Anne baba ölüm korkusu

Bende de var o ölüm korkusu ama ben ellerime bakıp aniden ulan bir gün bu eller cürüyüp kemik olacak diyorum sonra kendimi mezarda hayal ediyorum ayy Allah gecinden versin canım kendim

Başınız sağ olsun da sizi tutan ne üzülün ne alaka ya tövbe yarabi herkes birilerini kaybetti ve kaybedecek hayatın kuralı bu

Konum sahibinin ki bir rahatsızlık !!!!

Başınız sağ olsun da sizi tutan ne üzülün ne alaka ya tövbe yarabi herkes birilerini kaybetti ve kaybedecek hayatın kuralı bu

Konum sahibinin ki bir rahatsızlık !!!!
Aynen yazdığınız gibi birilerini kaybettik. İstesek de gidip konuşup sarılamayız sohbet edemeyiz. Üzülmek ayrı, olmamış şeye olacakmış gibi üzülmek ayrı. Hayatta olanlara ölmüşler gibi dertlenip üzülmeyi eşit görüyorsanız öyle yapın. Rahatsızlık!!! olduğunu ben de yazdım zaten. Tedaviyle düzelecek bir sorunu çözmek yerine her gece ağlayacak noktaya gelmeyi gereksiz buluyorum.

Haklısın gerçekten çok teşekkür ederim

Bende de var o ölüm korkusu ama ben ellerime bakıp aniden ulan bir gün bu eller cürüyüp kemik olacak diyorum sonra kendimi mezarda hayal ediyorum ayy Allah gecinden versin canım kendim
Allah korusun kaçınılmaz bir son ama bununla da yaşanmaz tabii

Gün içerisinde başka işlerle meşgul olduğum için aklıma gelmiyor ama geceleri ne yaparsam yapayım düşüncelerime engel olamıyorum.Sanırım benimki de depremden sonra iyice tetiklendi.
Bu durum bende de vardı annemi kaybettim ve bu sefer ne yapıyor şimdi,rüyama gelsin diye devam ediyor. İlaç kullandım o zaman toparlandım. Ama anladım ki kabullenmek ve Allah'a sığınmak hafifletiyor. Tabi size bunu yapın diyemem çünkü şu anki ruh haliniz sizi bunaltiyor. Destek almanızı tavsiye ederim. Kolaylıklar diliyorum

Allah korusun kaçınılmaz bir son ama bununla da yaşanmaz tabii
Babamı kaybettim ilk yıllar çok kötüydü sonra dedim geçer herhalde zamanla daha da kötü oluyor

Örneğin yeğenlerim oldu torunlarını göremedi diye üzülüyorum düğünler oluyor o göremedi diye üzülüyorum

Siz sevdikleriniz hayattayken tadını çıkarın sarılın arayın bolbol zaman geçirin

O malum son herkes için var yapacak bir şey yok

Anksiyete.
Uzman desteği alın.

Ben çocukluğumda hep annemin öldüğü rüyalar görüp gün boyu ağlardım. Biraz büyüdüğümde de ya ölse diye düşündüğümde çıldıracak gibi olurdum. Ama gerçekten vefat ettiğinde ne çıldırdım ne kendimi ordan oraya attım. Dayanabildim.
Allah uzun hayırlı ömürler versin ailenize, ama başınıza geldiğinde hayallerinizdeki gibi olmuyor merak etmeyin

Anksiyete bu bende de var Allah korusun gecinden versin rabbim herkese sağlık mutluluk versın ınsallah, antıdepresana basladım bende farklı bı sebepten ama kaynagı gene anksıyete işte umarım iyi gelir sizde randevu aşın iyi gelir belki

Aşkım bu kadar korkma hepimizin sonu ölüm, korkup kaçıp elini ayağını titretmek yerine bu gerçeğin varlığını kabullenip , sevdiklerimizin bir
gün aramızdan ayrılacağını hatta belki bizim onlardan önce yolculuğa çıkacağımızı düşünerek nasıl daha iyi yaşarım, nasıl annemi babamı kırmam , incitmem , vadeleri yettiğinde vicdanım sızlamadan onları nasıl ebedi yolculuğa uğurlarım bunları düşündüğünde daha baş edilebilir bir hale geliyor bu düşünceler . Yani şöyle düşün hayatta deprem diye bir gerçek var sürekli depremden korkarak değilde depreme hazırlanarak bu gerçeği yokmuş gibi düşünmeden hazırlandıgımızda en doğru olanı yapmış olmak gibi ..Dediklerin 20 li yaşlarımda beni de esir almıştı baş edemedim psikoloğa gittim bunları çok güzel bana anlattı , korktuğun, hayal ettiğin o kötü anı sonuna kadar yaşa kaçma düşünmekten dedi, ve mümkünse mezarlık ziyaretleri yap dualar oku dedi. Gerçekten zamanla kendimi daha olgun daha gerçekçi ; hala bunlardan çok korkan ama öyle bir şey başıma geldiğinde ne yapmam gerektiğini bilen bir insana dönüştürdü ..

Sizinki ani olmus cok zordur. Mekanlari cennet olsun.
baharraa Ben de ayni seyi dusunuyordum. Babam yasliydi,hastaydi . Hep agliyordum. Ya bir sey olursa diye.
Herhangi bir hastalikta icim yaniyordu. Bir suru dualar ettim. I80 yasinda 2 kanseri atlatti.
Sonra zature oldu. Yogun bakimda yatti. Dr.lar yasi var yan hastaliklari var , umitlenmeyin desede, Allahtan umit kesilmez dedim.

Sonra vefat etti. Ve donduk kaldik. Hala uzuluyorum ama hastayken yasarken daha cok uzuluyordu..
Icimden bir ses orada rahat iyi oldugunu soyluyor.

Yani olum sonrasi bu sabira kendimde sastim. Allah veriyor sabrini.

Bazen haberler sonrasi,diger aile uyelerim icin de endise etsem de ,kendimi rahatlatiyorum. Olacak ve olecege care yok. Oluruna birak diye telkinde bulunuyorum.
Bana etki ediyor ama siz destek alabilirseniz daha iyi olur

yaa sabah sabah bu yoruma gulerek uyandim bi yandan da uzuldum Allah iyiliginizi versin

Çok teşekkür ederim başınız sağolsun

Başınız sağolsun çok teşekkür ederim

Evet öyle yapacağım geçmiş olsun size de

Başınız sağolsun,evet bende bir uzman desteği alacağım teşekkür ederim

Bende çocukken çok düşünür korkardım anne babam ölürse ne yaparım nasıl yaşarım diye. Annem öldü, yaşıyorum(

Ölüm denilen şey yaşa bakmıyor. Her an sende ölebilirsin. Bunları düşünerek yaşama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…