- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
- Konu Sahibi baknediyomm
Herkese merhaba, konuyu uzatmadan sürecimden bahsedecğim. Tüp bebek tedavisi görüyordum 21 Şubatta 5. gün embriyo transferim gerçekleşti. transferimin 7. günü dayanamyıp test yaptım ve 52 sonucunu gördüm. 4 gün sonra 3 martta 62, 5 martta 86, 7 martta 173 ( 6 mart günü 2 damla şeklinde kahverengi bir lekelenmem oldu ), 9 martta 385 ve son olarakta 12 martta 1185 beta değerine ulaştım. Doktorum 10 gün sonra kontrole çağırdığında 19 mart tarihinde keseyi gördük. Bir sonra ki kontrol için 30 mart tarihinde çağırdığında ne yazık ki keseyi gördüğünü ancak tam anlamı ile bir embriyo görüntüsü göremediğini iletti. Tam anlamı ile yıkılmış vaziyetteydim. 2. tüp bebek denemem ve artık bu tedavi beni çok yormuştu. Sonra aynı gün başka bir doktora daha gittiğimde o da hemen kürtaj olmamı istedi, o beni daha da yıktı. 6. haftadaydım benim hesabıma göre 21 şubat pazartesi transfer olduğum için. Ancak ultrason kağıdında 5+6 yazıyordu. bende bir umut beklemeyi seçtim bu cumartesi doktor kontrolüne gideceğim. Aklıma takılan bu süreci yaşamış olanınız var mı içinizde, süreç normal mi yoksa değil mi açık açık paylaşın lütfen benimle. Geç tutunma gibi bir şey olabilir mi? eğer geç tutunduysa bebeğin henüz görünmemesi normal sayılmaz mı?
Anlayacğınız üzere kafam allak bullak, güçlü durmaya çalışıyorum ama kafamı dağıtamıyorum elimden dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor. Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
daha anlaşılır olması için;
transferin 7.günü 52
transferin 11. günü 62
transferin 13. günü 86
transferin 15. günü 173
transferin 17. günü 385
degerlerim geç arttığı için acaba kesede bebek oluşumu da geç olmuş olabilir mi diyorum?
Anlayacğınız üzere kafam allak bullak, güçlü durmaya çalışıyorum ama kafamı dağıtamıyorum elimden dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor. Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
daha anlaşılır olması için;
transferin 7.günü 52
transferin 11. günü 62
transferin 13. günü 86
transferin 15. günü 173
transferin 17. günü 385
degerlerim geç arttığı için acaba kesede bebek oluşumu da geç olmuş olabilir mi diyorum?
Son düzenleme: