Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?
9 aylik surecimizi tamamlayip yavrularimizi kucaklarimiza aldik. 5200 kusur sayfamizla nice guzel sohbetler ettik. Aci tatli hayatimizin en guzel anlarina sahitlik ettik. Yavrularimizi kucagimiza alacagimiz gunlerin heyecanini birlikte yasadik. Ve Artik hepimiz birer ANNEYİZ. Kizimla birlikte simdi cok mutluyuz. KK sayesinde cok guzel dostluklar kuruldu. İyi ki burasi var. İyi ki bu grubu kurmusum...
Arkadaslarimdan oylariyla bana desteklerini bekliyorum
2009 agustos annelerindenim 4 yili astik artik face de kapali grup yazisiyoruz hic kopmadik daha eski daha uzun sureli olan gruplar varmo bilmiyorum ama biz en uzunlardaniz sanirim
Ben de Eylül anne grubundayım . Tüm anneler yavrularını sağlıkla büyütsün inşallah. Ben cepten giriyorum anketi göremedim ama bana biri yardımcı olabilir mi?
Merhaba
Bu yarış olarak algılanmış ve eleştiriler yapılmış ama burada amaç asla yarış değildir. X ayın annesi B ayın annesinden ''daha en ....'' demek anlamsız olur. Biz sadece sene sonu gelmişken her sene tekrarladığımız hafif eğlenceli bir yarışımsı, hafif bakın böyle bölümlerimiz de var bu bölümlerden haberiniz var mı diye böyle bir anket düzenledik.
Öyle anne grupları var ki başlıklarına çok sahip çıkıp aynı zamanda kategorilerini inanılmaz hareketli tutan, tabi ki bunun karşılığını da burada ankette de görüyorlar.
Olay sahiplenme olayı ve asla yarış değildir.
Annelik zaten özeldir ! Buna en ön eki eklemek anlamsız olacaktır. Bunu dile getirmek bile komik olur.
Profillerde bu alan neden var derseniz X firması diyor ki Temmuz ayında doğum yapacak veya yapmış annelere ben bir hediye yollamak veya hamileliğin 4. ayında olan annelere özel bir hizmet sunmak istiyorum böyle bir listeniz var mı dediğinde, sistemden çekiyoruz ve buyrun diyoruz.
Olay budur bu sebeple profillerinizdeki alanları lütfen dikkatlice doldurun.
bende inşallah şubat annesi olucam. çok az kaldı. bugun 32. haftamız bitti. Yakışıklı bi bebiş gelicek şubat ayında... hem sevgililier günü, hem benim doğum günüm (25 şubat) hemde küçük aşkımın dünyaya gözlerini açtığı bir ay olucak Şubat ayı...