Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?

Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?

• Ankete Katılan
    1.525
9 aylik surecimizi tamamlayip yavrularimizi kucaklarimiza aldik. 5200 kusur sayfamizla nice guzel sohbetler ettik. Aci tatli hayatimizin en guzel anlarina sahitlik ettik. Yavrularimizi kucagimiza alacagimiz gunlerin heyecanini birlikte yasadik. Ve Artik hepimiz birer ANNEYİZ. Kizimla birlikte simdi cok mutluyuz. KK sayesinde cok guzel dostluklar kuruldu. İyi ki burasi var. İyi ki bu grubu kurmusum...

Arkadaslarimdan oylariyla bana desteklerini bekliyorum :34:

2011 mart annesiyim gerci prensesim 26 şubatta
geldi ama ben mart anesiyim :)

Ben tarih öğretmeniyim genelde tarih sitelerinde dolaşırım..

Yıl 2007 büyük oğluma hamile kaldım.düşük tehlikem vardı.Googleden hemen arama yaptım..

Bu duygu ancak yaşayanlar bilir.Karnınızda bir can taşıyorsunuz ve onu kaybetme korkusuyla kendınızı o kadar çaresiz ve yanlız hissediyorsunuz ki....

Kimselere acınızı endişenizi anlatamıyorsunuz..Yüreğinizde fırtınalar kopuyor..Eliniz her an karnınızda ya kaybedersem diye..

İşte tam o anda kendizi bu sitede buluyorsunuz.Aynı duyguları yaşayan nice kadını olduğunu görünce içinizi tarıfsız huzur sarıyor..

Sizin gıbı olup bebegini sagsalim kucağına alan nice anneler var....

Gurbettesiniz cok tanıdığınız cevreniz yok ama kk da cocuğunuzun yaşıtı nice anne var..Onlarla derştleşip kah üzülüyorsunuz kah eğleniyorsunuz..

2008 nisan ayında oğlumu kucağıma aldım..

2012 mayısında ikinci oğlumu kucağıma aldım..

Şimdi ne zaman düşük tehlikesi olan anne adayı konusu görsem yazarım o konuya ...moral veririm..

Bir yandan anne olmak isteyen tüm üyelere oğullarıma baktıkca dua ederim o duyguyu tatsınlar. diye

KK yıllarımız geçti..Çocuklarım oldu ben yaşlandım..

...Ne acılar ne mululuklar yaşadık..Belkide oğullarımada bu siteden kız bulur evlendirim.....

...TEŞEKKÜRLER KAZEN TÜM ANNELER VE ANNE ADAYLARI ADINA.
rABBİM SENİN ÇOCUĞUNADA UZUN SAĞLIKLI ÖMÜR VERSİN...

Anneler grubunu takip etmiyorum ;

2009 Ekim annelerini yıllarda ; o zamanki üyeliğimle yakından takip ederdim.Oyum Ekim annelerine....

Allah herkesin evladını bağışlasın , hayırlı ömürlerini görmeyi nasip etsin bizede..

2009 agustos annelerindenim 4 yili astik artik face de kapali grup yazisiyoruz hic kopmadik daha eski daha uzun sureli olan gruplar varmo bilmiyorum ama biz en uzunlardaniz sanirim

Ben de Eylül anne grubundayım . Tüm anneler yavrularını sağlıkla büyütsün inşallah. Ben cepten giriyorum anketi göremedim ama bana biri yardımcı olabilir mi?

Merhaba
Bu yarış olarak algılanmış ve eleştiriler yapılmış ama burada amaç asla yarış değildir. X ayın annesi B ayın annesinden ''daha en ....'' demek anlamsız olur. Biz sadece sene sonu gelmişken her sene tekrarladığımız hafif eğlenceli bir yarışımsı, hafif bakın böyle bölümlerimiz de var bu bölümlerden haberiniz var mı diye böyle bir anket düzenledik.
Öyle anne grupları var ki başlıklarına çok sahip çıkıp aynı zamanda kategorilerini inanılmaz hareketli tutan, tabi ki bunun karşılığını da burada ankette de görüyorlar.
Olay sahiplenme olayı ve asla yarış değildir.

Annelik zaten özeldir ! Buna en ön eki eklemek anlamsız olacaktır. Bunu dile getirmek bile komik olur.

Profillerde bu alan neden var derseniz X firması diyor ki Temmuz ayında doğum yapacak veya yapmış annelere ben bir hediye yollamak veya hamileliğin 4. ayında olan annelere özel bir hizmet sunmak istiyorum böyle bir listeniz var mı dediğinde, sistemden çekiyoruz ve buyrun diyoruz.
Olay budur bu sebeple profillerinizdeki alanları lütfen dikkatlice doldurun.

Profillerinizi güncellemek için

http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile

adresini kullanabilirsiniz.

bende inşallah şubat annesi olucam. çok az kaldı. bugun 32. haftamız bitti. Yakışıklı bi bebiş gelicek şubat ayında... hem sevgililier günü, hem benim doğum günüm (25 şubat) hemde küçük aşkımın dünyaya gözlerini açtığı bir ay olucak Şubat ayı...

Mart anneleri..umut dostluk sevgi dolu her anne grubu özel....

ee tabıkı herkes kendı ayını populer yapar tabıkı kasım anneleri asyaaaa tarcın sevalkaya yaren duygudum bebeklerım mertur emaye nagisce ısmı kızımın aglamasından dolayı şuan aklıma gelmeyen dıger arkadaşlarım nerdesınız kızlar dogurduk kasım ayı btttı muhabbette edemıoz artıkk hadıı oylaraaa....

Back