Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?

Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?

• Ankete Katılan
    1.525

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.337
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Oylamalar 26 Aralık 2012 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

-Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

- Açık ankettir yani kime oy verdiğiniz gözükecektir,

- Her kategoriye oy verebilirsiniz,

2013 Mayıs ve 2013 Temmuz anneleri bu sene en iyi çıkış yapan gruplar ama eski yıllara ait anne grupları da var ki ankette ilgili aya oy kazandıracaklardır.

Bence hangi ay ise favoriniz o başlıkta reklam yapın bu konunun linkini :)

en iyi grup , en takip edilen grup bizim grup
NİSAN ANNELERİ GRUBU
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

tuhaf ifadeler.herkesin grubu kendine iyidir....en kavramıda kişiseldir...ilginçç:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

OoOoOoOoOoOoooo
hişşşşşşt
biiirr
ikiii
üüüçç
nisan anneleri nisan anneleri
en iyi topik bizim tooopik =)
nisan anneleri hepinizi çok seviyorum =)

Tabii ki oglusumun tatli mi tatli samimi mi samimi guzel mi guzel teyzoslarinin bulundugu grup :) yani nisaaan :)

şubat sonu mart bası bebeklerımızı beklıyoruz 7 aydır en guzel en telaslı anlarımızı bırlıkte paylastık halada öyle... bulustuk gorustuk guzel anlarımız oldu kahkahalarla gulduk aramızdan ayrılanlar oldu bırlıkte uzulduk agladık sımdı tum testler bıttı odalar hazırlandı alısverısler yapılıyor bız sadece anne topıgı dıılız bız bu mesaketlı yolda yol arkadası olduk bırbırımıze... bu yuzden tabıkı 2013 MART ANNELERİ ;)

Oğlumun öyle çok arkadaşı varki ocaktan aralığa kadar.sadece yazıp çıkmadık biz derdi dert sevinci sevinç bildik.dualar ettik..ANNE olmayı öğrendik adaylara bazı tüyolar verdik.seviyemizi bozmadan incitmeden incinmeden..koskoca bir ailenin temel taşları oldu miniklerimiz.tartışmıyorum bile tabiki MART ANNELERİ....ama rabbim ocaktan aralığa kadar nerde ne kadar varsa tüm adayları evlatlarına sağlıkla kavuştursun inşallah.mart olarak farkımız bu sanırım :)

biz ekim anneleriyiz hem de 2010:):)
kalıcı gurubuz yani,2 yaşını geçti bebişlerimiz,inşallah düğünlerini de yaparız hepberaber:):)

Biz de haziran anneleri grubuyuz. Memleketin nüfusunu patlattık bu ay.

Tam 158 kişi var anne adayı :nazar::nazar::nazar::nazar::72::72::72::72::kkk::kkk::kkk:

Ben şimdi hem nisan hem mayıs annesiyim..

İkisininde he anını bu bölümlerde takıp ettim cocuklarımın

tek oy hakkım var ..olmaz ki

Ben şimdi hem nisan hem mayıs annesiyim..

İkisininde he anını bu bölümlerde takıp ettim cocuklarımın

tek oy hakkım var ..olmaz ki

Hayır 1 den fazla gruba oy verebilirsiniz.

Back