• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNE ADAYLARI NE YİYİP NE İÇİYORSUNUZ :)

poncikvegece

Pipili bir bebiş :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
8.469
29.050
468
Merhaba Hanımlar :KK200::emir_bebek:
Özellikle hamiş arkadaşlar :KK50:
Bu süreçte ne yiyip ne içiyorsunuz ?
mesela sabah kahvaltılarını nasıl yapıyorsunuz ? öğlen yemeklerini ve ya akşam neler yiyorsunuz ?
ara öğün yapıyor musunuz ? günde kaç lt su içiyorsunuz..

Biraz fikir alışverişi yapalımm.. Ben biraz bilinçsizim bu konuda :KK51::KK36:

* Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler :KK24:

mesela sabah kahvaltılarını nasıl yapıyorsunuz ? öğlen yemeklerini ve ya akşam neler yiyorsunuz ?

Valla ben yemek yemeyi özledim .. eski günlerimi cok ariyorum cünkü mide bulantisindan neredeyse hic bisey yiyemiyorum .. sadece yogurt cubuk kraker ve biraz meyve yiyebiliyorum .. suyu günde 1,5 litte icmeye calisiyorum oda mide bulantisi yapiyor malesef .. zor cok zor günler geciriyorum .. :mad:

Valla ben yemek yemeyi özledim .. eski günlerimi cok ariyorum cünkü mide bulantisindan neredeyse hic bisey yiyemiyorum .. sadece yogurt cubuk kraker ve biraz meyve yiyebiliyorum .. suyu günde 1,5 litte icmeye calisiyorum oda mide bulantisi yapiyor malesef .. zor cok zor günler geciriyorum .. :mad:
:KK64:Üzüldüm.. İnşallah bir an önce geçer mide bulantıların

Hala dogru düzgün birseý yiyemiyorum. 6 hafta bulantı iştahsızlik başladi. 3 haftada 5 kilo verdim. Zorluyorum ama olmuyor😣 doktor sıkıntı olmaz dedi ama bilmiuorum . Şu 3 ayi atlatayım nasipse o zaman kahvaltiyı ihmal etmemeyi düşünuyorum. Hafta da 1 mevsim baliği yemek istiyorum. Tabi şimdilik bunlar hayal😂

Hala dogru düzgün birseý yiyemiyorum. 6 hafta bulantı iştahsızlik başladi. 3 haftada 5 kilo verdim. Zorluyorum ama olmuyor😣 doktor sıkıntı olmaz dedi ama bilmiuorum . Şu 3 ayi atlatayım nasipse o zaman kahvaltiyı ihmal etmemeyi düşünuyorum. Hafta da 1 mevsim baliği yemek istiyorum. Tabi şimdilik bunlar hayal😂
Bisey olmaz merak etmeyin ben hic bisey yiyemedim o zamanlar ama Masallah büyüyorlar bebisler bizden besleniyorlar yavrucuklar 😄

InsAllah bide ben 4 aylik hamileyim hala gecmedi .. özledim istahli yemek yemeyi .. sizde durum nasil ?
Valla bende bulantı kusma vs yok açıkcası.. bir de benim ikiz.
bazen bir sorun mu var acaba diye düşünmeden kendimi alamıyorum :D
ama şimdilik şükür sorun yok.

Onun haricinde öyle yememe içmeme çok dikkat etmiyorum açıkcası hani neler faydalı olur ne yemem gerek çok bir bilgim yok :KK64:

Valla bende bulantı kusma vs yok açıkcası.. bir de benim ikiz.
bazen bir sorun mu var acaba diye düşünmeden kendimi alamıyorum :KK70:
ama şimdilik şükür sorun yok.

Onun haricinde öyle yememe içmeme çok dikkat etmiyorum açıkcası hani neler faydalı olur ne yemem gerek çok bir bilgim yok :KK64:
Masallah ne güzel Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Bebislerinizi .. kac haftaliksiniz siz suan ..? Doktorunuz folik asit verdi mi size ..? Onu almalisiniz mutlaka .. süt ve süt ürünleri, kirmizi ve beyaz et balik yemelisiniz, bakiyat türleri vs. Ama tabi ben hic uyamadim buna cünkü yiyemiyorum bulantidan dolayi InsAllah siz yiyebilirsiniz 😂

Masallah ne güzel Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Bebislerinizi .. kac haftaliksiniz siz suan ..? Doktorunuz folik asit verdi mi size ..? Onu almalisiniz mutlaka .. süt ve süt ürünleri, kirmizi ve beyaz et balik yemelisiniz, bakiyat türleri vs. Ama tabi ben hic uyamadim buna cünkü yiyemiyorum bulantidan dolayi InsAllah siz yiyebilirsiniz 😂
Biri 10 haftanın içinde diğeri biraz geriden geliyor 5-6 gün kadar..
folik asit evet tabi kullanıyorum öğrendiğimden beri yani.. 1kutu bitmek üzere zaten 1-2 haftaya biter yani
Onun haricinde süt ve süt ürünleri severim yerimde, kırmızı et zaten bayılırım :KK22: ama balık hiç sevmem :KK34:

Biri 10 haftanın içinde diğeri biraz geriden geliyor 5-6 gün kadar..
folik asit evet tabi kullanıyorum öğrendiğimden beri yani.. 1kutu bitmek üzere zaten 1-2 haftaya biter yani
Onun haricinde süt ve süt ürünleri severim yerimde, kırmızı et zaten bayılırım :KK22: ama balık hiç sevmem :KK34:
Iyi ne güzel suan yiyebildiginiz kadar yiyin sonra bulanti baslarsa hic yiyemezsiniz .. bende ne hayaller kurmustum sunu yerim bunu icerim diye olmadi hic biri 😂

Iyi ne güzel suan yiyebildiginiz kadar yiyin sonra bulanti baslarsa hic yiyemezsiniz .. bende ne hayaller kurmustum sunu yerim bunu icerim diye olmadi hic biri 😂
Artık bu haftadan sonra başlar mı ?
Yani kimisi başlayabilir diyor, kimisi daha başlamaz 3 ay olacak nerdeyse diyor.. bilemiyorum kafam da deli sorular :D

Artık bu haftadan sonra başlar mı ?
Yani kimisi başlayabilir diyor, kimisi daha başlamaz 3 ay olacak nerdeyse diyor.. bilemiyorum kafam da deli sorular :KK70:
Oladabilir olmayadabilir bünyeye bagli artik InsAllah olmaz tabi o ayri .. 😂 tek yumurta mi cift yumurta mi senin ki

Oladabilir olmayadabilir bünyeye bagli artik InsAllah olmaz tabi o ayri .. 😂 tek yumurta mi cift yumurta mi senin ki

Tek Yumurta dedi doktorumuz ..
tek kese tek plesanta.. o yüzden biraz risk olduğundan bahsetti.. Bakalım bekliyoruz valla sağlıkla sıhhatle gelsin ikisi de inşallahhh:dua::nazar:

Back
X