Luzumundan değil nasıl oldu da kapatmadim bilmiyorum . Konuştukça da kendimi savunma moduna neden girdim yada söylediklerine hayret etmekten mı hiç bilmiyorumBence de. Yarım saat konuşmanın ne lüzumu var?
Amin ...Tabi canim ne var ki dovmusse ne olacak bunun icin yuva mi yikilir insan degil ya senin mantigina tukureyim kadin Allah bunlari bildigi gibi yapsin
Evet kendimi ifade edememekten ,insanların bu tarz düşüncelerinden bagnazligindan , oto - b...ka karışır oluslarindan yoruldum ... Elimden geleni yapmamış olsaydı vicdan azabı çekerdim. Ama durum o kadar kötüydü ki . Elimden geleni yaptım fazlasıyla onun sorumluluklarını da kendime yükledim . Kendimi yordum yiprattim neden ? Sırf bu evlilik yurusun die .Ee ne varmis söylediyse ?? Ee ne varmis yaptiysa ??
İdare ediverseydin ya sende !
O kadar öz eleştiriden uzaklar ki. Baska bir konu da karsilastim bu uslüpla gorumcemdi mevzu. Kv ve kp bunlari soylemisti.
Sen ne kadar anlatsan da anlamiyacaklar. Cok sinirlisin biliyorum. Kendi ifade edememis olmanın hıncinı alamiyosun. Merak etme ne bok oldugunu cok iyi biliyorlar onun. Ee ne yapicaklardi anca bunlari söyleyebilirler.
Kendi mevzularimi hatirladim yine sinirlendim.
Özet geçtin öylemi! 5 paragrafı görünce okumadımMerhaba arkadaşlar
Konumu bilmeyenler için Özet geçerek başlamak istiyorum yine .
Boşanma davasını açtim ve şuan bu süreç devam ediyor yaklaşık da iki aydır .bir kızım var 4 yaşında .
Konum da şu; oğullarının hata üzerine hata yapmalarına rağmen ,(haklısın demelerini beklemiyorum da) üzerine beni arayıp yabancı numaralardan ,bu zamana kadar aramayan akrabalari falan da . Beni suçlayan cümleleri ard arda siraliyorlar.
Bugün de halası aradı . Ve konuşma aynen şu şekilde ;
-ben birşey duydum . Ne saçmalık . Bizde neler yaşadık ne var yani dovduyse , elinde avucunda ne varsa sattiysa ne var ... Benim de kocam yaptı ne yani bende tepik mı (tekme) atayım ?benim de gelinim var helal olsun ona o da senin gibi yapsaydı kocam hatalı die iyi mi olurdu .helal olsun kocasının dibinde duruyor ...
Karşılığını verebildiğim kadar verdim bunlar aklımda kalanlar sadece yaklaşık yarım saat sinirimi bozacak derecede ve hala etkisinden cikamadigim şeyler söyledi ... Çocuğuma uzuluyormus .bende onun için üzülmene gerek yok dedim .yalancı bir adamın yanında yetişmesinden iyidir dedim . İleride kızın seni suçlayacak dio . Ona karşılık da suclasin ben elimden geleni yapayım,geleceğini kurayim da o beni suclasin dediğimde de "gelecek mi kaldı çocuğa ne geleceği "dio .
Bunun dışında anlamadığım ve aklımın almadığı bir insan nasıl at gozuyle bakar dünyaya yaaa ... Anlatıyorum bir kadın olarak anlamak yerine birde suçlayan tavırlarla ... Dese ki (asla yapmazlar ve yaomayacaklar) hataları var haklısın belki affedilmeyecek gibi herşeyi de bilmiyorum yasayan sensin kızınız için üzülüyorum ,onun bir aile de büyümesine engel olacak kadar çok mu probleminiz ? Dese yok .. üzerime üzerime iyice zıttına konuşuyor . Diyorum ki bahçede ki kötü ot gibi temizledikce bitiyor yine anlamıyor .
