Anne adayları dogacak olan bebeginize hangi yatagı almayı düşünüyosunuz?

park yatakmı. kayrolamı

• Ankete Katılan
    31
bende park yatağı tavsiye ederm cnm kayrolada kafalarını carpabiliolar.tabi tercih meselesi ;;

bebeğim 6 aylık park yatak tavsye ederimm..
ancak ilk aylarda küçük beşikler çok ideal oluyor sepetler hani..

bende oğlişimin beşiğini saklamıştım
bir süre onunla yatar ama sonrasını bilemiyorum
abisi odama almam diyor evdede başka oda yok
bakalım hayırlısı

Park yatak cok kullanışlı istedgın yere tasıyabıyorsn rahatca ama ben çalışrken bi oda takımı almak ıstıyrm cocgumaa
yanı sonuç: Karyola sanırm

ben ilk oğlumda bebe karyolası yaptırmıştım. hala onda yatıyor.annemde de park yatağı var. park yatağı alıp bebişi yatırcam bir yaşına falan gelince oda yapıcam ikisine de. ama ilk etapta ilk3 ay falan pot bebe beşik almayı düşünüyorum

Ben de kararsızım, 2 ihtimal üzerinde duruyorum:
1- park yatak : Çok pratik ama 7-8 ay sonra kullanışsız oluyor diye duymuştum, 7-8 aylık olduktan sonra tek kişilik yatakta da yatıramam, düşer, mutlaka korkuluklu bişey olması gerekiyor.
2- Karyola ve portbebe: ılk birkaç ay bizim odamızda portbebede yatar, daha sonra kendi karyolasına yatırırım ama karyola da kaç yaşına kadar kullanılabiliyor, onu bilmiyorum.

Ben de park yatak almayı düşünüyorum. Ayrıca oda da yapacağım şöyle ki oda takımının gardrop ve çamaşırlığını alacağım ileride park yatakta yatamayacağı zaman da aynı takımın bazasını almayı düşünüyorum.Çok bebeksi bir takım almayacağım ki uzun süre kullanabilsin. ılk zamanlar bebek odası diye biraz resimlerle süslerim,büyüyünce çıkartırım resimleri.Şimdilik fikrim bu değişmezse...

bu gidişle bende bişiy alamıcam galıba off nerden cıktı bu park yatak ne guzel tek secım olarak kayrola vardı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…