• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakın sakin kabul etme bi defa taviz verirsen taviz verdigin yerden giderler bi de tavrı hic hoşuma gitmedi Bakmış ki onu seviyosun nası olsa herseyime He der diye dusunmus bence...bak mesela benim bulundugum şehre başta gelirim demisti Erk arkdsim söz vermisti başka sehirdeydi şimdi yok diyor yani Insanlar iki yüzlü ben gitmiycem mesela ailemden uzakta rahatima da duskunum onun ailesi varsa senin de var bak anne Ahi alirsan daha kötü mutlu olamazsin diyceksin ki ben ailenle yasayaamam yok olmaz derse de tm ayrilalim der blof yapar senin gibi iyi birinimi bulcak bak ayrilsa bile geri döner bu dedi dersin :)
Yoknyok vazgeçti artk tamamen o konudan çok şükür

Birbirinizi çok seviyorsanız sen bilirsin ayağına yatmaz orta yol arardı.Ben karşılıklı olduğum halde sürekli sorun halindeyim çok pişman olursun devir eskisi gibi değil herkesin dilinde akrep var biri batmazsa biri batar onuda geçtim evlilik yatak odasında bile sınırlı oluyor.Tabi çok yaşlı ve hastalarsa o ayrı o zaman vicdan konuşur...

Yok o konudan vazgeçti tamamen anne baba ile yalama konusundan. Şimdi başka sorunum var annem hiç ısınamamış ona resmini gördüğünde . Bana yeni söylüyor biz her şeyi ahlletmişken. Görüştüğüm kişi de doğal olarak çok çnemsedi bunu ve napcaz diye araftayız

Kalkıp ona bunu söylemedin değil mi? Her sıkıntıda.annen beni sevmedi zaten diye söylenecek. Geçmiş olsun...

Yok o konudan vazgeçti tamamen anne baba ile yalama konusundan. Şimdi başka sorunum var annem hiç ısınamamış ona resmini gördüğünde . Bana yeni söylüyor biz her şeyi ahlletmişken. Görüştüğüm kişi de doğal olarak çok çnemsedi bunu ve napcaz diye araftayız

Bunu gidip sevgilinize anlattınız mı yani annem ısınamadı diye?

4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..
Hemen ayrıl kurtar kendini. Senin fikrini bile sormamış. Seçim hakkın zaten yok. İstemezsen kapı orada demiş farkinda misin. Şimdiden bi şekilde davranan adam evlendikten sonra anasinin babasının tek lafiyla zaten sana dünyayı dar eder. Onun anası babası değerli de aeninkiler paçavra mi. Sen de ona de o zaman, ben annemi ezemem. İstemezsen kapı orada diye. Bir de o ask dediğin şey uzun surmuyor . hani cicim ayları derler ya. Cicim günleri var emin ol. Burada eşinin ailesiyle oturanların dertlerini bir oku. Hayatini mahvetme..

Kizim ben seni evlenecek olgunlukla gormuyorum nisanlini da, iki ergenin resmilestirilmis evcilik oyunu olacak

4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..
4 aydir birliktesin cok degil. ilk bir yil bulutlarin ustunde oldugundan sorunlari goremezsin. bugun sana rest ceken yarin ilk tartismada da isine geliyorsa diyecek. sende anneni babani birakma o zaman. sen neden annenlerde ayrilip evleniyosun. bi ana baba onda mi var

bencede ayril. bi zihniyetteki adamlardan hayir gelmiyo. evlenip ayrilmaktansa simdi ayril. ayro ev bile tutsa bu konu hep sikinti olacaktir

Sen de bunu gidip adama söylemedin değil mi?
Lütfen söylemedim de
Ha eğer söylediysen
Çok büyük hata etmişsin
Bu forumda "eşim ile wannem konuşmuyor, eşim annemle küs, eşimle ailem arasında kaldım" vs vs sayısız konulardan bir tane bile mi okumadın? Hepsinin başlangıcı böyle oluyor
Ada'm her kıllığı yapıp " senin ananda beni ilk gördüğü günden beri sevmedi" ye bağlıyor
Ortayı bulmalıydınız ne onu ona ne onu ona kırdırmamalıydınız hata olmuş
Mümkünse çevirip " ben yanlış anlamışım" a bağlayın
Bir daha da kim olursa olsun bir kişinin lafını diğerine taşımayın olur mu?

Kizim ben seni evlenecek olgunlukla gormuyorum nisanlini da, iki ergenin resmilestirilmis evcilik oyunu olacak
Zatn bn de hemen evlenmiyorum gelişmem gerek çok şey var ben de farkındayım benm okulumun bitmesine 2 yıl var tutup tabi ki evlenmeyeceğim hemen . Geliyorum danışıyorum ki daha doğru katarlar alayım

4 aydir gorustugun kisinin restine rest cekmen gerekir ama tecrube edip gormek isterim dersen sen bilirsin! burada esinin ailesi ile oturup sorun yasayanlarin konularini okumadan evlenme derim!

Sen annenin söylediğini erkek arkadaşına söyledin mi yani?

Ev üstüne ev olmaz annen çok haklı
Olduki yaşamayı tercih ettin çok pişman olursun üstelik neden resti çekiyor ?demekki anne ve babası için evlenmek istiyor seni sen olduğun için değil!!!!
Sende rest çek bakalım ne yapıcak? Cevabı ben sana söyliyim ;en kısa sürede ailesiyle beraber oturacak birini bulucak hemde hemen !!

:KK70: Sert konusmus olsam da evliligin yanlisi agir olur boyle buyuk hatalar yapmasin isterim
yoo bence sert degil en dogrusunu soylemissin daha okulunun bitmesine iki sene varmıs dort aydır konustugu biriyle evlilik dusuncesi, bir de aynı evde yasama bilmem ne, annesi ne derse cocuga yetistiriyor vs dalga gecer gibi. böyle insanlar sırf kemik yası on sekizden fazla oldugu icin evlenebiliyor, sonra forumda okuyoruz biz de bosanmak istiyorum ne yapabilirim diye :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back