anne aday adayları buyrunnn.

resimlerden desen çıkarmayı hiç denememiştim ilk kez yapacağım acemi şansım yardım eder diye düşünüyorum en çok üsttekini beğendim sence aynısından renk renk mi yapsam yoksa bütün desenlerden karışık mı ona karar veremedim

ben bugün aşuremi kaynatacağım bakalım bereketini getirsin evimize diye bu sene biraz geç kaldım ama olsun öyle böyle vakit geçiyor hem

ben bugün aşuremi kaynatacağım bakalım bereketini getirsin evimize diye bu sene biraz geç kaldım ama olsun öyle böyle vakit geçiyor hem

allah kabul etsin.olsun bugun son gün.geç olsun güç olmasın.bende geçen sene yapmıştım bu sene yapmadım arkadaşım yapmış getirmiş.bizm burda kimse yapmıyo.geçn sene dağıttım apartmana bilmiyo bile çoğu şaşırdı.canım da nasıl istiyo asüreyi :) pek aramazdım ama bu sene aşüre diye ölüyorum:)

ben de ancak yetiştirdim, neredesinki sen belki yakındaysan ben getiririm sana :) bizim apartmanda da geçen sene ben dağıttım herkes çok şaşırdı sevindi bu sene yan komşum yapmış getirmiş sen aklımıza düşürdün diyerek ben seviyorum böyle gelenekleri biz yaşatmazsak kim yaşatacak değil mi

doğru söylüyosun eski adetler kalmamış istanbulda kimse kimseye slm bile vermiyo değilki aşüre yapıp dağıtsın.kartaldayım ben:)

doğru söylüyosun eski adetler kalmamış istanbulda kimse kimseye slm bile vermiyo değilki aşüre yapıp dağıtsın.kartaldayım ben:)

ya evet herkes bir hayat gailesi içinde kimsenin gördüğü yok etrafını ben üzülüyorum keşke insanlar bu kadar çabalamak zorunda olmasa da güzel ilişkiler kurabilse. ben de şişlideyim aynı şehirdeyiz ama ne kadar uzak bir yandan

evet baya bi uzağız.insanlar bi acaipleşmiş çoğu kişi noldum delisi olmuş.sadece kapıcıyla konuşmuşluğum var kimse yüzüne bile bakmıyoki slm veresin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…