• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Adaylarına Anneliği Armağan Ediyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.326
2
69.485
1.623
101
Anne Adaylarına Anneliği Armağan Ediyoruz​

Maya Tüp Bebek Merkezi’nden Kadınlar Kulübü Üyelerine Özel Ücretsiz Tüp Bebek ve Bütünleşik Tedavi Planı.

Maya Tüp Bebek Merkezi, anneliği yaşamak isteyen anne adaylarına çok özel bir fırsat sunuyor. Anketi dolduran 750. kişiye ücretsiz tüp bebek tedavisi armağan ediyoruz. Anketimizi dolduran tüm üyeler ise “Bütünleşik Tedavi Planı”ndan yararlanma hakkı kazanacak.

Çekilişimize katılan 750. üye, 1800 Euro değerindeki jinekolojik muayene, sperm tahlili ve geri kalan tüm tedaviyi kapsayan, ücretsiz tüp bebek tedavisi ve Maya Konukevi’nde konaklama hakkı kazanacaktır. (ılaç masrafları, ilave olarak çıkabilecek ek tedavi giderleri çifte aittir.)

Konun devamı ve detayları için burayı tıklayınız.

ben bekarım...isallah ......anne olmak ısteyen herkese rabbım aratmadan versın ....
ben bırının adına gırebılırmıyım yada ..tıklamam bır kısıye sans verebılırmı bılmıyorum...işallah....
hersey gonullerınce olur ve bu sayende annelık duygusunu tadarlar...
bol şanslar....

ayrıca kazenede tesekkurler....annelere bır yol ve sanş verdıgı ıcın........

ben bekarım...isallah ......anne olmak ısteyen herkese rabbım aratmadan versın ....
ben bırının adına gırebılırmıyım yada ..tıklamam bır kısıye sans verebılırmı bılmıyorum...işallah....
hersey gonullerınce olur ve bu sayende annelık duygusunu tadarlar...
bol şanslar....

ayrıca kazenede tesekkurler....annelere bır yol ve sanş verdıgı ıcın........

Evet siz başkasının adına 1 form doldurabilirsiniz. Barçman'ın katkıları ile bu çalışmaya başladık bir kez daha kendisine teşekkür ederim.

BARÇMAN ablacıgımda annelık ozlemıyle yanan ve bu duygugu tadmak ısteyen annelere sanş verdıgı ıcın tesekkur ederım........

ben hamileyim.bende başkası için tıklasam oluyor yani dimi kazen abi..teşekkür butonu yeterli,mesaj fazlalığı olmasın:Şeniz:

ben hamileyim.bende başkası için tıklasam oluyor yani dimi kazen abi..teşekkür butonu yeterli,mesaj fazlalığı olmasın:Şeniz:

Merhaba
Oraya verdiğiniz mail adresinin KK'ya kayıtlı olması yeterlidir. Kimin için başvuracağınızın bir önemi yok. Tanıdığınız adına buradaki mail adresinizi vererek başvuru yapabilirsiniz.

Merhaba
Oraya verdiğiniz mail adresinin KK'ya kayıtlı olması yeterlidir. Kimin için başvuracağınızın bir önemi yok. Tanıdığınız adına buradaki mail adresinizi vererek başvuru yapabilirsiniz.

cok guzel bır haber..:sm_cool:
baskasının adına doldurabılıyor olmak da cok ıyı..yerimseniben
hemen arkadasımın maılı ıle basvuru yapıcam..:lepi:
katkısı bulunan herkeze tesekkurler..

harika bir şey emeği geçen herkese yürekten teşekkürler.....

Bu konuda özverili bir araştırma yapan ve sonuçlandıran sevgili Barçman'a çok teşekkür ederiz.

Ben katıldım
kendi adıma tabii:utangac:
Teşekkür ediyorum

Kazen abi ve Barcman ablama teşekkürler......
Bence cok güzel düşünülmüş cok özel bişi......
Ben bekarım....
Ama anne olmak isteyen herkese Rabbim versin inşallah
Bol şanslar anne adaylarına hersey gönüllerince olsun.

9 yıldır çocuğu olmayan ve maddi durumdan dolayı tedavi olamayan bir arkadaşım için katıldım. hadi hayırlısı. barçman ve kazene çok teşekkürler.a.s.

benim çok şükür kızım var ama
katılmakta isterim.nedeni ise olaki çıkarsa
benim yerimi ihtiyacı olan birine
vermek gibi bir durum olabiliyorsa hemen formu doldurayım...
bu arada,
bu ince düşüncenizden ve yardım severliğinizden dolayı
çok çok tebrik ediyorum sizi...
ağlayan gözleri,güldürelim...
kucak dolusu sevgiler...

Son düzenleme:

Benim çevremde yerine katılabileceğim biri yok:sm_confused:Benimde çocuğum var çok şükür.:Saruboceq:.Ama KK dan adına katılabileceğimiz birileri mutlaka vardır.:1hug:En azından,hem onların şansı artar,hemde adımıza verilen hakkı kullanmış oluruz.a.sAcaba bunu için yapılabilecek bir şey olabilir mi?a.s.:nazar:

ya kıslarr bişiyy sorcamm sizin telefonunuza msj geldimi ogc die bişiyy
ankalife doktorları seminer vercekmiş
ben bu formu doldurmuştum
acaba dedimm burdanmı geldi msj die düşündümde

Merhaba,
En çok gelen soru ben başkasının yerine katılabilirmiyim ?
Evt katılabilirsiniz üyelik bölümüne kendi bilgilerinizi girip iletişim bölümüne tedavi görecek kişinin iletişim bilgilerini yazmalısınız.

Çekilişe son katılım tarihi : 15 Mart 2009

Tedaviyi kazanan şanslı çiftimizi 16 Mart 2009 tarihinde açıklayacağız.

ya kıslarr bişiyy sorcamm sizin telefonunuza msj geldimi ogc die bişiyy
ankalife doktorları seminer vercekmiş
ben bu formu doldurmuştum
acaba dedimm burdanmı geldi msj die düşündümde

Merhaba,
Böyle bir çalışma yapıldığını sanmıyorum. Başka bir yerde form doldurmuş olabilirsiniz. Bilgileriniz asla 3. bir yerle paylaşılmamaktadır.

ne güzel birşey inş. yararlı olurda anneliğe hasret kalanlar bir bebiş sahibi olurlar

Back