- 4 Kasım 2014
- 396
- 138
- 123
- Konu Sahibi P3rimasali
-
Ay hayır kabul etmeyeceğim diyoruuum ☺☺ olmuyorsa ayrılcaz yapacak bişey yok.sevgilin iyi acitasyon yapmis sende bir guzelce yemissin. 46 sayfa olmus ve herkes sakin ayni eve cikma ne olursa olsun diyor. Tecrubeli kisiler bunu diyor en basidi kendi annen bunu diyor. Bana geliyor ki siz kabul edeceksiniz ve ileride burada konularini okuyacagiz.
2 hafta sonra gelismleri yazin bari merak ederizAy hayır kabul etmeyeceğim diyoruuum ☺☺ olmuyorsa ayrılcaz yapacak bişey yok.
Yazacağım tabi :)2 hafta sonra gelismleri yazin bari merak ederiz
Canim bu konuda kendini dinle sadece annem bunu dedi o bunu dedi degil kendini en iyi sen tanirsin yapabilirim dersen evlen ve sorun bile yasasan annene yansitma yok yapamam diyosan kestir bitir kendinide karsi tarafida yipratma karsi taraf kararli kati kabul etmezsen seni silebiliyo sende bunu dusun yapanilirim dersen hayat senin hayatin ama tutarli ol kararli ol4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..
Yok ben yapamayacağımı biliyorum. Ona göre de önlemimi alacağım. 2 hafta bi rahatlamasını bekleyecem yoğn şuan. Dedim düşün bu arada. Sonra karar verecez kesinBence anasına babasına bakacak birini arıyor erkek arkadaşınız. Hiç olacak iş değil bakacak olan zaten bakar herkes vicdan sahibi ama bir evde seneden seneye gelen kaynanama katlanamiyorum gerisini dusun
Hazır konu açılmışken karşı daire falan demeseydin, yakın bir mahallede otururz falan deseydinHeheeeeeeeeey :) bugn konuştum. Vazgeçti. Ay dayanamadım baya sağlam konuştm ama bu sefer sonra tartışmaya döndü baya büyük. Söylediklerinizin hepsini kullandım ama hepsini. Evin zorluğu şu bu. En son tamam ayrı evde yaşayacaz kesin kararımı verdim annene de söyle en yakın zamanda kararımı vazgeçtim dedi.
Ay ne farkı vardan başladık bayankonştk mecbur geçti konusu :) ama anne yada babasından birini kaybetmezse ya da acil bakımlık bişey olmazsa bizim şehrimize de gelmeyecekler ailesi sülaleye çok bağlı çıkmıyolatmış çok ısrar etmişler . Yani mahalle şehir bile olmayabilir :)Hazır konu açılmışken karşı daire falan demeseydin, yakın bir mahallede otururz falan deseydin
Aferin kız sanaHeheeeeeeeeey :) bugn konuştum. Vazgeçti. Ay dayanamadım baya sağlam konuştm ama bu sefer sonra tartışmaya döndü baya büyük. Söylediklerinizin hepsini kullandım ama hepsini. Evin zorluğu şu bu. En son tamam ayrı evde yaşayacaz kesin kararımı verdim annene de söyle en yakın zamanda kararımı vazgeçtim dedi.
Ay hadi inşallahh çok sevindim senin adına inan, yalnız geri adım falan atma sakın. Herşey gönlünce olsun canımAy ne farkı vardan başladık bayankonştk mecbur geçti konusu :) ama anne yada babasından birini kaybetmezse ya da acil bakımlık bişey olmazsa bizim şehrimize de gelmeyecekler ailesi sülaleye çok bağlı çıkmıyolatmış çok ısrar etmişler . Yani mahalle şehir bile olmayabilir :)
Teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun ben küçüğüm daha o kadar hayat tecrübem yok 100den fazla insana sormuşumdur belki tatmin olmadım en son bueaya sordum ve tabi ki yanıltmadı burası beni samimiyetiyle. Kabul etmeseydi de ayrılcaktık ama yine de doğru olan karar o olacaktı çok şükür diyim :) hala şaka gibi geliyoAferin kız sana
İnş herşey güzel olur ...
Bi kişiyi daha bu yanlıştan vazgeçirmenin huzuru çöktü üzerime
Ypk şu saatten sonra atmam da Allah n izniyle. Teşekkürlwer :)Ay hadi inşallahh çok sevindim senin adına inan, yalnız geri adım falan atma sakın. Herşey gönlünce olsun canım
Aynen öyle. Yok ilk öyle dedi sonra dedii kwsin ayrı ev.. ya yakında olurlar yardmcı oluruz da aynı ev olmaz. Kabl etti de artık çok mutluyuuuummÇok sevindim. Cidden tebrik ederim söz dinlemen ve kararlı durman hoşuma gitti hep böyle ol.
Hep kararlı dur. Onunki anneyse seninki de anne bunu hiç unutma. Taviz verme.
Hala biri ölürse falan diyor ya ona da evet deme. Benim babam yok ve tek çocuğum ama annemle yaşamıyorum aynı şey eşim için de geçerli, Allah korusun yalnız kalsa da herkes kendi evinde kalır sık sık gidilir yardım edilir ama aynı ev olmaz. Onu dahi kabul etme, evet deme. İkinizin de annesi dul kalsa iki anneyle mi yaşayacaksınız yani.
Tavizsiz devam et
Aynen öyle. Yok ilk öyle dedi sonra dedii kwsin ayrı ev.. ya yakında olurlar yardmcı oluruz da aynı ev olmaz. Kabl etti de artık çok mutluyuuuumm
Hak ettiğine inanıyorm. Günlk hayatta jer şeyde benm istdğm olur mesela azıcık ülülmeme kıyamaz en sevdiği şeylerdn bile vazgeçer ark ortamına kadr değiştirdi ben hoşlanmıyorım diye. Şu şartlar sağlansa beni mutlu edeceğni bliyorum. O şartlarda da kendince mutlu edeceğni düşünüyodu ama ben olamazdım. Sorun kalmadı artık inş sonumuz hayrolur daha askerliğini bekliceeez.Nişandan sonra da yok şartlar değişti bilmem hangi hastalıkları varsa da taviz verme anlaştık de
Umarım hep mutlu olursun temiz kalpli bir kızsın ilk başta kabul etmenden belli. Umarım temiz kalbini hak eden biri olur ve seni mutlu eder
Son gelişmeleri gördünüz mü :)ya sen kendi bildiğini okuyacaksın niye konu actınki?
Bugün hallettik :) vazgeçti kararımı değiştirdim dedi. :) başardımm ☺P P3rimasali eee konuştun mu sevgilinle? ne dedi? son gelişmeler neler?
Bugün hallettik :) vazgeçti kararımı değiştirdim dedi. :) başardımm ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?