Yakiyi nasil yapiyorlarmis acaba ilkkez duyuyorum[/Q
ilişkiden önce beline yapıştırıyolarmış. bende deniycem bakalım.bi kaç kişi yazmış bunu.benim belimde çok ağrıyo bu aralar zaten.
aaa çok ilginç ama denemekten zarar gelmez yani bel için yakı bulmak lazım ama bu ayak için kullanılanları mı diyorlar yoksa, ay belki senin hiç ihtiyacın kalmicak bunlaraevet suyu daha faydalı olabilir bence de özü oluyor çünkü
aaa çok ilginç ama denemekten zarar gelmez yani bel için yakı bulmak lazım ama bu ayak için kullanılanları mı diyorlar yoksa, ay belki senin hiç ihtiyacın kalmicak bunlaraevet suyu daha faydalı olabilir bence de özü oluyor çünkü
inşallah gerek kalmaz ama olmazsa denicem yani artık ne duyarsam onu hemen yapmak istiyorum.bi umut işte
inşallah gerek kalmaz ama olmazsa denicem yani artık ne duyarsam onu hemen yapmak istiyorum.bi umut işte
aynen ben de öyleyimay hadi bakalım heyecanla haberlerini bekliyorum bütün gece dua ettim senin için inşallah güzel haberlerle gelirsin
aynen ben de öyleyimay hadi bakalım heyecanla haberlerini bekliyorum bütün gece dua ettim senin için inşallah güzel haberlerle gelirsin
inşallah canım.allah razı olsun bende senin için dua ettim.malum uyuyamadım.pek ümidim yok ama hayırlısı inşallah.sabah gitmeden önce evde test yaptım bi umut, yine negatif çıkınca pek bi isteksiz gittim yani
inşallah canım.allah razı olsun bende senin için dua ettim.malum uyuyamadım.pek ümidim yok ama hayırlısı inşallah.sabah gitmeden önce evde test yaptım bi umut, yine negatif çıkınca pek bi isteksiz gittim yani
her şey kısmet tabi sen moralini hiç bozma ama o testler yanılabiliyor diyorlar, inşallah güzel haberlerin gelir
her şey kısmet tabi sen moralini hiç bozma ama o testler yanılabiliyor diyorlar, inşallah güzel haberlerin gelir
ben bide psikolojik olarak çok etkileniyorum herşeyden. sanki hamileymişm gibi belirtileri oluyo.ama tabi sonu hep hüsran.bu seferde oldu ama fazla üzülmemek için pek ümitlenmiyorum.
ben bide psikolojik olarak çok etkileniyorum herşeyden. sanki hamileymişm gibi belirtileri oluyo.ama tabi sonu hep hüsran.bu seferde oldu ama fazla üzülmemek için pek ümitlenmiyorum.
ben de öyleyim önceki ay 6 gün gecikme olmuştu sanırım psikolojik belirtiler de hissetmiştim testler yaptım negatif çıktı ama gene de hep ümitlenmiştim ondan sonra bir hafta kendime gelemedim üzüldüm şimdi ümitlenmemeye çalışıyorum ne olursa olsun, hayırlı zamanda olacak diyorum allah büyük olmasa da üzülme hayırlısı demek lazım sağlıkla huzurla gelsin de beklemeye değer :)
ben de öyleyim önceki ay 6 gün gecikme olmuştu sanırım psikolojik belirtiler de hissetmiştim testler yaptım negatif çıktı ama gene de hep ümitlenmiştim ondan sonra bir hafta kendime gelemedim üzüldüm şimdi ümitlenmemeye çalışıyorum ne olursa olsun, hayırlı zamanda olacak diyorum allah büyük olmasa da üzülme hayırlısı demek lazım sağlıkla huzurla gelsin de beklemeye değer :)
ewet sağlıklı bi sekilde hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.her şerde bi hayır vardır demişler.
bak ben bu desenlerden renk renk yapmaya karar verdim, önce minder kılıfı yapacağım sonra battaniyeye başlarım diye düşünüyorumevde tığımı bulamadım yarın tığ alıcam bakalım inşallah güzel olacak Eki Görüntüle 576778
hmmm ewet güzel fikir çok güzel olur.bende mi yapsam.tığım yok daha önce yapmadım ama kolaya benziyo
hmmm ewet güzel fikir çok güzel olur.bende mi yapsam.tığım yok daha önce yapmadım ama kolaya benziyo
di mi çok basit görünüyor ben daha önce tığla banyo lifi yaptım sadece bide bitane havlu kenarı ama bunları da yapabilirim gibi geliyor olmadı deneye deneye tuttururuz herhalde :)
hiç olmadı bunlarla uğraşırken kafamız dağılır
ben bugün aşuremi kaynatacağım bakalım bereketini getirsin evimize diye bu sene biraz geç kaldım ama olsunöyle böyle vakit geçiyor hem
allah kabul etsin.olsun bugun son gün.geç olsun güç olmasın.bende geçen sene yapmıştım bu sene yapmadım arkadaşım yapmış getirmiş.bizm burda kimse yapmıyo.geçn sene dağıttım apartmana bilmiyo bile çoğu şaşırdı.canım da nasıl istiyo asüreyi :) pek aramazdım ama bu sene aşüre diye ölüyorum:)
ben de ancak yetiştirdim, neredesinki sen belki yakındaysan ben getiririm sana :) bizim apartmanda da geçen sene ben dağıttım herkes çok şaşırdı sevindi bu sene yan komşum yapmış getirmiş sen aklımıza düşürdün diyerekben seviyorum böyle gelenekleri biz yaşatmazsak kim yaşatacak değil mi
doğru söylüyosun eski adetler kalmamış istanbulda kimse kimseye slm bile vermiyo değilki aşüre yapıp dağıtsın.kartaldayım ben:)
ya evet herkes bir hayat gailesi içinde kimsenin gördüğü yok etrafını ben üzülüyorum keşke insanlar bu kadar çabalamak zorunda olmasa da güzel ilişkiler kurabilse. ben de şişlideyim aynı şehirdeyiz ama ne kadar uzak bir yandan