Anlatmazsan patlıycam şu gerizekalı görümceye nasıl tutum sergilemem lazım.?

"Şimdi Allah için benim kızım daha bi seviliyo o bunu çekemiyo ve açık açık dedi onun kızı baba tarafına benzediği için esmer falan kendi sevmiyo evladını ya."

bu nasıl ifadedir ya! esmer bebek olmak da mı kötü. çocuklar üzerinden kıskançlık, gösteriş, nispet yapmak...görümceniz evet kıskanç ama siz de onun bu zaafını bildiğiniz için ısrarla üstüne gidiyorsunuz. görümcenizin yanında kayınpederinizden doğumgünü hediyesi istemeniz bile görümcenizi kıskandırmak için. ayrıca sürekli geri zekalı diyorsunuz hiç hoş değil.

konu değiştirilmeye mahkumdu hatun üç yorumdan sonra hepimize dengesizler dedi haketti

çok sempatik ve sevimli bir yorum yapmışsın bir anda son cümleye nasıl kaydın anlayamadım

Daha çok ilgi gösteriyor olman onları görümcenden daha çok sevdiğin anlamına mı geliyor?

Annemi babamı çok severim ama öz aileme bile "hediyemi isterimmmmm" gibi bir uslupla birşey istemişliğim yoktur. Yaptığın yalakalık hoşlarına gitmiş anlaşılan. Beni daha çok seviyorlar, benim kızım daha gözde gibi düşüğncelerini görümcene de hissettirdiysen sinirlenmesi normal yani. Kusura bakma da dağdan gelip bağcıyı kovmuşsun resmen hareketlerinle.

Nedense başkalarını kıskançlıkla suçlayan insanların kıskanç olduklarını düşünürüm genelde. kişi kendinden bilir işi hesabı.

Allah görümcene sabır versin. Çocukları kardeş gibi yetiştireceğinize, onlara yarattığınız ortama bi bakın.

katılıyorum

çok sempatik ve sevimli bir yorum yapmışsın bir anda son cümleye nasıl kaydın anlayamadım

şöle ki elmayra diye bir arkadaşa birisi bişiler sölüyo ya sonra da alay etçek güya elma, meyve sepeti filan diyo ancaaaaaaak elmayra da elma diye bir bölüm yok ki, sanmıyorum yani. elmayra bir karakter zaten yani sanırım arkadaş elma ile yra diye bişi yapmamış ismini. elmayra adı. böyle elma filan diye alay ettiğini sanarken kendi komik oluyo bence. onu belirtmek istedim.

yaşasın alıntıyla cevap verenler, konu sahibinin konuyu silmeye çalışmasının boşa gitmesi de cabası

acaba edit yapıp konuyu sildiklerini sanıp alıntıyı gördüklerinde ne hissediyorlar çok merak ediyorum

canım anladım zaten o vatandaş elmayraya kin güdüp ikinci üyeliğini almış bir soytarı boşver sen gereken cevabı aldı gitti..

Ne kadar ayıp, eşinizin ailesiyle yaşıyorsunuz ve seviliyorsunuz ne kadar şanslısınız bence hayatınızdaki güzelliklere odaklanın bu kadar kötü düşünmeyin, kızcağız ailesinden istediği ilgiyi göremiyor demekki, hastane çıkışı söylediği söz gerçekten kötü ama onun dışında siz de biraz üzerine gitmişsiniz bence karşılıklı bir savaş içindesiniz sanki ne gerek var güzel güzel anlaşmak duruken yapmayın böyle bence

Bosver arkadasim ya
Yik görümcesi pardesu almismis sacma sapan seviyesiz muhabbetler
CahiL muhabbeti derler bizim orada
Isleri güçleri yok muhtemelen ev hanimi kafayi gorumceyoe bozmus

ya afedersiniz ama neden konu ev hanımlarına dayanıyor hemen işi gücü yok minvalinde, çalışanlar çok muhteşem şahane asla kafasında kurmaz ev hanımlarının kafası kurma kolu sanki hiç hoş değil, insanları böyle genelleyip bir kısmı küçük görmek ne kadar ayıp, ev hanımlığını bir küçümseme olarak kullanmanız sizi küçültüyor haberiniz olsun

ne değerli elmaymış bu kızlar..alın elmanızı yiyin afiyetle öpüyorum
Terbiyesizlik yapma haddini bil!

Hayirdir konu actın da yorumlarımızı mı beğenmedin? Kurumda yasak olduguna kadar bildiğine gore dişli oldugumu da bilirsin

Son düzenleme:
konu dısı konuları okuyunca, aklıma lisedeyken ergen laflarımız geldi :'' mılletın derdı ben olmusum, demekki zamanında fena koymusum.''
hakkat ne ergenmısız lafa geeeellll

Ne kadar cahilce yazmışsın ya Tamam görümcen tuhafmış anlattığın kadarıyla senin de pek bi farkın yok gibi

KONUNUN ÖZETİ BURADA VAR

ekstre olarak. cokricaetcem arkadaş. nasıl bir çekemezlik var rahatladınmı
bu elma iphonenin elmasına benzemez

Konuyu şükür ki alıntılayan olmuş da ben de nasiplendim.
Görümceniz madem kendisini senle kıyaslıyor.
Onu görmezden gel.
Sen de onun bu tutumlarına sessiz değilsin pek de. O yüzden sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz Nihal Hanım

Ben çözdüm, bu ricaetcem ile konu sahibi aynı kişi olabilir. Çünkü biri devreye girince öteki sustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…