Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri anlayamadım :S

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
34
meraba herkeze arkadaşlar benim bu aralar göğüslerimde ağrı var ve birazda şiş sanki azda olsa büyüdüler gibi ayrıca reglime daha 18 gün var bu şişmeyi anlayamadım neden birde akıntım çok fazla gelmeye başladı çok sık iç çamaşırı değiştiriyorum sizce bu ikisi neden birden artış gösterdi kızlar şunuda ekliyeyim masaj yaparken biraz sıktım o yzden ağrı yaptı glba ama adette ki gibi şişlik değil sanki büyüdü gibi :S sizce hormonlarım yeni mi düzene giriyordur ?? yaşım 18:uhm::uhm:

Son düzenleme:
Masajdan sonra ağrı ve şişlik olması normaldir.. Ben de yaparken böyle oluyordu.. Akıntıya gelince; regline 18 gün varsa son reglinin üstünden 10-12 gün falan geçmiş olmalı.. Yumurtlama dönemin olduğu için akıntılarında artış olmuş olabilir.. Daha önce böyle olmamış mıydı?

meraba herkeze arkadaşlar benim bu aralar göğüslerimde ağrı var ve birazda şiş sanki azda olsa büyüdüler gibi ayrıca reglime daha 18 gün var bu şişmeyi anlayamadım neden birde akıntım çok fazla gelmeye başladı çok sık iç çamaşırı değiştiriyorum sizce bu ikisi neden birden artış gösterdi kızlar şunuda ekliyeyim masaj yaparken biraz sıktım o yzden ağrı yaptı glba ama adette ki gibi şişlik değil sanki büyüdü gibi :S sizce hormonlarım yeni mi düzene giriyordur ?? yaşım 18:uhm::uhm:

Canım henüz ergenlik çağındasın. Tabiki bu değişiklikler normal. Yalnız akıntının rengi ve kokusu önemli. Renksiz kokusuzsa problem yok. Bu çok normal, hatta olması gereken bir şey.yerimseniben Sarı renkli ve koku yapıyorsa muhakkak doktora danış.
Göğüslerinde büyüme yolunda demekki hadi hayırlısı...:eek:

hayır daha öncede masaj yapıyodum hiç böle olmadı hatta en son masajı geçen pazar yaptım :S hiç böle olmamıştı acaba gerçekten kendi kendine mi büyüyecek :S

şöle birden kendi kendine büyüse ne güzel olur :KK43: çemenli macunla masaj yapıyorum dolgunlaşma oldu biraz ama büyüme yok tabi sadece şu son iki gündür ağrı var büyüyor gibiler hiç böle olmamıştı hayırlısı artıkın :)

bıtkı cayı ıcıyomusun pekı cnm sen akıntıyı onlarda artırmıs olabılır cunku ostojen salgılamaya yardımcı oldugu ıcın agrılarda guzel gelısme buyudugunu gosterırkaydirigubbakcemile3

hımm teşekkür ederim bişi daha sorucam şuanda sağ göğsüm sola oranla daha büyük :s normalde solun daha büyük olması gerekmezmi

zaten tam gelısme cagındasın azda olsa bıtkı cayının rolu vardır dıye dusunuyorum ben cunku ınsanda farklı seyler oluyo bı ay oldu ben baslayalı hergun ıcıyorum her yonde farklılık var bende aslında normalde sol buyuk olur benım oyle ama bazı arkadasların sag buyukmus kısıye gore degısıo demekkıkaydirigubbakcemile3

Canım normaldir akıntılar kara üzüm çekirdeği kullanıyomusun regri döneminde fazla ağrın olur o zaman daha yawaş yap masajı hasas oluyor memişler sewgilera.s.

aynısı banada oLdu el deydiremiyorum göğüslerime kaydirigubbakcemile3 gelisme olucak sanırsam :lepi:

anaaaammm çikiloppp kız naptın da el değmio gögüslerine bizede anlat kıııııııııııızzzzzzz :lepi:
bide yaşın kaççç :delikafadulden:

X