- 4 Kasım 2014
- 396
- 138
- 123
- Konu Sahibi P3rimasali
Teşekkürler :)aferin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler :)aferin
tebrik ederim dönme tamammı seni kandırmasın dönme cayma fikrindenBugün hallettik :) vazgeçti kararımı değiştirdim dedi. :) başardımm ☺
tuhaf valla ben yapamazdımALLAH ALLAH
TC BIRCOK AILEDE KI BUNLAR COGU DOGU KOKENLI
CATIR CUKUR COCUK DOGURUYORLAR
NADIL SEX YAPAMIYORMLARMIS
BIDE YAPABILSRLERDI NE OLURDU ACABAR:)))
Konuyu kapattık ya şuan bahsi bile geçmiyor yok dönecek olursa ayrılcam yapamam ben. Öyle boşu boşuna severken ayrılmış olcaz napalım .tebrik ederim dönme tamammı seni kandırmasın dönme cayma fikrinden
Ay yok ben de biliyorum kndimi asla yapamam. Ne kadar sevsem de yapamam. Ben evlenince evin düzeninş nasıl kurcam diyr endişe ediyorum onun altından hiç kalkamamAnneni dinlemezsen basini cok vurursun dağa taşa.. Aynı ev ne demek ya hayatini bitirme kendi ellerinle. Esinle ayri bir hayat kurmak varken varken onun anasini babasini sarma başına azicik akilli ol.
4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..
Ailesi gelmek istemediğinden senin dediğin oldu gibi olmuş, Yanlış anlama ama çok iyi niyetli birine benziyosun, Ailenle tanıştır bu adamı fikirleirini al bence, bana güven vermedi. beni hiç kırmaz benim dediğim olur falan demişsin ya ona da çok güvenme evlenince çok değişiyorlar. Değişmeyende vardır tabi ama senden başka bi kaç kişi daha tanısın onlarda nasıl bir his uyandıracak ona göre evlenme kararı alırsın.Ay ne farkı vardan başladık bayankonştk mecbur geçti konusu :) ama anne yada babasından birini kaybetmezse ya da acil bakımlık bişey olmazsa bizim şehrimize de gelmeyecekler ailesi sülaleye çok bağlı çıkmıyolatmış çok ısrar etmişler . Yani mahalle şehir bile olmayabilir :)
Çevremdekiler çok beğeniyo enişte enişte diye geziyo ama bir arkadaşım biraz fıtrat olarak uymadğmızı düşünüyor. Anneme resmni göstermiştim. Beğendi anlattğm özellikleri işini ailesini falan ama ısınamamış resmine bakınca. Ama evlenmek istesem sorn çıkarmaz istedği özellklere sahip annemin de :) babam ister bayılır.Ailesi gelmek istemediğinden senin dediğin oldu gibi olmuş, Yanlış anlama ama çok iyi niyetli birine benziyosun, Ailenle tanıştır bu adamı fikirleirini al bence, bana güven vermedi. beni hiç kırmaz benim dediğim olur falan demişsin ya ona da çok güvenme evlenince çok değişiyorlar. Değişmeyende vardır tabi ama senden başka bi kaç kişi daha tanısın onlarda nasıl bir his uyandıracak ona göre evlenme kararı alırsın.
Kabul etmicem kaldıramam ben bunu. Ayy yok.. bn kendi evimi nasıl çekip çevircem diye düşünüyorumYaşlı bile olsalar bir arada oturma cok iyi anlassan bile ki baslarda öyle geliyor sonra birsey oldu diyelm seni kiricak birsey söyledi annesi veya babasi ondan sonraki seyler artik gözüne batar ben suan beraberim ailesiyleyiz 7 ay oldu baslarda nisanliyken falan sevdigim kvden resmen aşırı derecede sogudum yok olmuyor keske kabul etmeseydim bir arada oturmayi diyorum cok pismanim o hataya düşme aynı binada olsun eyvallah ona ikna etmeye bak ama bir arada kabul etme bana demislerdi en iyisi bile bir yerden sonra kvlik yapar dinlemedim annemde dedi yapamazsin bak iyi düşün yok dedim birsey olmaz ama bak suan pismanim 7 ayin 6 ayi pismanlik o 1 ayda daha cozme anlama laylom zamani olduğu icin oyle gecti birsey anlamadım neyse uzattim sonuc olarak diyecegim sakin kabul etme canım
Yok o konudan vazgeçti tamamen anne baba ile yalama konusundan. Şimdi başka sorunum var annem hiç ısınamamış ona resmini gördüğünde . Bana yeni söylüyor biz her şeyi ahlletmişken. Görüştüğüm kişi de doğal olarak çok çnemsedi bunu ve napcaz diye araftayızasla kabul etmeyın bu zamanda ayni evde oturulmaz. ne demek ya siz evli bir cift olacaksınız. hic düşündünmü gece kalıp iliskiden sonr nasıl duş alcagını?? hic bir iyi yani yok. onlara gelen her misafir sizede gelmiş olacak odana cekılsen bak bak diyecekler gitti kesinlıkle aşkından gebersende kabul etme