• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsan patlıycam şu gerizekalı görümceye nasıl tutum sergilemem lazım.?

Allahım ne olur..bazı kurumlardaki kk yasağı tekrar başlasın hatta internetleri tümden kapansın..biz iyiydik böyle:1::1::1:

arkadaşım konunda haklısın..sıkıcı bir durum evi ayır yolu ayır diyebileceğim:34:

dengesiz,gerizekalı...
sizin de uslubunuz hoş değil.görümcenizden ne farkınız kaldı?

O ne kadar çocukça davransada eşinizin kardeşi ablası her neyse artık sizinde akrabanız böyle gerizekalı diyerek onun yaptığı yanlışın iki katını yaptınız bence. Ayrıca bişeyden rahatsız oluyosanız o an söyleyin biriktirip buraya yazınca elinize bişey geçmez

silmiş konu sahibi ....ama ne ii etmişsin alıntı yapmışsın...:34:

Merhaba hanımlar benim derdim görümcemle, kumam oldu resmen.Hemen konuya gireyim ; ben 2,5 yıllık evliyim kaynanamla yaşıyorum ufak tefek sorunlarımız olsada iyiyiz hamdolsun. :nazar:
Size görmceyi ve yaptıklarnı maddeler halinde yazayım konudan konuya atlıycm çünkü hep cahilliğine görmemişliğine yaşına verdim ses çıkarmadım ama artık yetti siz bana bir fikir verin:50:
Ben kayınpedere ilgi gösterdiğim için oda beni seviyo haliyle kızından görmediği ilgiyi ben gösterdim.Ve bi dediğimi iki etmediği beni kolunun altından ayırmadığı için görümcem 2 günde bir bayılmalar migren krizleri...(yalandan tabiki)
Eşimle odamda yalnızken pat diye içeri dalardı,ben bir yere gittiğimde ağda setimi özel eşyalarımı kullanırdı, Dolu bıraktığım sigara paketimi çekmecemden alıp boşalttığı günlerde oldu.
Ben evlendiğimde o nişanlıydı, nişanlsıına yok alyansım sıkıyo yara yapıyo diyerek benim alyansımın aynısndan aldırmış,
Evlendi ev alışverişinde benim yatak odamın aynısından aldırmış evine eşyalar geldiğinde şok oldum,ekstradan boy aynası almıştım ben onu bile almış:26:
Annecim çeyizime boncuklu yastık başlığı gibi bişi almıştı aynısından buldurmak için kıçı kırık bi kumaş için anasını deli dana gibi koşturdu nitekimde aldı.
Sürekli bi üüste çıkmalar kocasını övmeler iyi görünme çbaları..
Bn bebeğimi dşürdüm hastaneye bnmle geldi ve çıkışta aa acaba ben tolgaya sen hamileyken dilerim Allah'tan hevesin kursağında kalsın demiştim ondanmı oldu acaba diyip sırıttı:53::53:(bu olaydan sonra kopardım ipler ztn ölsem aklımdan çıkmyck)
Sonra o hamile kaldı doğurdu sonra ben doğum yaptım:27: bebeklerimiizin arasında 3,5 ay var şuan
Şimdi Allah için benim kızım daha bi seviliyo o bunu çekemiyo ve açık açık dedi onun kızı baba tarafına benzediği için esmer falan kendi sevmiyo evladını ya.Bana "ben kendi kızıma ne istediysem İkra'da oldu" dedi yemin ederim.. Şu kirpiklerini kesiyimmi kızının bilmemne bebeğimin ağzına parmağını sokardı dişi çıkmışşmı diye ve ben daha kızımın ağzına asla parmağımı sokmadım..Ben kızıma ne kıyafet aldıysan haftyaaya aynısını kızında görüyorum.
Bir keresinde pardesü beğenmiştim eşimin maaş almasnı bekliyodum.Bi sohbet arasında söylemiş bulundum.Eşine yalvarıp yakarmış ağlammış giycek pardesüm yok diye o ay kirayı eksik verip o pardesüyü bulup almış öküz.:47: Olan o zavallıcığıma oluyo 1,5 senede eritti adamı.
Kayınlarımla çook iyi anlaşıyorum çok şükr benim abim olmadığı için kardeş gibiyiz ve 2side bekar.Ve şuan durduk yere küstü onlara konuşmuyo.
Benim Haziranın 16sı d.günümdü kahvaltı yapıoduk (bu arada her sabah bizde kahvaltı yapar yer gider) babama hediyemi isterim dedim oda cücüğüm doğdu(kızımdan bahsedio) senin pabucun dam atıldı dedi şakayla.Sonrada kredi kartını al ne istiyosan al fazla zorlama ama dedi tamam dedim.Gerizekalı görümcem bi hışımla kalktı eve gitti,ağlmış kaynanamı aramış ordan "Nihale söyle, ben duyguya doğum gününde bişey almadım onuda alda ne istiyosa oda alsın " dedirmiş.Kaynanam tabiki bu şekilde aktardı bana oda bıktı artık bu krizlerden.Ve bende gıcıklığına gitmedim. Face ten yazıo kayınbabacığın hediye aldımı diye Allahım ne yapcam ben bu salakla daha anlatamadığım çok şey var böyle saçma sapan sebeplerle uğraşıyorum uzun oldu hakkınızı helal edin..Ohhh içimi döktüm rahatladım

