Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?

Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?

• Ankete Katılan
    1.525
Mayıs annesi demek; ilkbaharda açan çiçeklerin tomurcuklarına kavuşması demek :16:
Mayıs annesi demek; Bilgi, paylaşım, arkadaşlık, huzur, mutluluk ve aynı duyguları bir yaşamak demek :16:
Mayıs annesi demek; Kocalarını çok sevmek ama bir okadar kıvamında ve ayarında çekiştirmek demek :27:
Mayıs annesi demek; Ortak noktalarımızdan biride kaynanaları sevmiyor oluşumuz demek :1:
Mayıs annesi demek; Meleklerimize aldıklarımız hakkında konuşup fikir alışverişi yapmak demek :6:
Mayıs annesi demek; Bol çeneli , çok eğlenceli , bol kahkalı , yeri geldiğimi bol ağlamaklı topik demek :21:
Mayıs annesi demek; kuzucuklarının her anını paylaşan, korku-telaş-sevinç ayrı zamanlarda ama aynı samimiyette paylaşmak demek :54:
Mayıs annesi demek; Testlere olabildiğince olumlu yorum yapmak, doktordan daha doktor olmak, cinsiyette daha kehanetci demek
Mayıs annesi demek; anne demek...:49: Hepiniz gibi... :16::16:

Mayıs annesi demek; ilkbaharda açan çiçeklerin tomurcuklarına kavuşması demek :16:
Mayıs annesi demek; Bilgi, paylaşım, arkadaşlık, huzur, mutluluk ve aynı duyguları bir yaşamak demek :16:
Mayıs annesi demek; Kocalarını çok sevmek ama bir okadar kıvamında ve ayarında çekiştirmek demek :27:
Mayıs annesi demek; Ortak noktalarımızdan biride kaynanaları sevmiyor oluşumuz demek :1:
Mayıs annesi demek; Meleklerimize aldıklarımız hakkında konuşup fikir alışverişi yapmak demek :6:
Mayıs annesi demek; Bol çeneli , çok eğlenceli , bol kahkalı , yeri geldiğimi bol ağlamaklı topik demek :21:
Mayıs annesi demek; kuzucuklarının her anını paylaşan, korku-telaş-sevinç ayrı zamanlarda ama aynı samimiyette paylaşmak demek :54:
Mayıs annesi demek; Testlere olabildiğince olumlu yorum yapmak, doktordan daha doktor olmak, cinsiyette daha kehanetci demek

:1::1::1::1::1::1:super ıste farkımız:1::1::1::1::1::1::1:

tüm anne adayları muhteşemdir canlar sadece ayla günle sınırlandırılamaz :)

böyle bir ayırım yapmadık sadece yarışma tadında bir aktivite düzenledik

bayıldım buna :)

aralık annelerinin hepsi doğum yaptı bikaç kişi dışında:16:
sanırım bebişlerle ilgilenmekten topiğe gelemiyorlar oyda veremiyorlar tabiki:34:
bu ay bizim en ayımız oldu artık bebişlerimize kavuştuuuuk:16::16::16::nazar:

aralık annelerinin hepsi doğum yaptı bikaç kişi dışında:16:
sanırım bebişlerle ilgilenmekten topiğe gelemiyorlar oyda veremiyorlar tabiki:34:
bu ay bizim en ayımız oldu artık bebişlerimize kavuştuuuuk:16::16::16::nazar:

Evet her sene aynı sebepten dolayı ankete katılamıyorlar malesef : (

Hepinize bol selam guzel anneler..bende 2012 mayis annesi olarak oyumu kullandim,hayirli olsun ins

Lütfen müdavimi olduğunuz ayları organize edip oy kullanalım

merhaba kızlar.. bende 2012 mart annesiyim
en büyük ve en çok takip edilen grupta olduğumdan çok sevindim
bütün anne ve bebişlere mutlu ve sağlıklı günler...

Ben aslen Ocak 2009 annesiyim,aslen diyorum çünkü anneliği ilk olarak 4 yıl önce bu grupla tattım,öğrendim :) şimdi yine içim kıpır kıpır..2. oğluma hamileyim ve inşallah nisan sonu mayıs başı gibi kucağıma alacağım..Allahım isteyen herkese nasip etsin,annelik her bebekte aynı heyecanı veriyor,ister 2. hamileleğiniz olsun ister 4. :)) Yaşasın Mayıs-Ocak anneleri ve kalan ayların tüm güzel anneleri :)) :nazar: :nazar: :nazar:

Ben aslen Ocak 2009 annesiyim,aslen diyorum çünkü anneliği ilk olarak 4 yıl önce bu grupla tattım,öğrendim :) şimdi yine içim kıpır kıpır..2. oğluma hamileyim ve inşallah nisan sonu mayıs başı gibi kucağıma alacağım..Allahım isteyen herkese nasip etsin,annelik her bebekte aynı heyecanı veriyor,ister 2. hamileleğiniz olsun ister 4. :)) Yaşasın Mayıs-Ocak anneleri ve kalan ayların tüm güzel anneleri :)) :nazar: :nazar: :nazar:

bu mudur ? budur !

2013 haziran annesi olarak benim derdimden tabiki 2013 tüm haziran anneleri anlar. beraber güldük beraber ağladık dert ortaklarım kader arkadaşlarım benim anne adayları grubu yarışmamız hepimize hayırlı olsun :46::46: :16::16: yaşasın haziran anneleri grubu en büyük topik bizim topik :kkk::72:

:1:
oylamalar 26 aralık 2012 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

-oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

-üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- açık ankettir yani kime oy verdiğiniz gözükecektir,

- her kategoriye oy verebilirsiniz,

çok güzel hoşta üyeler kendi gruplarına oy veremez yazıyo sanırım yanlış anlamadım..ben ocak anneleir grubundanım,mesela takip etmediğim nisan yada mart annelerinini grubuna niye oy vereyim onu anlamadım:9:

merhaba güzel anneler; bende mart 2013 anne adayı olarak oyumu kullandım:9: :46: :49: rabbim evlatlarımıza sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşaallah....Tüm kadınlar külübü annelerine sevgilerimle...

Pardon anketin amacı nedir?

Her sene sonunda böyle bir aktivite yapıyoruz normalde üyeler üzerinden yapılan bir uygulama ama anne grupları hakkında daha çok bilgiye ulaşılsın diye böyle bir uygulama yapıyoruz.

:1:

çok güzel hoşta üyeler kendi gruplarına oy veremez yazıyo sanırım yanlış anlamadım..ben ocak anneleir grubundanım,mesela takip etmediğim nisan yada mart annelerinini grubuna niye oy vereyim onu anlamadım:9:

Hata yapmışım hazır metindi düzelttim ...

Konu annelik olunca,rakip değil yoldaş olunur
bütün annelere ve anne adaylarına sevgiler,kolaylıklar
ve bir avazda doğumlar:16::16::16:
ama yinede hoşuma gitti tatlı atışmalar:1:

Back