Aslında ne anlattım anlatabildim mi bilmiyorum . O kadar moralim bozuk ki . Hepsi engelli yabancı numara olunca açtım bazen başvuru yaptığım yerler arıyor die ... (İş için) .
Akıl alır gibi değiller ve ben yoruldum . Elalem ne diyecek sana dio . Senin namusun babanın üzerinde kocanın değil şimdi babanin yanına gidince iyi mi olacak dio kafaları nasıl birşey ya ... Bunları düşünmüyor musun dio !
Beni korkutup yada aklıma böyle şeyleri sokup vazgecirmek olsa bile niyetleri hangi zihniyet bu dedikleri üzerine o cehenneme yine döner ... Benim eşimin (demesi bile ne sinir bozucu ) böyle bir çabası yok ki ... Adamın açtığım boşanma davasından cok tazminat davası üzmüş ...
Ne yapicam ben bilmiyorum bitecek mi.bu günler ?
Aynen öyle oldu dinlemedi .fırsat bile vermedi nefes almadan konuşuyorTelefonu açtığınızda onlardan biriyse direk konuşmak istemiyorum deyin kapatın o kadar uzamasına izin vermeyin cok sınır bozucu boylelerı seni dinlemez duymaz bıle kendı bildiğini söyler durur
Lütfedip bu yorumu yazdığın için bile teşekkürlerÖzet geçtin öylemi! 5 paragrafı görünce okumadım
Eş kişisi de bir saat önce mesaj atmış kızımla görüntülü konuşmak istiyorum die . Bende açtım verdim kızıma konuştular odadan da çıktım .konuşma bittikten sonra mesaj atmış "bende barışıp birleşme taraftarı değilim"diye yazmış . Bazen nasıl kafası çalışıyor anlamıyorum onu da . Şimdi avukata verildiği ve şikayet ettiğim için bütün foyasi ortaya çıkacak ondan korkuyor .Bir daha ararlarsa direkt sizi şikayet edeceğim deyin. Artık iş tacize varmış. Sizin muhatabiniz olsa olsa esinizdir. Didisinin didisi sizi bağlamaz. Koca kişisi meydanda görünmüyor yok halası yok didisi yok bibisi gövde gösterisinde. Dayak yemeyi nasıl kaniksamis insanlar. Kadın her şeyi alttan almak zorunda değil. Mutsuz uzun evlilikler olacağına varsın boşanmalar artsın. Bir ömrümüz var elin delisinin kahrini neden cekesiniz ki? Namusunuz da size aittir. Boşanmak da helaldir. Siz canınızı sıkmayın. Gerekirse avukatiniza verin bunları gerekeni o yapar. Biraz da onlar uğraşsın.
Yabancı numaraydi . Kim olduğunu anladigimda da ,belki dedim bu anlar insafa gelirler de tehditleri hakaretleri kesilir. Hepsi birbirinden beter . Madem hosgoruyorsun kızına yedirtirsin o dayaklari dedim ...Cahile laf deveye hendek meselesi .Cahil hic laftan anlamıyo .Acma telefonları.
Merhaba arkadaşlar
Konumu bilmeyenler için Özet geçerek başlamak istiyorum yine .
Boşanma davasını açtim ve şuan bu süreç devam ediyor yaklaşık da iki aydır .bir kızım var 4 yaşında .
Konum da şu; oğullarının hata üzerine hata yapmalarına rağmen ,(haklısın demelerini beklemiyorum da) üzerine beni arayıp yabancı numaralardan ,bu zamana kadar aramayan akrabalari falan da . Beni suçlayan cümleleri ard arda siraliyorlar.
Bugün de halası aradı . Ve konuşma aynen şu şekilde ;
-ben birşey duydum . Ne saçmalık . Bizde neler yaşadık ne var yani dovduyse , elinde avucunda ne varsa sattiysa ne var ... Benim de kocam yaptı ne yani bende tepik mı (tekme) atayım ?benim de gelinim var helal olsun ona o da senin gibi yapsaydı kocam hatalı die iyi mi olurdu .helal olsun kocasının dibinde duruyor ...
