anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum lütfen

burcumecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
258
1
$20121110_005849.jpg ne zmadır h iç fal baktırmıyorum şimdi bi takım şeyler var aklımda acaba gerçekten başarılı olacakmı.bildiginiz anladıgını kadarıyla yorumlarsanız çok sevinirim bende bakarım anladıgım kadarıyla şimdiden agzınıza yüreginize saglık sao $20121110_005849.jpg lun $20121110_005849.jpg $20121110_005849.jpg $20121110_005938.jpg $20121110_005952.jpg $20121110_010156.jpg ACH]

Eklentiler

• $20121110_010042.jpg
    $20121110_010042.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 64
anlayan biri çıkarsa da
resimlerin bulanık gözüktüğünü söyler
bence yenıden çek resimleri
en azından daha net olur ve anlayan kişi hemen yorumunu yapar :)

Fotoğraflar gerçekten bulanık çıkmış, çok da faldan anlamam ama söyliyeyim dedim birkaç şey.
Tam görünmese de hane içiniz temiz çıkmış, bir sıkıntınız varsa bile ferahlık gelecek, dingin bir dönem başlayacak görünüyor.
Birinin sağlığından endişe ediyor musunuz bilmiyorum ama bir yakınızda hastalık var çıkmış.
Bebeğim hasta demişsiniz fakat o değil, aile büyükleri olabilir, arkadaşınız olabilir.
Desteğinize ihtiyacı olacak bu kişinin, sizden yardım görmek istiyor.
Bir yüzleşme var gibi, küçücük kalmış bir adam var.
Eşiniz mi bir arkadaşınız mı bilemem ama size karşı kabahati var ve bunun farkında, daha sonrasında bir yüzleşmeniz var.
O yüzleşmeden sonra bu kabahatli kişi hakkında fikrinizi vereceksiniz, kafanızdaki sorulara yanıt bulacaksınız.
Planladığınız bir gezi, ziyaret kısa mesafeli yol görünüyor, ya gitmişsiniz ya gideceksiniz.
Eğer gitmediyseniz gitmeniz sizin için iyi olacak, rahatlayacak ve güzel zaman geçireksiniz.
Yüreğinizde bir acaba var, bu çok istediğiniz bir şey olabilir ya da düşünüp de karar veremediğiniz bir atılım.
Acele karar vermeyin, her iki türlü de sonuçları düşünüp ona göre hareket edin derim.

Genel anlamda falınız ferah çıkmış, canınızı sıkacak ya da üzüleceğiniz bir dönem varsa bile hepsi geçmişte kalacak, güzel günler gelecek görünüyor.

Bir de son olarak 3 sayısı gördüm, müjdeli ya da beklediğiniz bir haberi ayın 3 lü günlerde alabilirsiniz, hazırlıklı olun, olumsuz olsa bile sizin lehinize.

fotoğraflar gerçekten bulanık çıkmış, çok da faldan anlamam ama söyliyeyim dedim birkaç şey.
Tam görünmese de hane içiniz temiz çıkmış, bir sıkıntınız varsa bile ferahlık gelecek, dingin bir dönem başlayacak görünüyor.
Birinin sağlığından endişe ediyor musunuz bilmiyorum ama bir yakınızda hastalık var çıkmış.
Bebeğim hasta demişsiniz fakat o değil, aile büyükleri olabilir, arkadaşınız olabilir.
Desteğinize ihtiyacı olacak bu kişinin, sizden yardım görmek istiyor.
Bir yüzleşme var gibi, küçücük kalmış bir adam var.
Eşiniz mi bir arkadaşınız mı bilemem ama size karşı kabahati var ve bunun farkında, daha sonrasında bir yüzleşmeniz var.
O yüzleşmeden sonra bu kabahatli kişi hakkında fikrinizi vereceksiniz, kafanızdaki sorulara yanıt bulacaksınız.
Planladığınız bir gezi, ziyaret kısa mesafeli yol görünüyor, ya gitmişsiniz ya gideceksiniz.
Eğer gitmediyseniz gitmeniz sizin için iyi olacak, rahatlayacak ve güzel zaman geçireksiniz.
Yüreğinizde bir acaba var, bu çok istediğiniz bir şey olabilir ya da düşünüp de karar veremediğiniz bir atılım.
Acele karar vermeyin, her iki türlü de sonuçları düşünüp ona göre hareket edin derim.

Genel anlamda falınız ferah çıkmış, canınızı sıkacak ya da üzüleceğiniz bir dönem varsa bile hepsi geçmişte kalacak, güzel günler gelecek görünüyor.

Bir de son olarak 3 sayısı gördüm, müjdeli ya da beklediğiniz bir haberi ayın 3 lü günlerde alabilirsiniz, hazırlıklı olun, olumsuz olsa bile sizin lehinize.

canım çok saol agzına saglık ya kızım hasta ameliyat gibi bi durumu var çok korkuyorum ama aile büyügü bilemedim şimdii offf

canım çok saol agzına saglık ya kızım hasta ameliyat gibi bi durumu var çok korkuyorum ama aile büyügü bilemedim şimdii offf

Rica ederim çok geçmiş olsun öncelikle.
Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama, bebeğim dediğiniz için o olduğunu düşünmedim.
Yani nasıl diyeyim, kucakta değil gördüğüm öyle söyleyeyim.
İçinizi ferah tutun lütfen, bişicik olmaz siz dimdik durursanız hemen iyileşir meleğiniz inşallah.:KK49:

rica ederim çok geçmiş olsun öncelikle.
Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama, bebeğim dediğiniz için o olduğunu düşünmedim.
Yani nasıl diyeyim, kucakta değil gördüğüm öyle söyleyeyim.
Içinizi ferah tutun lütfen, bişicik olmaz siz dimdik durursanız hemen iyileşir meleğiniz inşallah.:KK49:

kızım daha 2.5 yaşında kulaktan ameliyat olacak inş olmaz çünkü üç yaşından küçüklre fazla önermiyolar.her gü dua ediyom ikinci kulak tedeavisi tedaviye ilaçla yanıt vermiyo dr ameliyat olcak dedi bu ayın sonunda belli olacak iştee

X