- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
aynenBen takardım.
Ne demek ben evlenince psikolojisi bozuldu. İyi evlatlık alın o zaman tam olsun.
Valla bu çocuğun annesi var, bakacak ilgilenecek, yeri geldiğinde abisi de ilgilenir sen de. Ama seni böyle mesleğe göre sınıflandırırlarsa asıl senin psikolojin bozulur bu gidişle. Düşüncesiz kadın.
Yani eşi öyle dediğinde bu kızdan ne demesini bekliyor ben de anlam veremedim. 'tamam hayatım, o zaman boşanalım. Kardeşin üniversiteyi bitirince tekrar evleniriz'Kucuk cocuk dersinde basarili degil diye bunu evlilige baglayip bosanacak misiniz ya Allah Allah daha ne cinsler gorecek bu bdv Allah hepimizi esirgesin boyle insanlardan dusuncelere bak
aynen
ayrıca halamın eşi mühendis halamı dövüyor
sonra yine uzaktan bir akraba karı koca doktor adam yine karısını dövüyor
öğretmen bir çift var bir de akraba onlarda dayak var mı bilmiyorum ama onlarda da feci psikolojik baskı
okumuş da adam mı olmuşlar?
Kucuk cocuk dersinde basarili degil diye bunu evlilige baglayip bosanacak misiniz ya Allah Allah daha ne cinsler gorecek bu bdv Allah hepimizi esirgesin boyle insanlardan dusuncelere bak
Sende de ki bunu niye surekli bana soyluyorsun ? Sonuca goturecek bi fikrin varsa soyle evliligimiz problemmi deannesinin lafları bunlar adım gibi eminim saman altından iletiyor işte oğlunu doldurup doldurup
hem çok zeki hemen öğreniyor ezberliyor hemde derslerinde başarızsız. nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?