Bir soru daha...
Firma yeni ürünler mi çıkartacak ki fikir isteniyor eğer öyleyse daha bu sabah çok orjinal bebek ürünleri bulmuştum o yüzden soruyorum...
ay ben bu ara bebek ayakkabılarına ve saç bantlarına takmış durumdayım ..mesela bunlarda olabilir...
beyaz tişört harika yapım aşamasında olan bayıldım ona
hamile olsaydim hic kacirmazdimboshayallersmile
Firma her türlü fikre açık.... Yeni ürün çıkartacak demeyelimde tasarlayacak diyelim....
Bebek ve Anne adaylarına tüm kıyafet, yemek içme ve ekipmanları zaten hali hazırda mevcut... Faklı fikirler bekliyorlar
(C) Copyrgiht Kazen
yakında inşallah !
Bu arada bir diğer güzel haber ilgili mağaza Bir standını Kadınlar Kulübü ürünleri için açacak, daha da güzel haber ise bundan sonra İstanbul Toplantılarında sitemize özel bir cafe türü yere sahip olacaksınız. Siz sohbet ederken Mağazada çocuklarınıza ait özel bir bölümde olacak ve bundan sadece KK üyeleri yararlanacak... Artık nerede buluşalım derdine son.....
yok artıkk daha nelerrrohaoldumsmileakannehir
büyüksün patron
bu firmanın adınıda söyleyebilir misiniz merak ettimde
bide tamam orjinal fikirler bekleniyor ancak
fikirleri bi proje olarak mı istiyorlar yoksa ''bu olabilir şu olabilir'' yeterli mi
bide fikir sahibinin adıda geçecekmi hani
emeğe saygı açısından fisfisfis
şimdilik bu kadar sorularım
ama şimdilik-tatlicadiarzu-
Mesela bebege özel tulumlar, önlükler,memeler (mesela isimleri ile,yada herhangi komik/ilginc/güzel bir söz ile) olabilir.
Özel fikir kişiye özel ürün olarak düşünüldüğü için üzerine dilediğiniz yazılabilir...
.
harika bunlar..bebeğim için yazılı t-şörtler olursa hemen alabilirim.babamı çok seviorum yada annemi çok seviorum yazılı t-sörtlere bayılıyorum benim yaşadığım şehirde yok çünkü.bide anne-kız yada baba-oğul tişörtleri olabilir mesela.takım giymek açısından.ayy takip edcem bu topiği ne zaman başlayacak satış acaba?
Bebek ve Anne adayları için aklınızda ilginç ürünler varsa taleplerinizi bekliyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?