anne aday adayları buyrunnn.

allah razı olsun bende senin için dua edicem.allahım yardımcımız olsun inşallah.neden korkuyosun ki

stres yapma kafana takma diyolarda kolaysa takma yani.olmuyo ki düşünmeden

ya di mi nasıl mümkün olacak düşünmemek hiç bilemiyorum, bazen kendimi işe kaptırıyorum bazen oyun oynuyorum burada dert okuyorum falan ama hep aklımın bir köşesinde bebek olacak mı acaba oldu mu neyseki çok strese sokmuyorum kendimi daha yeni başladık sayılır denemeye 3 ay falan oldu

ya işte karnım şişecek kocaman ya huzrsuz olursam bebeği de huzursuz edersem, acaba bebeği iyi koruyabilecek miyim her şey yolunda gidecek mi. daha ortada bir şey yokken böyleyim

ben aslında kurslara falan gitmeyi istiyorum.sporda olur ama bize yakın bi kurs yok.bu seferde olmzsa gidecem bulacam bi yerlere yani kafayı tırlatmadan.girip çıkabileceğim bi allahın kuluda yok vakit geçireyim.

ben aslında kurslara falan gitmeyi istiyorum.sporda olur ama bize yakın bi kurs yok.bu seferde olmzsa gidecem bulacam bi yerlere yani kafayı tırlatmadan.girip çıkabileceğim bi allahın kuluda yok vakit geçireyim.

ben de evde çalışıyorum, arkadaşlarım uzakta ancak internetten arada bir yazışabiliyorum pek insan yüzü görmüyorum yani yoga yapıyorum o iyi geliyor spor salonuna gitmeyi denedim ama utanıyorum biraz sanki herkes bana bakıyor gibi geliyor, kurs güzel fikir ama hem kafan dağılır başka şeylerle meşgul olmak en güzeli

ya işte karnım şişecek kocaman ya huzrsuz olursam bebeği de huzursuz edersem, acaba bebeği iyi koruyabilecek miyim her şey yolunda gidecek mi. daha ortada bir şey yokken böyleyim

o zaman gelince onları düşünmezsin bile emin ol.bi an önce bebeğimi alayımda kucağıma diye insan herşeyden fedakarlık ediyomuş.

aman herkes kendine baksın önce.öle düşünme.yoga iyi fikirde ben bilmiyorum nasıl yapıldığını:) bana çok gerekli yoga.kendimi çok kasıyorum herşeyde.

o zaman gelince onları düşünmezsin bile emin ol.bi an önce bebeğimi alayımda kucağıma diye insan herşeyden fedakarlık ediyomuş.

di mi hemen geliyor annelik içgüdüleri diyorlar inşallah biz de yaşayacağız o duyguları

aman herkes kendine baksın önce.öle düşünme.yoga iyi fikirde ben bilmiyorum nasıl yapıldığını:) bana çok gerekli yoga.kendimi çok kasıyorum herşeyde.

ben yogayı oyun konsoluyla yapıyorum wii fit hem bütün ölçümlerimi de yapıyor bir spor salonu üyeliği fiyatına aldım evde yapayım sporumu diye çok memnunum istersen videolarını da bulabilirsin internette, pilates cd lerimde var arada bir pilates yapıyorum. aslında çok iyi geliyor hem duruşum düzeldi hem de genel bir sıkılaşma oldu birde yoga zihni boşaltmak için çok güzel bir spor

inşallah bacım inşallah.sen incir kürü yaptınmı

yok onu soğan kürüyle birlikte yapmayın diyor saraçoğlu sitesinde o yüzden bu kürü bitireyim diye bekliyorum, bir yandan çörekotu bal tarçın kürü de aklımı çeliyor. böyle böyle kilo alıcaz valla

eşim gelmek üzere ben çıkıyorum şimdi canım, yarın devam edelim sohbetimize, inşallah müjdeli haberlerle gelirsin dua edeceğim senin için ama her şekilde hiç sıkma canını

Son düzenleme:

ben inciri yapamadım yaa zaten soğanın 2. küründen sonra incire başlayın diyolar.bide süt hormonu yüksek olanlar yapmasın diye duymuştum o yüzden erteledim şimdilik.2. kürden sonra yaparım olmadı.aynı anda bi kaç kürü yapmayın diyodu ewet.çörekotu bal tarçın da bi kadında kist yapmış diye okumuştum onuda o yüzden yapmadım.saraçoğlu kuvvet macunu tarifi vermişti tvde onuda denemek lazım.eşle birlikte kullanılıyomuş o.bide yakı yapıştıranlar varmış bebek çin.

onu da merk ettim bak, biryerde de soğan kürü yaparken eşinize keçiboynuzu kürü yapın diyordu benim eşim kür yapmadı ama keçiboynuzu sever bol bol yerim senin için dedi görüşürüz canım

Son düzenleme:
onu da merk ettim bak, biryerde de soğan kürü yaparken eşinize keçiboynuzu kürü yapın diyordu benim eşim kür yapmadı ama keçiboynuzu sever bol bol yerim senin için dedi görüşürüz canım

ben yapıyorum keçiboynuzu kürünü eşime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…