anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bunun böyle olacağını biliyorum göze alamayacam..

Yaşlı bir bayan komşumuz vardı.
Eşi ölmüş tek başına yaşıyordu.
3 Kızı 1 oğlu vardı. Çocukları evli.
Dediler oğlunla yaşa o istemedi.
Dedi ki çok iyi anlaşsan bile ufak şeyler birikir büyür.
Ben yastığı düz koyarım gelin çapraz.
Birikir patlar olaylar.

İşin özü iki tarafta iyi insanlar olsa bile ufak anlaşmazlıklar büyür.
Sonuç sorunlu evlilik.

Cok zor olur senin icin ayni evde oturmak.benim kayinvalidemler senede 1 yada 2 kere gelip 1 ay gibi bir sure kaliyorlar.cok iyi,anlayisli,evimde her isimi yapan,duzenime ve mahremime karismayan,beni kizindan ayird etmeyen bir insan oldugu halde ben 20 gun sonra daralmaya baslıyorum.sureklı aynı evde olsa nekadar ıyı olursa olsun anlasamazdık sanıyorum.esınle ıletısımın bıle degısır.ayrı ev gıbısı yok.ha kendıne bakamayacak duruma gelınce tabıkı aynı evde de kalınır.hepimiz anne babalarımıza bakmak zorundayız zaten.

Canım sen iyi kalpli bir kızsın ama hata ediyorsun. Seni sandığın kadar sevmiyor, vazgeçememen ve yumuşak başlılığın çekiyor onu.
Ben eşimden önce ciddi üç ilişki yaşadım. Üçü de bensiz yaşayamayan ayrılıklarda kapımda yatan insanlardı o zaman beni çok seviyorlar diyordum. En ufak çıkar çatışmasında gördüm sevgilerini arkasına bakmadan gittiler.
Seven insan (sevmenin erkeği kadını yok senin gibi çözüm bulmak ister seven insan) bunları yapmaz. Seni önceliğe alır.
Bak sen seviyorsun arkanı dönebiliyor musun? Kendine çıkar yol arıyorsun. Seven adam da aynı apartmanda yaşamayı kabul ederdi gayet güzel bir çözüm bu ama o diretiyor. Sevse bu kadar kolay vazgeçebilir mi? Vazgeçmiyor diyorsun ama vazgeçiyor çünkü kabul etmezsen ayrılırız diyor bu vazgeçmedir çözüm bulmamadır.
Eşimin ailesinin iki katlı 8 odalı bir evleri var. Annesi üst katta düzenleme yapalım siz burada oturun dedi ve ben asla olmaz dedim diye eşim hayır dedi geçti. Ben onların oturduğu semti sevmiyorum annesi üzülse de eşim tek başıma kararlar alamam anne eşim orada oturamaz mutlu olamaz dedi geçti. Ben de bunları gördükten sonra anladım ki eski sevgililerim beni hiç sevmemiş hemen vazgeçmelerinden belli. Seven insan çözüm bulur kaybetmemek için.
Bu nedenle diyorum sana ileride pişman olursun. Seni gerçekten seven biri yok karşında.

en de yeni ailesi olup o kadar değerli olamayacaks
ne kadar güzel özet doğru bir yorum burada yazanların hepsine katılıyorum sende bunu sürekli oku buradakiler gerçekler kafandakiler değil

o çok sevdiğin erkek seni ailesine hizmetçi götürüyor. illede aynı ev diye tutturmanın açıklaması bu

Dünyanın en iyi insanları da olsalar onlarla oturma derim.En güzel ev insanın kendi evi.Dert açma başına

ALLAH ALLAH
TC BIRCOK AILEDE KI BUNLAR COGU DOGU KOKENLI
CATIR CUKUR COCUK DOGURUYORLAR
NADIL SEX YAPAMIYORMLARMIS
BIDE YAPABILSRLERDI NE OLURDU ACABAR:)))