Karşılığını verebildiğim kadar verdim bunlar aklımda kalanlar sadece yaklaşık yarım saat sinirimi bozacak derecede ve hala etkisinden cikamadigim şeyler söyledi ... Çocuğuma uzuluyormus .bende onun için üzülmene gerek yok dedim .yalancı bir adamın yanında yetişmesinden iyidir dedim . İleride kızın seni suçlayacak dio . Ona karşılık da suclasin ben elimden geleni yapayım,geleceğini kurayim da o beni suclasin dediğimde de "gelecek mi kaldı çocuğa ne geleceği "dio .
Bunun dışında anlamadığım ve aklımın almadığı bir insan nasıl at gozuyle bakar dünyaya yaaa ... Anlatıyorum bir kadın olarak anlamak yerine birde suçlayan tavırlarla ... Dese ki (asla yapmazlar ve yaomayacaklar) hataları var haklısın belki affedilmeyecek gibi herşeyi de bilmiyorum yasayan sensin kızınız için üzülüyorum ,onun bir aile de büyümesine engel olacak kadar çok mu probleminiz ? Dese yok .. üzerime üzerime iyice zıttına konuşuyor . Diyorum ki bahçede ki kötü ot gibi temizledikce bitiyor yine anlamıyor .
Aslında ne anlattım anlatabildim mi bilmiyorum . O kadar moralim bozuk ki . Hepsi engelli yabancı numara olunca açtım bazen başvuru yaptığım yerler arıyor die ... (İş için) .
Akıl alır gibi değiller ve ben yoruldum . Elalem ne diyecek sana dio . Senin namusun babanın üzerinde kocanın değil şimdi babanin yanına gidince iyi mi olacak dio kafaları nasıl birşey ya ... Bunları düşünmüyor musun dio !
Beni korkutup yada aklıma böyle şeyleri sokup vazgecirmek olsa bile niyetleri hangi zihniyet bu dedikleri üzerine o cehenneme yine döner ... Benim eşimin (demesi bile ne sinir bozucu ) böyle bir çabası yok ki ... Adamın açtığım boşanma davasından cok tazminat davası üzmüş ...
Ne yapicam ben bilmiyorum bitecek mi.bu günler ?
Bir dahakine yanlis numara diyip kaparsinBasiretim bağlanıyor sanki
Özet geçtin öylemi! 5 paragrafı görünce okumadım
Evet tazminata üzülüyor anlaşmalı boşanmaya ne dersin dio benim barışmak gibi niyetim yok dio eş kişisi . Sanki çekişmeli davayı bosanmayalim die açtım . Seviyorum derim ,asla bosanmam diyen kendisi idi . Hatta benden koca da olmaz baba da sen kızımıza benden daha iyi bakarsın , bana 6 yıl katlandığın için bile herşeyin en iyisini hakediyorsun diyen kendisiydi ... En son ki borca girip Bacagimi kolumu morarttiktan sonraHala hanıma keşke amma ataerkilsin biraz güncelle kendini diyip kapasaydiniz. Bu ne ya içim şişti. Belki hala da tazminat a üzülüyordur. Başka başka numaralardan arayıp bu kadar zahmete girdiğine göre
Keşke dinlemeseydim yada anlatmasaydim zaten anlamadı üzerine birde bütün bunların normal olduğunu benim sabredemedigim için olanları anlattığım için başa kakmakla itham ettiÇok gereksiz bir konuşma olmamış mı? Kimseye açıklama yapmak ya da onları dinlemek zorunda değilsiniz Birde eşimin halası !! Kim ki o yarım saat laf anlatıcam. Hayırlı günler der kaptırdım ve numaramı değiştirirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?