Anlatmazsan patlıycam şu gerizekalı görümceye nasıl tutum sergilemem lazım.?

Allahım ne olur..bazı kurumlardaki kk yasağı tekrar başlasın hatta internetleri tümden kapansın..biz iyiydik böyle

arkadaşım konunda haklısın..sıkıcı bir durum evi ayır yolu ayır diyebileceğim

dengesiz,gerizekalı...
sizin de uslubunuz hoş değil.görümcenizden ne farkınız kaldı?

silmiş konu sahibi ....ama ne ii etmişsin alıntı yapmışsın...

Öncelikle Allah sabır versın şok oldum valla gidip senin yatak odanın aynısını alması falan.bu ne görgüsüzlük özentilik.kendini küçük düşürür sonuçta sen ondan önce evlendin insanlar en basitinden o eşyalara bakınca onun özentiliğini görmüştür.kıyafet o kadar sıkıntı değilde bi ton oda takımı varken senınkınden alması onun basitliği.kıskandığı besbelli ama işin zor bu görümceyle.ne demek dilerim hevesin kursağında kalsın.insan öyle dermi bıde sırıtmış utanmadan.ben olsam o lafı ona yedırırdım yıllarcada ısıtın ısıtıp önüne koyardım rezil olurdu söylediğine terbiyesiz

sizi destekler nitelikte yorum yazmıştım ama haketmeyecek kadar çirkin bir karakterdeymişsiniz kendiniz için yazılan her şeyi görümsenizin yaşadığını sizinde görümceye biçtiğiniz rolü yaşattığınızı düşünüyorum

Anlatım tarzın itici geldi bana ne yalan söyleyim. Senin yaptigin seyler çok iyi ve herseyi kiskaniyo öyle mi yani. Belki de etrafındakiler ona yeterince ilgi göstermiyor.. birde Gerizekali lafın çok yanlış. Çok sevdiğin kayinbaban ve kayinvaliden kızlarına sosyal bir sitede Gerizekali dediğini duysa acaba ne der? Gorumcen hakli degil kıskançlık kötü birsey ama sende çok masum değilsin...

Sizin gibi dengesizler olduğu sürece derdini paylaşamıyor insan. Pişman oldum yazdığıma sildim..
Yalnız dengesiz davranan biz değiliz.
Allahım ne olur..bazı kurumlardaki kk yasağı tekrar başlasın hatta internetleri tümden kapansın..biz iyiydik böyle

arkadaşım konunda haklısın..sıkıcı bir durum evi ayır yolu ayır diyebileceğim

Bu laf bana mı?

Eger oyleyse internete sadece kurum bilgisayarından girilmiyor

Son düzenleme:
8bence sende ondan cok farkli değilsin.
O kadar seviyesiz ve kalitesiz muhabbetler ki bunlar.
Hep boyle misiniz . Yani hani tum hayatini bunlardan ibaret mi.
Farkimda misiniz bilmiyorum dunyanin bi ucunda şu an acimasiz bir savaş var masum insanlar ölüyor.
Bu tarz muhabbetlerle seviyenizi ortaya koyiyorsunuz
Üç kurusluk seyler icin olanlara bak
Onun pardesusu benim cocugum .
Hii evet.
Senin cocugun cok farkli biyonik insan onunki siradan evet.

hayırdır....dua et belki şirinleride görürsün

bence sen de bunların altında kalacak bir tipe benzemiyorsun..

Bu laf bana mı?

Bosver arkadasim ya
Yik görümcesi pardesu almismis sacma sapan seviyesiz muhabbetler
CahiL muhabbeti derler bizim orada
Isleri güçleri yok muhtemelen ev hanimi kafayi gorumceyoe bozmus

Hehhh tam da bunu diyecektim ben de Konu sahibi hiç aşağı kalır yanınız yok.

sevmiyorsunuz ama kv denle kaldınız için birlikte görüşmek zorundasınız..

ne kadar olsa da zor olur biliyorum ama yine de onunla aranıza mesafe koyun.. bir arada durmamaya özen gösterin.. kahvaltınız bittiğin de durmayın yanında başka işler yapın. hatta bazen kahvaltıyı onlardan önce veya sonra yapın.. sonuçta hergün kahvaltı yapmak zorunda değilsiniz.. yani tabi aranızda çok önemli sorunlar olmalı ..

açıkçası bunu aldım o da almış.. vs lerle değil. hı düşük yaptınızdaki söyledikleri ve halinden dolayı bir tepki verebilirdiniz.. ipleri koparttım demişsiniz ama mesafeyi o zaman koyabilirdiniz.. zamanla barışırsınız aynı evde durmak zorundasınız.. ama dediğim gibi bu yaptıkları çok önemli şeyler değil ki.. sen de birinde birşey beğenince almak istemez misin.. o ona mahsus değildir ki zaten herkeste vardır.. bir şekilde ihtiyaçtır vs.

hani bir laf var ya bu deveyi güdeceksinizi ya bu diyardan gideceksiniz.. görümcenizle öyle ya da böyle duracaksanız.. aslında size kötülüğü yok. bu yüzden anlaşma yoluna ya da birada durmanın saygısını sevgisini gösterin yeter..

ya da taşınacaksınız. kendi düzenininizi kuracaksınız. yani yine görüşürsünüz ama bu kadar sık görüşmek zorunda kalmazsınız..

biz derken bende yorumunuzu anlamaya çalışıyorum.
çalışanlar yazmasın gibi bir sonuç çıkardım :26:

Bu laf bana mı?

gerçekten yokluğu ile huzur veren insanlar var..herkes için hepimiz olabiliriz..nasıl anladığına bağlı elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…