ANLAŞMALI BOŞANMAKTAN VAZGEÇEN EŞİM(!)

Anlasmiyorsa mecbur cekismeli olur .ondada avukata para vereceksiniz dilekçeler süreç cok uzun hukuki işlemler vs vs cok var yada biraz daha ayri kalip bekleyeceksiniz ikna olmasi icin lakin kim evi terk etti bilmiyorum evo dön ihtarnamesi cekerse yine avkttan yardim almalısınız sanirim ihtarname cekip donmezseniz siz kusurlu sayiliyorsunuz evi terk eden kusurlu sayiliyor bide ustune ihtarname cekmesin dikkatli olun prosedür cok malesef avkt sart cekismelide

Adam anlaşmalıya gelmeden anlaşmalı boşanma oömaz. Çekişmeli olurX o da avukatsız imkansız gibi bir şey. Benim tavsiyrm çekişmeli açmayın ayrılamkta direnin birkaç ay sabredin kararlı olduğunuzu görünce mecburen ayrılmaya tamam diyecek

Adam anlaşmalıya gelmeden anlaşmalı boşanma oömaz. Çekişmeli olurX o da avukatsız imkansız gibi bir şey. Benim tavsiyrm çekişmeli açmayın ayrılamkta direnin birkaç ay sabredin kararlı olduğunuzu görünce mecburen ayrılmaya tamam diyecek
geçtiğimiz mart ayından beri ayrıyız daha nasıl anlayacaksa adam manyak

Erkeklerde jeton geç düşüyor😂 benim eski sevgilim ayrıldığımızı 6 ay sonra idrak edip masıl bırakırsın beni naz yapıyorsun sanıyorsum demişti
yalan bacım birini bulma ümidiyle dolanıyorlar bulamayınca kürkçü dükkanı hesabı. benim dingil eşim de benim gibi on numara beş yıldız bir hizmetçiyi bırakmak istemiyor tek sebebi bu

yalan bacım birini bulma ümidiyle dolanıyorlar bulamayınca kürkçü dükkanı hesabı. benim dingil eşim de benim gibi on numara beş yıldız bir hizmetçiyi bırakmak istemiyor tek sebebi bu
Helal olsun diyorum çözmüşsün gerçekten. İpini koparmisiz gibi ilk aylar dolanip kari kiz pesinde araniyorlar sonra aa benim yemegim yapiliyodu nevresimim degisiyodu diye konforu agir basinca kapiya geliyolar. Hic gelmesinler

Anlaşmalı boşanma için tamam diyen eşim bugün sorun çıkardı yok efendim her şeyi düzeltmeye çalışıyormuş bense her şeye kavga çıkarıyor muşum insan gibi konuşup gelecekte pişman olmamak için karar almalıymışız beyefenedi şimdi akıllı davranmaya başlamış!! Kısacası bir yere imza atmadı anlaşmalı boşanma için, iş arkadaşım da adliyeye gidip "eşim anlaşmalı boşanmadan vazgeçti ama ben ısrarlıyım vs de" dedi, bu adamla konuşmadan çünkü konuşulmuyoooooor nasıl boşanabilrim ya? avukata para verip daha çok para kaybetmek istemiyorum
Eğer anlaşmalı olmuyorsa adliyeden avukat isteyin .öyle çok para bayilmaniza gerek yok.

Anlaşmalıya yanaşmıyorsa çekişmeli boşanma davası açacaksınız mecburen. Adliyeye gidip ben anlaşmalı boşanmak istiyorum demeniz kimse için birşey ifade etmez, iş arkadaşına söyleyin :)

Ben de doktora para vermemek için hastalıklarımı evde kendim tedavi ediyorum. Ha doktor yapmış ha ben, ne olmuş yani tıp okuduysa ben de biliyorum o kadar.

Ondan avukata para vermemenizi çok iyi anlıyorum. He bir de kesin adliyeye gidip kocam anlaşmalı boşanmıyor ama ben boşanıcam diye ısrar edin , kesin işe yarayacaktır kolay gelsin.

Ben de doktora para vermemek için hastalıklarımı evde kendim tedavi ediyorum. Ha doktor yapmış ha ben, ne olmuş yani tıp okuduysa ben de biliyorum o kadar.

Ondan avukata para vermemenizi çok iyi anlıyorum. He bir de kesin adliyeye gidip kocam anlaşmalı boşanmıyor ama ben boşanıcam diye ısrar edin , kesin işe yarayacaktır kolay gelsin.
ay bir sizde akıl var değil mi? belki avukata verecek paramız yoktur falan

X