Mayıs annesi demek; ilkbaharda açan çiçeklerin tomurcuklarına kavuşması demek
Mayıs annesi demek; Bilgi, paylaşım, arkadaşlık, huzur, mutluluk ve aynı duyguları bir yaşamak demek
Mayıs annesi demek; Kocalarını çok sevmek ama bir okadar kıvamında ve ayarında çekiştirmek demek
Mayıs annesi demek; Ortak noktalarımızdan biride kaynanaları sevmiyor oluşumuz demek
Mayıs annesi demek; Meleklerimize aldıklarımız hakkında konuşup fikir alışverişi yapmak demek
Mayıs annesi demek; Bol çeneli , çok eğlenceli , bol kahkalı , yeri geldiğimi bol ağlamaklı topik demek
Mayıs annesi demek; kuzucuklarının her anını paylaşan, korku-telaş-sevinç ayrı zamanlarda ama aynı samimiyette paylaşmak demek
Mayıs annesi demek; Testlere olabildiğince olumlu yorum yapmak, doktordan daha doktor olmak, cinsiyette daha kehanetci demek
Mayıs annesi demek; anne demek...Hepiniz gibi...
tüm anne adayları muhteşemdir canlar sadece ayla günle sınırlandırılamaz :)
Mayıs annesi demek; ilkbaharda açan çiçeklerin tomurcuklarına kavuşması demek
Mayıs annesi demek; Bilgi, paylaşım, arkadaşlık, huzur, mutluluk ve aynı duyguları bir yaşamak demek
Mayıs annesi demek; Kocalarını çok sevmek ama bir okadar kıvamında ve ayarında çekiştirmek demek
Mayıs annesi demek; Ortak noktalarımızdan biride kaynanaları sevmiyor oluşumuz demek
Mayıs annesi demek; Meleklerimize aldıklarımız hakkında konuşup fikir alışverişi yapmak demek
Mayıs annesi demek; Bol çeneli , çok eğlenceli , bol kahkalı , yeri geldiğimi bol ağlamaklı topik demek
Mayıs annesi demek; kuzucuklarının her anını paylaşan, korku-telaş-sevinç ayrı zamanlarda ama aynı samimiyette paylaşmak demek
Mayıs annesi demek; Testlere olabildiğince olumlu yorum yapmak, doktordan daha doktor olmak, cinsiyette daha kehanetci demek
Mayıs annesi demek; anne demek...Hepiniz gibi...
aralık annelerinin hepsi doğum yaptı bikaç kişi dışında
sanırım bebişlerle ilgilenmekten topiğe gelemiyorlar oyda veremiyorlar tabiki
bu ay bizim en ayımız oldu artık bebişlerimize kavuştuuuuk
super ıste farkımız
bayıldım buna :)
Ben aslen Ocak 2009 annesiyim,aslen diyorum çünkü anneliği ilk olarak 4 yıl önce bu grupla tattım,öğrendim :) şimdi yine içim kıpır kıpır..2. oğluma hamileyim ve inşallah nisan sonu mayıs başı gibi kucağıma alacağım..Allahım isteyen herkese nasip etsin,annelik her bebekte aynı heyecanı veriyor,ister 2. hamileleğiniz olsun ister 4. :)) Yaşasın Mayıs-Ocak anneleri ve kalan ayların tüm güzel anneleri :))
oylamalar 26 aralık 2012 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)
-oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,
-üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,
- açık ankettir yani kime oy verdiğiniz gözükecektir,
- her kategoriye oy verebilirsiniz,
Pardon anketin amacı nedir?
çok güzel hoşta üyeler kendi gruplarına oy veremez yazıyo sanırım yanlış anlamadım..ben ocak anneleir grubundanım,mesela takip etmediğim nisan yada mart annelerinini grubuna niye oy vereyim onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?