabul etme bi defa taviz verirsen taviz verdigin yerden giderler bi de tavrı hic hoşuma gitmedi Bakmış ki onu seviyosun nası olsa herseyime He der diye dusunmus bence...bak mesela benim bulundugum şehre başta gelirim demisti Erk arkdsim söz vermisti başka sehirdeydi şimdi yok diyor yani Insanlar iki yüzlü ben gitmiycem mesela ailemden uzakta rahatima da duskunum onun ailesi varsa senin de var bak anne Ahi alirsan daha kötü mutlu olamazsin diyceksin ki ben ailenle yasayaamam yok olmaz derse de tm ayrilalim der blof yapar senin gibi iyi birinimi bulcak bak ayrilsa bile geri döner bu dedi dersin :)

Anne önemlidir, başına bir sey gelse vicdan azabı çekersiniz o yüzden böyle durumlar hassas konular. Bence eğer yanında bir evladı daha varsa karşı daire fikri uygundur. Çünkü insan eşiyle koyun koyuna film izlemek, romantik akşam sofraları kurmak , diledigince giyinmek ister evde. Karşı dairede olsun her gün gerekirse ziyarette bulunursunuz ama kadının bir hastalığı varsa ve yanında da kimse yoksa o zaman yalnız bırakmak olmaz. Hepimizin annesi var. Şartlara göre karar verilir

asla kabul etmeyın bu zamanda ayni evde oturulmaz. ne demek ya siz evli bir cift olacaksınız. hic düşündünmü gece kalıp iliskiden sonr nasıl duş alcagını?? hic bir iyi yani yok. onlara gelen her misafir sizede gelmiş olacak odana cekılsen bak bak diyecekler gitti kesinlıkle aşkından gebersende kabul etme
Yok o konudan vazgeçti tamamen anne baba ile yalama konusundan. Şimdi başka sorunum var annem hiç ısınamamış ona resmini gördüğünde . Bana yeni söylüyor biz her şeyi ahlletmişken. Görüştüğüm kişi de doğal olarak çok çnemsedi bunu ve napcaz diye araftayız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back