• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayamadım

ZYVZYZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
255
104
53
35
Kızlar meraba gecen c.tesi adet oldum normalde ilk 4 gun fazla kanamam olur son 2.3 gun sadece camasirim kirlenir toplamda 6 gun falan olurum c.tesi gunu sancim fazla var diye alveres agri kesici ictim ve 4 gun falan surdu sonrasinda abdest aldim normal akintim geldi bitmisti yani adetim 2 gun sonra yani bugun sag kasik agrisiyla birlikte kahverengi lekem geldi daha once hic boyle bisey yasamadim duzensiz oluyordum ama 2 gun erken veya 1.2 gun gec adet olurdum ve genelde agri kesicide icerdim ilk kez adetim bitti ve 2 gun sonra kahverengi leke geldi acaba alveresten dolayi tam sökülemedim bu yuzden mi bugun boyle bisey oldu sizce nedir yasayanlar varmi bnm durumumu bu arada evliyim kizlar

Arvelesi bilmiyorum ama majezik türevi dışındaki ağrı kesiciler etkiliyor evet. Tek bir seferden panik yapmayın stres yorgunluk da etkiler

İçinizde kalan kan pıhtılaşıp rengi değişiyor rahim atamamıştır o güne denk gelmiştir normal bir şey

Arveles çok güçlü bir ağrı kesici bunun için arveles içmeyin bir dahakine. Arvelestendir merak etmeyin.

Back
X