• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsan patlıycam şu gerizekalı görümceye nasıl tutum sergilemem lazım.?

Bu sefer okuyamıcam işte işim varr hıhh :19::19:

gelin kaynana evinde kalıyor..gelin çok mutlu lili..görümce evli evi ayrı..ama gelin görümcesinin onu kendisini kıskandığıını düşünüyor..ama aslında görümce kıskandırııp sinirlendiriliyor görümceyi...sonra da gelin görümceyi gerizekalı , salak olarak görüyor..anladın mi lili...

Ne olursa olsun ne yaparsa yapsın gerizekali,okuz....demenmi gerekiyor bize bunlari anlattiysan gorumcenin yuzune neler diyosundur demesende ima ediyorsundur herkesin derdi var tabiki anlaticaksin derdini ama boyle degi!herkesin gelini, gorumcesi, kayinvalidesi, kayinpederi, cokmu mükemmel birde seni sorsak gorumcene bakalim neler diyecek ona hakli demiyorum ama sen buraya daha kibar duzgun bir dille derdini dokseydin hepimiz sana"sabret kardeşim kocanin kardeşi iyi davran bakalim belki duzelir"derdik bu üslubunu gorunce dogal olarak tepkiyi mıknatıs gibi uzerine cektin.Sen cokmu dogru duzgunsun acaba???????????????????????Kayinpederin kayinvaliden ne yapsinlar yazik onlarda arada kalmislar sen arsizlik yapip hediye istersen kahvalti sofrasinda adamcagiz seni kirmak istememistir ve butun bu yazdiklarini bi kenara biraktim gorumcenin kizina Kendisi bile sevmiyor cocugunu yazmışsın yaaa SENİN SORUNLARIN VAR!biliyomusun?kiskanilmak hosuna gitmis hangi anne evladini sevmez ustelik esmer olmasi cirkinmi oldugu anlamina gelir vayy beee cidden PES!Sana yardimci olamiycam malesef ve sana hak veren arkadaslarada PES.. haa son bisey sen arkadas olmaya iyilikle yaklasmaya kiskandirmamaya calistinmi gorumceni?Hic zannetmiyorum hic..

gelin kaynana evinde kalıyor..gelin çok mutlu lili..görümce evli evi ayrı..ama gelin görümcesinin onu kendisini kıskandığıını düşünüyor..ama aslında görümce kıskandırııp sinirlendiriliyor görümceyi...sonra da gelin görümceyi gerizekalı , salak olarak görüyor..anladın mi lili...

Bu konu fake mii :60:

Son düzenleme:
ya da görümce onunla bozmuş :) cocuk yaeristiriyolar iste
:))))))))) komikler yaaa
Ya iste simdi boyle sacma sapan seylerle bi ömür geciren insanlarin yetiştirdiği cocuga üzülüyorum bende..
Ben de çekilcem mi, yoksa kırcan mı belimi
ben söyleyince tu kaka oluyorum :)
cocuk yaeristiriyolar iste
:))))))))) komikler yaaa
Ya iste simdi boyle sacma sapan seylerle bi ömür geciren insanlarin yetiştirdiği cocuga üzülüyorum bende..

yooo onu denedim ben kk nın bana garezi mi var yani :43::43::43::43::43:

Bilgisayar veya telefonun ip adresini kayıtlı oluyor diye biliyorum. Hiç denemedim ama ben de merak ediyorum ya.:1:

Konu ikinci sayfadan itibaren nasıl ekseninde kaydı daha önce şahit olmamıştım.
Konuyu ilk alıntı yapan arkadaş kimdi? teşekkürler. :1:

valla görümceye sorsak neler anlatır acaba hakkınızda?
çocukları yarıştıran
kadının anneliğine laf atan bir insansınız?
düşüğünüze yaptığı yorum çok yersiz ve saçma olmuş ama onun dışındakiler tırı ve vırı
benim babama da gelin böyle hediye isterim filan dese ben de bozulurum ayrıca.

veeee yorumcuları tehdit eden hadsizler,
size ne kimin ne dediğinden?
konusahibine yorum yapılıyor ordan bık bık bık
bence topik memurlu, ev hanımlı, karman çorman olunca çok güzel
bi de akıllı ol filan yazmış te Allah'ım ya.
ayrıca hiç muhabbetim yok ama nicki elmayra değil mi? elma ile ne alakası var? elmayra şu looney tunes ta aşırıı hayvan seven :52: kız değil mi? ne elması ya?

Back
X