• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatma isteği duydum. :ı

Boyum uzamıyo zaten ona yapılacak bi şey yok, genetik. Dişlerimi sürekli fırçalıyorum ama yine de çürür mü? :o

dişlerin çürümesi için birçok etken var.dişlerine kalsiyum takviyesi yapmayı nasıl düşünüyorsun?
Boy uzamasının genetikten çok beslenmeyle alakası var.benim çoğu akrabam kanserden öldü.e bende mi şimdi kanser olacağım.sigara içmezsem düzgün beslenirsem niye olayım?
benim kayınvalidem 160cm kayınbabam 170 falandır.eşimin boyu kaç biliyor musun 1.85.
Sen hangi genleri taşıdığını bilemezsin ki.Oyüzden ye canım benim.Kendine eziyet etme valla günaha girersin bak

dişlerin çürümesi için birçok etken var.dişlerine kalsiyum takviyesi yapmayı nasıl düşünüyorsun?
Boy uzamasının genetikten çok beslenmeyle alakası var.benim çoğu akrabam kanserden öldü.e bende mi şimdi kanser olacağım.sigara içmezsem düzgün beslenirsem niye olayım?
benim kayınvalidem 160cm kayınbabam 170 falandır.eşimin boyu kaç biliyor musun 1.85.
Sen hangi genleri taşıdığını bilemezsin ki.Oyüzden ye canım benim.Kendine eziyet etme valla günaha girersin bak

Hep annemden oldu bunlar, küçükken ne bulsa yedirirdi, oof of. :(

Hep annemden oldu bunlar, küçükken ne bulsa yedirirdi, oof of. :(

hayır canım benim iyiki yedirmiş bak maşallah sağlıklı bi bireysin.
derslerinde başarılı bile olamazsın böyle giderse.çünkü yakında unutkanlık ta başlar.Çok karamsar konuştum biliyorum ama gerçekler bunlar.
Kıyamam sana yaa.bak her şeyi ye her bulduğunu ye demiyorum.sebze yemeği ye mademki bol bol.çorba iç.salata ye.sonra meyve ye.zaten sağlıklı beslenme bunlar ile oluyor.ekmeğin sağlıklı olmadığını herkes kabül ediyor artık.
Zaten daha fazla devam edemezsin bu beslenmeyle yakında elbet canın birşeyler çekicek.
birde girdiğin ortamı değiştir bence.

hayır canım benim iyiki yedirmiş bak maşallah sağlıklı bi bireysin.
derslerinde başarılı bile olamazsın böyle giderse.çünkü yakında unutkanlık ta başlar.Çok karamsar konuştum biliyorum ama gerçekler bunlar.
Kıyamam sana yaa.bak her şeyi ye her bulduğunu ye demiyorum.sebze yemeği ye mademki bol bol.çorba iç.salata ye.sonra meyve ye.zaten sağlıklı beslenme bunlar ile oluyor.ekmeğin sağlıklı olmadığını herkes kabül ediyor artık.
Zaten daha fazla devam edemezsin bu beslenmeyle yakında elbet canın birşeyler çekicek.
birde girdiğin ortamı değiştir bence.

Arkadaşım falan yok pek, boyun düzleşmemden dolayı unutkanlığım da var zaten. İçime kapanık biriyim, bu yıl 9. sınıf olduğum için dersler ağır gelmeye başladı, bilmiyorum ya. :(

canım çok arkadaşın olmasına gerek yok ki :) az ve öz olsun zaten.kendine başka bir uğraş bul tatlım.bi arkadaşınla anlaş ve herhangi bir üniversiteyi gezmeye git.ortamı gör.bak nelere heves edersin.ben üniversite okudum hemde muğlada.iyiki okumuşum.unutamayacağım yıllar geçirdim.bambaşka bir hayat.mutlaka yaşamalısın.hani okul okumak tabiki önemli ama üniversite yaşamı başka bir şey ya! unutkanlık vitamin eksikliğinden de olur tatlım.takılma ona.arkadaşların ya da falancanın kızı üniversiteye gittiğinde sen evde zayıf zayıf otur artık :) önünde çok güzel yıllar var değerini bil...boşveeer!

canım çok arkadaşın olmasına gerek yok ki :) az ve öz olsun zaten.kendine başka bir uğraş bul tatlım.bi arkadaşınla anlaş ve herhangi bir üniversiteyi gezmeye git.ortamı gör.bak nelere heves edersin.ben üniversite okudum hemde muğlada.iyiki okumuşum.unutamayacağım yıllar geçirdim.bambaşka bir hayat.mutlaka yaşamalısın.hani okul okumak tabiki önemli ama üniversite yaşamı başka bir şey ya! unutkanlık vitamin eksikliğinden de olur tatlım.takılma ona.arkadaşların ya da falancanın kızı üniversiteye gittiğinde sen evde zayıf zayıf otur artık :) önünde çok güzel yıllar var değerini bil...boşveeer!

Yakınlarda üniversite falan da yok, Balıkesir Üniversitesi var bi. :/

peki yediklerinin hepsinin kalorisini biliyormusun?
sence ne kadar az yersen o kadar kârmi?
sürekli hareket etme ihtiyaci duyuyormusun?

bu sorularima cevap verirsen sana yardimci olabilirim canim

peki yediklerinin hepsinin kalorisini biliyormusun?
sence ne kadar az yersen o kadar kârmi?
sürekli hareket etme ihtiyaci duyuyormusun?

bu sorularima cevap verirsen sana yardimci olabilirim canim

Evette bazen yeme krizleri oluyo o zaman parmak basıp kusuyorum. Günlük 300 kaloriden fazla alırsam kendimi öldüresim geliyo. :S

Mrb arkadaşlar, bende doğumdan sonra bir yıl 80-85 kilo arasında gidip geldim, kızım beni psikolojik olarak cok yordu suan kızım artık 2 yaşına geliyor ve çok daha rahatım, ben suan 70 kiloyum ve 14 kilo verdim 5 kilo daha verirsem cok iyi olucak, annem 27 kilo verdi, tabiki o fazla kiloluydu 110 kilodan 83 kiloya düştü peki nasil derseniz , ben cok diyet yapabilen biri değilim annemde öyle biraz boğaza düşkünüz, youtube ta bir video görmüştüm show tv de hypoxi yontemiyle erdal öz yağcilar nasıl zayifladı diye anlatıyorlardı onu araştırdım ve evime yakin bir yer buldum adresini charmbeautyform internet adresinden bakabilirler annemle ikimize güzel indirim yaptılar 2 ayda kurtulduk kilolardan suan kendime oz guvenim geldi ve cok yemiyorum ve yemek değil, YEMEMEK bana mutluluk veriyor.ne yapıp edip kurtulun kilolardan aksam7 den sonra sadece su icin bana buda cok yardim etti.

Back
X