Rüya Yorumları anlayan yorumlasın lütfennn

senemcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
354
2
41
benim 2 yaşında bi kızım var tekrar hamile kaldım şuan 6 haftalık bu hafta istemeyerekte olsa aldırıcaz çünkü diğer kızım küçük ve işbaşı yaptım ben istiyorm aslında ama eşim daha baştan istemedii için ses çıkaramadım akşam bu konuyu konuştuk yine ve gece rüyamda hayır olsun bebeğimi emzirdiğimi gördüm göğüsümüm ucu filan sütlüydü ne demek acaba???

Bence bu bebeği aldırmayın.çOK KISMETLİ bi bebek olacak,rüyanızı okuyunca direkt böyle yorumlamak geldi aklıma.iyi düşünün.HAYIRLI OLSUN kararınız.

bende istiyorum ama kzım daha yeni 2 yaşına girdi ve hamile kaldım bende çok kısmetli olacağına inanıorum aylardır iş arıyordum işe girdim hamile olduğumu öğrendim ve daha 3-4 yerden iş teklifi geldi hayırlısı bakalım sağol arkadaşım yorumun için

benim küçük bi kızım var ve yeni iş başı yaptım çalışmamda lazım nasıl olucak bilmiyorum bana kalsa ben istiyorum kürtajdan filan korktuğum yok ama günahından korkuyorum kızıma verdiklerimi bunada vermek istiyorum ama eşim tereddüt ediyor zorlanıcaz diye

bebeğin rızkı çıkmış,sizde onu görmüşsünüz...
sorun ekonomikse dert etmeyin denmiş size....

lütfen aldırmayın yazıktır. Kıymayın yavrunuza rızkıyla gelir işinizin olduğu kesinmi yarın ne olacağı belli olmaz. Sonra pişman olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…