Öncelikle Allah sabır versın şok oldum valla gidip senin yatak odanın aynısını alması falan.bu ne görgüsüzlük özentilik.kendini küçük düşürür sonuçta sen ondan önce evlendin insanlar en basitinden o eşyalara bakınca onun özentiliğini görmüştür.kıyafet o kadar sıkıntı değilde bi ton oda takımı varken senınkınden alması onun basitliği.kıskandığı besbelli ama işin zor bu görümceyle.ne demek dilerim hevesin kursağında kalsın.insan öyle dermi bıde sırıtmış utanmadan.ben olsam o lafı ona yedırırdım yıllarcada ısıtın ısıtıp önüne koyardım rezil olurdu söylediğine terbiyesiz:19:

sizi destekler nitelikte yorum yazmıştım ama haketmeyecek kadar çirkin bir karakterdeymişsiniz kendiniz için yazılan her şeyi görümsenizin yaşadığını sizinde görümceye biçtiğiniz rolü yaşattığınızı düşünüyorum:19:

Anlatım tarzın itici geldi bana ne yalan söyleyim. Senin yaptigin seyler çok iyi ve herseyi kiskaniyo öyle mi yani. Belki de etrafındakiler ona yeterince ilgi göstermiyor.. birde Gerizekali lafın çok yanlış. Çok sevdiğin kayinbaban ve kayinvaliden kızlarına sosyal bir sitede Gerizekali dediğini duysa acaba ne der? Gorumcen hakli degil kıskançlık kötü birsey ama sende çok masum değilsin...

Sizin gibi dengesizler olduğu sürece derdini paylaşamıyor insan. Pişman oldum yazdığıma sildim..
Yalnız dengesiz davranan biz değiliz.
Allahım ne olur..bazı kurumlardaki kk yasağı tekrar başlasın hatta internetleri tümden kapansın..biz iyiydik böyle:1::1::1:

arkadaşım konunda haklısın..sıkıcı bir durum evi ayır yolu ayır diyebileceğim:34:

Bu laf bana mı?

Eger oyleyse internete sadece kurum bilgisayarından girilmiyor

Son düzenleme:
8bence sende ondan cok farkli değilsin.
O kadar seviyesiz ve kalitesiz muhabbetler ki bunlar.
Hep boyle misiniz . Yani hani tum hayatini bunlardan ibaret mi.
Farkimda misiniz bilmiyorum dunyanin bi ucunda şu an acimasiz bir savaş var masum insanlar ölüyor.
Bu tarz muhabbetlerle seviyenizi ortaya koyiyorsunuz
Üç kurusluk seyler icin olanlara bak
Onun pardesusu benim cocugum .
Hii evet.
Senin cocugun cok farkli biyonik insan onunki siradan evet.

hayırdır....dua et belki şirinleride görürsün

bence sen de bunların altında kalacak bir tipe benzemiyorsun..

Yalnız dengesiz davranan biz değiliz.

Bu laf bana mı?

Eger oyleyse internete sadece kurum bilgisayarından girilmiyor

Bosver arkadasim ya
Yik görümcesi pardesu almismis sacma sapan seviyesiz muhabbetler
CahiL muhabbeti derler bizim orada
Isleri güçleri yok muhtemelen ev hanimi kafayi gorumceyoe bozmus

Yazdıklarınız ne kadar çirkin seyler olurken midem bulandı. Evet sizi kiskaniyo, evet sizin doğurduğunuz altından onunki gümüş. Bence ikiniz de birbirinize benziyorsunuz. Tencere kapak gibi.

Gerizekali lafını duysa ne derdi acaba?

Hehhh tam da bunu diyecektim ben de :27: Konu sahibi hiç aşağı kalır yanınız yok. :53:

sevmiyorsunuz ama kv denle kaldınız için birlikte görüşmek zorundasınız..

ne kadar olsa da zor olur biliyorum ama yine de onunla aranıza mesafe koyun.. bir arada durmamaya özen gösterin.. kahvaltınız bittiğin de durmayın yanında başka işler yapın. hatta bazen kahvaltıyı onlardan önce veya sonra yapın.. sonuçta hergün kahvaltı yapmak zorunda değilsiniz.. yani tabi aranızda çok önemli sorunlar olmalı ..

açıkçası bunu aldım o da almış.. vs lerle değil. hı düşük yaptınızdaki söyledikleri ve halinden dolayı bir tepki verebilirdiniz.. ipleri koparttım demişsiniz ama mesafeyi o zaman koyabilirdiniz.. zamanla barışırsınız aynı evde durmak zorundasınız.. ama dediğim gibi bu yaptıkları çok önemli şeyler değil ki.. sen de birinde birşey beğenince almak istemez misin.. o ona mahsus değildir ki zaten herkeste vardır.. bir şekilde ihtiyaçtır vs.

hani bir laf var ya bu deveyi güdeceksinizi ya bu diyardan gideceksiniz.. görümcenizle öyle ya da böyle duracaksanız.. aslında size kötülüğü yok. bu yüzden anlaşma yoluna ya da birada durmanın saygısını sevgisini gösterin yeter..

ya da taşınacaksınız. kendi düzenininizi kuracaksınız. yani yine görüşürsünüz ama bu kadar sık görüşmek zorunda kalmazsınız..

biz derken bende yorumunuzu anlamaya çalışıyorum.
çalışanlar yazmasın gibi bir sonuç çıkardım :26:

Back
X