Anna Torv (yeşil gözün en yakıştığı kadın)

onu güzel yapan sadece yeşil gözleri değil yeteneği, oyunculuğu, o mimikleri...gerçekten çok şeker...onu izlemeden karar vermeyin. fringe kesinlikle tavsiye edeceğim bir dizi.
 
onu güzel yapan sadece yeşil gözleri değil yeteneği, oyunculuğu, o mimikleri...gerçekten çok şeker...onu izlemeden karar vermeyin. fringe kesinlikle tavsiye edeceğim bir dizi.

Kesinllikle Anna'nın en büyük özelliği fotoğraf gibi güzel değil, gerçek bir güzeldir ağlamasıyla gülmesiyle gerçek insani mimikleri ile fringe'i fringe yapan Annadır kim ne derse desin yıllarca aynı dizide 2 karekteri ,yüzlerce ayrı duyguyu insana verebilmesi müthiş bir yetenek.
 
Bu sahne Anna Torv'un ne kadar güzel oyuncu olduğununun en büyük göstergelerindendir. izlerken aynı kadına bir karekter de acıyıp diğerinde kızmak ne öğretti :)

 
Olivia Geçenlerde Conan'a çıkmıştı orda da çok tatlıydı Avustralya aksanı çok sevimlii Oyunculuğuna bayılıyorum bence çok başarılı. Diziden sevdiğim için de gözüme olduğundan güzel görünüyo olabilir. Gülüşünü de çok beğeniyorum.
 
Fringe'in ilk sezonunu ve 2.sezonun yarısına kadar izlemiştim. Asıl olaylar sonra başlıyormuş gerçi, yine devam etsem fena olmaz..
İyi oyuncu bu kadın, çok beğenmiştim diziyi izlerken.
 
Tek kelimeyle bu kadına BA-YI-LI-YO-RUM
Gülüşü ve mimikleri harika.. Keşke bitmeseydi Fringe...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…