Anlatmazsam daha kötü hissediyorum!

Kıyamam..
Allah yardımcın olsun güzel kardeşim..
Cahil insanlar cahille muhattap olmak günahtır kendine edersin.
Baktın halası kapat suratına, baktın dayısı kapt suratına! Bir çocuğun geleceğini anneden daha iyi kimse düşünemez! Sen pskolog bul konustur yine anlatamazsın böyle m*l insanlara!
O yüzden hiiiç canını sıkma

Zaten dinlemeyi bilmeyen bir insana birşey anlatma cabamdan ibaretti konuşma ... Sinirim bozuldu etrafta aramadık akrabasi kalmadı ,kendisi de beyfendinin (sanki birleşmek isteyen var) ben birleşme taraftarı değilim die mesaj atmış deliricem .bugün çocuğu görüş günüydü geleceğini söylemişti hafta içi bende kızımı hazırladım kıyafetlerini falan akşamdan sabah kızım babam gelmedi mi anne neden gelmedi beni sevmiyor mu gibi cümleler kurdu (yaş 4) keşke gelecek die soylemeseydim

Kıyamam ben ona kurban olurum..
bunu aynen sevgili babasına da söyleyin ki bir daha gelmeyeceği zaman geliyorum demesin..
Dik durun bakın benim konumu biliyorsunuz benim yapamadığımı yapmışsınız.. bir çocuk babasız yaşar ama annesiz olmaz.. o yüzden sakin olun dimdik durun bırakın ne yazıyosa yazsın cvp vermeyin.. pislik insanlar..

İnşallah eşiniz aklını başına alır yeniden daha mutlu bir hayata başlarsınız
Sanırım oturduğunuz ev sizinse tedbir koydurabiliyorsunuz çocuklarınızla yaşamaya devam edebiliyorsunuz
Ama arkanızda aile olmadan da çok zor işler
Ziynet eşyalarınız hala duruyor mu? Onlar belki mahkeme sonuçlanana kadar sizi idare eder

Eşimle kızım hakkında konuşsak bile konu boşanma davası ile başlayıp neden tazminat açıldı die bitiyor . Boşanmamizdan daha çok açılan tazminat davasına üzülmüş .

Ailem arkamda sagolsunlar . Çalışıyorum kızımı bakıcıya bırakıyorum anne babamda çalışıyor . Maddi açıdan o adama muhtarlığım olsa bile ailem yanımda ... Açılan tazminat davası da avukatimizin yonlendirmesi ve aklımı başıma getirmesi ile açılmış bir davaydi . İlk zamanlar olsa vazgecerdim ama şimdi asla . Benden Madden ve manen götürdüğü şeyler yanında hiç bir bütçe kâfi gelmez

iletişim kurup moralinizi bozdurmayın. Enerjinizi kiziniza verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…