biz kv baştan çok iyiydi.eşimle sevgiliyden yani daha evlenmemiştik.sürekli konuşurduk telefonda falan.neyse biz evlendik.kv 180 derece döndü.3 ay onlarda kaldık işte.yemediğim hakaret kalmadı (küfürlü) bırak beni geçtim aileme bile hakaret edildi.kış günü 2 canımla sokağa bile atıldım.o zamanlar 21 yasndaydm tabi.saftım.kocamla beraber benim memlekete geliboluya gittik bigün.kv yine küfürlü msjlar atıp duruyo.eşime ddmki sen git ben o eve daha girmem.boşanıcaktım yani o derece.esimde dediki gel gidelim bu hafta ev bulalım ayrı eve çıkalım dedi.eğer ayrı eve cıkmasaydık ben bebeğimi düşürebilirdim.şimdi kayınvalidem benim evime bile giremez.istemem cnkü.eşime annen bu eve girerse ben giderim ddm.torununu bile göremez. ben bu hayatta hiç bi insana kin beslemiş insan değilim.ama o kadının adını duyunca kan beynime sıcrıyo.konu sahibi örnek olsun diye anlattım.sakın ama sakın kv aynı evde yasama.ne kadar yaslı olursa olursa olsun ne kadar iyi olursa olsun.aynı evin içine girince hersey değişiyo.erkek arkadasınada söyle olmaz ben yapamam de (tabi snn bileceğin iş) ayrılırsınız eğer pişman olup seni tekrar aramazsa zaten seni evlenecek kadar çok sevmemiştir.sonra ne kadar doğru bi karar verdiğini anlıcaksın.annenin sözünü dinle bukez.annen biliyo çünkü zamanında oda yaşamıştır.ve bidaha söylüyorum sadece sevmek yetmiyo.sen zamana bırak.o restini cekiyosa sende çek bakalım kim kimi daha çok seviyo o zaman görürsün.o senin ona olan sevgini kullanıyo.bu beni seviyo her istediğimi her dediğimi yapar zannediyo BENCE ! )

Ay konuştuk bugğn yşne baya gözü kara gşttim nerdeyse ayrılalım diyecem baya net söyledim. Dedim belkilerle de olmaz o zaman geldipinde hadi kabul etmeyeceğim durum oldu ne olacak 3 yıl çık aa olmadı ayrıl sence ne kadr kolay olcakö ciddi bişey istiyorsak bu basit bi mevzu değil her ihtimalini konuşuruz işler kabul etmeyeceğimz yere gelecekse tekrar konuşıur olmadı ayırırz yolları dedim. Çektiği resti geri aldı. İlk dedi nerden bliyosn blki bn istemşcem sen isteyecen. Dedm nerden biliyosunları geç . Ya da belkileri. Hm annem de istemiyor annemin lafı da belli bn de annemi çğneyemem dedimç ben anneni ikna ederim dedi. Dediö annemi "beni tanıdıysanız bana güvenin" diyerek ikna edemezsin. Söylediği şartn gerçekleşmesi gwrekir dedim. O da dedi sen annene bizi gerçekten anlat merak etme annenle o konuşmayı senin istediğin gibi yapacağım.. şu an iş okul çok stressli bi döneminde 2 hafta sonra falan daha ayrıntılı düşünecek. Bakalım yğreği varsa anneme artık gerçekten bi ilişkmiz olduğunu söyleyecez eğer dediğim şartlarda olursa. Olmazsa da sonu belli

Allahııım
Farkına var nolursun. Bak senin anneni "ikna ediyor". Yani yine senin anneni umursamıyor, tek umursadığı şey anasıyla oturmak için anneni ikna etmek. Senin annen ikna oluyor da onun annesi neden ikna olmuyor ayrıca? Onun annesi beraber oturmayacağına ikna edilsin neden bu açıdan bakmıyor da hala kendi açısından bakıyor çok aşık ondan mı?
Adam hala ama hala kafalama derdinde bir farkına var. Seni zaten kafalayacağına inanıyor bir de anneni kafalayacağına inanıyor. Tek derdi bu yani.

Bunca kişi anlattı sana. Annen 'ikna' olsa gidip oturacak mısın kayınvalidenle kayınpederinle??

Yahu annem de istemiyor nedir. Sen istemiyorsan bitmiştir birdeikna etmeye kalkiyor. Haberiniz varmi bilmiyorum ama artik mahkemeye giden bir cifti hakim sirf bu yizden bosayabiliyor. Bagimsiz yasam alani hakkiniz bu sizin. Isterse dunya iyisi olsun ev uzerine ev olmaz. Bu şartlarda sakin evlenme kendini yakarsin

Konu sahibi pembe bulutlarda ne desek bos.
Adam da hakli. Karsisinda net net "ben boyle birseyi istemiyorum. Benim belli bir hayat standartim var. Kabul etmem mumkun degil" demiyor ki. Kem kum yok annem istemez tadinda.

Bu adam bu kizi alir anasinin kolesi eder bizde iki uc aya "bir yuvanin" yikilisini daha dizi seyreder gibi izleriz. Artik konu sahibi adina tek umudum kalmadi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…